roura74 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dnes mě potěšil nález na půdě u strejdy. Starý proutěný kufr s poštovním štítkem, který si prababička někdy po první válce nechávala posílat k Žerotínům na Bludovský zámek, kde oba s pradědou víc jak 30 let pracovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Bomba. Kdyby jsi někdy blejsknul i ty památeční hodinky . . .taky by jsme se rádi pokochali . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Bomba. Kdyby jsi někdy blejsknul i ty památeční hodinky . . .taky by jsme se rádi pokochali . . .Myslíš tyhle? :-) Musím ještě jak budu na bytě blejsknout to věnování. To je mnohem zajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 O to mi šlo nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 To mi je jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PokyWolf Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dorazily dárky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dorazily dárky.. jako komu, já nic doma nemám................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 jako komu, já nic doma nemám...................divný, u nás taky nic.....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Taky nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Včera večer jsem poprvé pořádně využil moji sadu hodinářských šroubováčků. Hlavně mě potěšilo, že jsem v pohodě sundal ručky i bez nástroje a bezpečně sejmul ciferník. Quart anadigi strojek jsem rozmontoval na prvočinitele a dohromady už ho nedám, nicméně byl stejně kaput. Teď už jen sehnat jiný, funkční (seiko h556). Jo a vyndat sklíčko bych se potřeboval naučit, na leštění pouzdra už mám vercajk připravený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Návrat zo servisu trvalky od 2007 ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Konečne objednaný Angus Jubilee s rovnými koncovkami na MM300. Už jeden mám so zahnutými koncovkami ale nejak to pokašlali a nepasovali a navyše mi zahnuté koncovky odierajú púzdro a pri nasadení remeňa alebo nato to dosť vidno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Petra Vlhova víťazka preteku svetového pohára. Úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 S nastávající zimou jsem se opět pustil do přípravy yogi "čaje". Došel mi assám a tak jsem si koupil irish cream. Není to sice podle receptury, kterou yogíni zamýšleli, ale opravdu lahoda. To se to deštivé počasí přežije hned snáz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Stačí, ale to stačí i mobil na sledování času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Ne, ze by mi udelalo radost to, ze Radek konci, ale to, jakym zpusobem to udelal.RESPEKT!https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/934332-stepanek-zavrhnul-dalsi-plany-celou-karieru-jsem-se-toho-dne-bal-rika.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Vsak bylo na case. Uz se trapil dlouho.Mohl by z nej byt dobrej trener. Takovej ten hecir, co treba z prumernyho, ale pracovityho kluka udela extra borce ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Mě dneska potěšilo, že hodinky co za moc nestojí, se hrdě budou nosit vedle těch, po dědovi. Tady to sice zní jak zaklínadlo, ovšem. Starý pán měl vkus a já se stále hledám.Jak říká klasik. Taková blbost, ale tý práce za tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 pošta v Sadské, minulé pondělí jsem tam zapomněl šrajtofli (sice skoro prázdnou, ale mám ji rád) a dneska na můj nesmělý dotaz mně byla peněženka vrácena já mám radost a moje paní ne, protože si myslela, že mně nějakou naježí, takže teď bude muset vymejšlet něco pod stromeček dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky