Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Včera večer jsem poprvé pořádně využil moji sadu hodinářských šroubováčků. Hlavně mě potěšilo, že jsem v pohodě sundal ručky i bez nástroje a bezpečně sejmul ciferník. Quart anadigi strojek jsem rozmontoval na prvočinitele a dohromady už ho nedám, nicméně byl stejně kaput. Teď už jen sehnat jiný, funkční (seiko h556). Jo a vyndat sklíčko bych se potřeboval naučit, na leštění pouzdra už mám vercajk připravený :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečne objednaný Angus Jubilee s rovnými koncovkami na MM300. Už jeden mám so zahnutými koncovkami ale nejak to pokašlali a nepasovali a navyše mi zahnuté koncovky odierajú púzdro a pri nasadení remeňa alebo nato to dosť vidno.

Odkaz ke komentáři

Mě dneska potěšilo,  že hodinky co za moc nestojí, se hrdě budou nosit vedle těch,  po dědovi.  Tady to sice zní jak zaklínadlo,  ovšem.   Starý pán měl vkus a já se stále hledám.

Jak říká klasik.  Taková blbost,  ale tý práce za tím. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

pošta v Sadské,

minulé pondělí jsem tam zapomněl šrajtofli (sice skoro prázdnou, ale mám ji rád) a dneska na můj nesmělý dotaz mně byla peněženka vrácena

já mám radost a moje paní ne, protože si myslela, že mně nějakou naježí, takže teď bude muset vymejšlet něco pod stromeček dál

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...