JaRooN Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 No jo,na bazen je to mala lzice. Ted si vzpominam. Ty tu stavbu domku uz nejakou dobu resis, vid ?Tak drzim palce, at jde vse podle predstav. Vlastni domek je paradni vec.O lžíci nejde, ty jsou k tomu tři, přehodím podle potřeby...Jo, řešil jsem to cca 2 roky od prvního razítka. A máme to konečně komplet a bude se kopat Díky!
laskajefajn Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Vybava asi social ale motor dvoulitr nafta a hlavne po 22 letech u jedne firmy(ja vim..diagnoza) dostanu uplne novy vuz.Miluju fet noveho auta
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 https://www.stream.cz/stream-fun/10016309-jak-uvarit-skvostnou-kavu-svemu-milovanemu-sefovi
Boudy Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Kamil ... Zmizelo mi vlákno...I ty ostatní soukromě zamčený ...
eskimak Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Kamil ... Zmizelo mi vlákno...I ty ostatní soukromě zamčený ...No, nie uplne vsetky... verim vsak ze pri najblizsom "Up-e" sa mu nieco prihodi. Vlaknu, nie Kamilovi.
Maxmillian Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Malej George uz trochu vyrostl :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Jejda, ten je ale krásný :-) By se mi taky líbil na zahradě...
tommas4 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Na zahradě už to frčí, tahle magnólie se jmenuje royal star a naprosto neskutečně voní.
laskajefajn Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Šest jedniček na břeclavské dálnici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quequeek Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Na zahradě už to frčí, tahle magnólie se jmenuje royal star a naprosto neskutečně voní. Na Šumavě už zas frčí fialky, celý rozkvětlý lány a taky vůně jak prase.
Zlý Jabko Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Chvíli na rozpacích jestli mě tenhle den potěšil nebo naštval, ale převážilo dobrý.Máme dcerku Sofii, má se čile k světu, nechyběj jí končetiny ani nic důležitýho, neřve a cucá jak o život - to je plus.Ťuknul jsem sousedovi při parkování do fungl novýho S-Maxe - to je mínus.Další plus si dávám za jahody s proseccem, který docucnu s trochou grappy, která mi zbyla z Florencie.Všehovšudy oukej den.
Liqid Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Tak to gratulace! Teď ti to teprve začne
African Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Obrovská gratulace A souhlasím s výše napsaným, teď to všechno začne
eskimak Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Zmen si nick na Dobry Jabko. Gratulujem!!!
Zlý Jabko Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Dík za fajn vyhlídku do budoucna, hoši. Hádám, že se tak tři roky nevyspim a to jsem extra fanoušek spánku.Eskimaku, Jabko musí zůstat Zlý kvůli nápadníkům!
morbo Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Dík za fajn vyhlídku do budoucna, hoši. Hádám, že se tak tři roky nevyspim a to jsem extra fanoušek spánku.Eskimaku, Jabko musí zůstat Zlý kvůli nápadníkům! Podstatný je, že víš, do čeho deš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Dík za fajn vyhlídku do budoucna, hoši. Hádám, že se tak tři roky nevyspim a to jsem extra fanoušek spánku.Eskimaku, Jabko musí zůstat Zlý kvůli nápadníkům! ještě budeš rád vzpomínat na ty tři roky, kdy jsi se nemohl vyspat...
Radimk Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Ale s tím spaním to není tak zlý. když je doma klid a pohoda a dítě je v klidu, spí.. no jako mimino. Teď jsme to s mámou probírali, naše dvě slečny prospaly co se dalo, snad jen jedenkrát si pamatuju trochu krizi ( už ani nevím u které) a to byly snad 2-3 hodinky v noci) jinak naprostá pohodička.Já tvrdím - je to o rodinné pohodě, klidu a nervové vyváženosti rodičů, omezení zbytečných stresorů. Užívej si nejkrásnější období dítěte, už to bude jen horší a horší
Doporučené příspěvky