enslow Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Kupacia sezona zahajena. Voda v jazere je este ok a tesim sa ako pojde teplota postupne dole...
martar Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 ...tak si hned cvaknu a razím na kolo....Afri :D
mondeo2 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Afri :Dvon to zas vychlastá barbar jeden,............... ...............název kulturní dědictví po předcích mu nic neříká....kdyby aspon počkal do toho roku 2029........................
African Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 von to zas vychlastá barbar jeden,............... ...............název kulturní dědictví po předcích mu nic neříká....kdyby aspon počkal do toho roku 2029........................ Už mě to také prolétlo hlavou, ale chci budoucí generaci našeho rodu před tím démonem ochránit :-) Co se děje ve 2029, nějaká super párty?
mondeo2 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 ne ale bude tý flašce 50, tedy pokud ji teď někam schováš a zapomeneš kam...... je mi sice jasný, že ve flašce už se kvalita věkem nelepší ale tak nějak symbolicky ji pak v tom 29 otevřít a dát si padesátiletou....
tommas4 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 ve flašce už se kvalita věkem nelepší myslím už jsem o tom trochu více psal v "co pijete", zkus pohledat
African Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 ne ale bude tý flašce 50, tedy pokud ji teď někam schováš a zapomeneš kam...... je mi sice jasný, že ve flašce už se kvalita věkem nelepší ale tak nějak symbolicky ji pak v tom 29 otevřít a dát si padesátiletou.... Ahá, jsem dnes nějáký pomalý....jsme domluveni celá rodina, že si z ní sosneme a v 2029 by tu již někteří nemuseli být, takže se vychlastá a basta
enslow Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Jako kluk jsem hledal u nás na poli pazourky do mušket, tak jsem tam vzal děti a naštěstí aspoň dva jsme našli. Všichni chodí po lese a my jak blázni chodili po poli. Filipe mozem ta poprosit co su to "pazourky do musket" ?
stando Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 ...pazurik je nejaky druh šutru, ktory nasi predkovia opracovavali a pouzivali ako hroty na šípi, sekery a nože....ale čo je "do mušket" to fakt neviem....mušketa je druh nejakej starej strelnej zbrane, ale v suvislosti z pazurikom mi to nedava zmysel....
Lion Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Tak si to vyguglete musel se nejak zapalit strelny prach a ten pazourek funguje jako kresadlo
little_w Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 (upraveno) Pazourek do kresadloveho zamku pusky je toto: Asi 8 mil od baraku mame jamy, kde se to tezilo. Ten region na tom prej docela zbohatl. Behem Napoleonskych valek to dodavali armade, a protoze mistni pazourky byly dost kvalitni a vydrzeli kresat v prumeru 3x dele nez jine, tak to slo dobre na odbyt. Na vrcholu sve slavy se prej z Brandonu exportovalo 100.000 kresadlovych pazourku mesicne. Upraveno 2. října 2017 uživatelem little_w
VintageLover Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Konečně, už jsem se bál, že skončí v Rusku.https://hokej.idnes.cz/jaromir-jagr-nhl-calgary-flames-dmy-/nhl.aspx?c=A171002_164948_nhl_elv
kuncák7 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Konečně, už jsem se bál, že skončí v Rusku.https://hokej.idnes.cz/jaromir-jagr-nhl-calgary-flames-dmy-/nhl.aspx?c=A171002_164948_nhl_elvNebo na Kladne :-))). Snad mu to vyjde a ja rok vydrzim a pak zacnu zas vic chodit na 1 ligu.
honza71 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Mam radost, snad si sahne na ten rekord v poctu startu. Na zimu je zvyklej z Ruska, takze no problem s Calgary Jen to imho za 1+1 mohl mit podepsany uz davno ;-).
cali Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Vo flaske sa kvalita chlastu,... no mozno sa nutne nelepsi, ale nejako sa meni urcite. Proste tie vsetky dalsie chemicke veci co tam este su okrem liehu a vody spolu rozne reaguju rozpadaju sa tvoria dalsie nove a tak podobne. A prave tie dalsie veci (ako asi tusite) robia chut. Proste 100 rocna slivka bude chutit urcite inak nez ked bola dajme tomu dvojrocna (netvrdim ze lepsie). Tak ako cerstvo vypalena nechuti vobec. Nehovoriac o tom, ze prostredie ani vo flasi nie je uzavrete, mas tam vzdy zatku a ta ma na cely proces tiez svoj vplyv. I ked samo mensi, nez keby to bolo v nejakom drevenom sude.
mondeo2 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 stím souhlasím, ale sud je sud...........
tommas4 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 stím souhlasím, ale sud je sud........... Tak tak, ale těžko říct co se stane po třeba 20ti letech.Měl jsem hrušku v dubovým soudku (10litrů) a po třech letech nádhera, razantní posun směr koňakové chutě.ještě mám švestku v sudu, jednu tuším 6 let a druhou dva roky, ještě jsem nechutnala po té hrušce jsem měl plonkovej soudek, tak aby nezahálel tak jsem koupil karton Tullamorky, nalilji tam a taky uvidíme co se časem stane.Jedno je jisté, pokud se vydám na dráhu alkoholika tak to ze začátku budu mít hodně jednoduchý
mondeo2 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Tak tak, ale těžko říct co se stane po třeba 20ti letech.Měl jsem hrušku v dubovým soudku (10litrů) a po třech letech nádhera, razantní posun směr koňakové chutě.ještě mám švestku v sudu, jednu tuším 6 let a druhou dva roky, ještě jsem nechutnala po té hrušce jsem měl plonkovej soudek, tak aby nezahálel tak jsem koupil karton Tullamorky, nalilji tam a taky uvidíme co se časem stane.Jedno je jisté, pokud se vydám na dráhu alkoholika tak to ze začátku budu mít hodně jednoduchý asi budu muset přijet na kafe...................
nickolas Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Tos to ja se stavim na tu slivu...jakypak copak
Doporučené příspěvky