Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo,na bazen je to mala lzice. Ted si vzpominam. Ty tu stavbu domku uz nejakou dobu resis, vid ?

Tak drzim palce, at jde vse podle predstav. Vlastni domek je paradni vec.

O lžíci nejde, ty jsou k tomu tři, přehodím podle potřeby...

Jo, řešil jsem to cca 2 roky od prvního razítka. A máme to konečně komplet a bude se kopat ;)

Díky!

Odesláno

Vybava asi social ale motor dvoulitr nafta a hlavne po 22 letech u jedne firmy(ja vim..diagnoza) dostanu uplne novy vuz.Miluju fet noveho auta :)

Odesláno

Kamil ...

Zmizelo mi vlákno...

I ty ostatní soukromě zamčený ...

No, nie uplne vsetky... verim vsak ze pri najblizsom "Up-e" sa mu nieco prihodi. Vlaknu, nie Kamilovi.
Odesláno

Na zahradě už to frčí, tahle magnólie se jmenuje royal star a naprosto neskutečně voní.

Na Šumavě už zas frčí fialky, celý rozkvětlý lány a taky vůně jak prase.

Odesláno

Chvíli na rozpacích jestli mě tenhle den potěšil nebo naštval, ale převážilo dobrý.

Máme dcerku Sofii, má se čile k světu, nechyběj jí končetiny ani nic důležitýho, neřve a cucá jak o život - to je plus.

Ťuknul jsem sousedovi při parkování do fungl novýho S-Maxe - to je mínus.

Další plus si dávám za jahody s proseccem, který docucnu s trochou grappy, která mi zbyla z Florencie.

Všehovšudy oukej den.

DSC02668.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno

Dík za fajn vyhlídku do budoucna, hoši. Hádám, že se tak tři roky nevyspim a to jsem extra fanoušek spánku.

Eskimaku, Jabko musí zůstat Zlý kvůli nápadníkům!

ještě budeš rád vzpomínat na ty tři roky, kdy jsi se nemohl vyspat... :evil:

Odesláno

Ale s tím spaním to není tak zlý. když je doma klid a pohoda a dítě je v klidu, spí..  no jako mimino. 

Teď jsme to s mámou probírali, naše dvě slečny prospaly co se dalo, snad jen jedenkrát si pamatuju trochu krizi ( už ani nevím u které) a to byly snad 2-3 hodinky v noci) jinak naprostá pohodička.

Já tvrdím - je to o rodinné pohodě, klidu a nervové vyváženosti rodičů, omezení zbytečných stresorů. 

Užívej si nejkrásnější období dítěte, už to bude jen horší a horší :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...