Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Afri se taky pochlubil jen taskama :D :D :D

Kochám se třešní :-) Snad večer...taky se těším, ale není minuta čas, včera jsem usnul u knížky.

post-364-0-76183400-1524238996_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Dalsi hodinkovej prirustek na ceste :-)). Sice to neni jako afri, ale stejne potesi.

Super, taky jedeš :-) Já osobně mám u každého nového kousku stejně krásný pocit, ať už je to Swatch, Tissot nebo Rolex.... :-)

Odesláno

Super, taky jedeš :-) Já osobně mám u každého nového kousku stejně krásný pocit, ať už je to Swatch, Tissot nebo Rolex.... :-)

Ja tez :-)), ty dve tasky ti preju :-)), ja jedny v pondeli v chronoshopu ( pochlubim se ) a druhe zaplaceny a v pondeli jedou ze Slovenska ( pocitam ctvrtek u me ). Ta nemoc ma spatnej vliv, lezim v hodinkach a takhle to dopada.

Ale stejne to patri sem, tesi me to.

Odesláno

A neni ti neco, nechutenstvi nebo tak neco ? :-))

Není, jen jsem celou zimu manuálně makal. Váha se nezměnila, jen se spadlo břicho o 10cm a adekvátně se zvětšily horní partie ;)

Odesláno

Není, jen jsem celou zimu manuálně makal. Váha se nezměnila, jen se spadlo břicho o 10cm a adekvátně se zvětšily horní partie ;)

to se mi nelíbí, nejseš fakt nemocnej ?

radši si v pondělí zajdi k doktorovi

Odesláno

vono ty 3D stafle jsou asi nesmysl, ale nekdo to holt musel zkusit. a stromek je prastara visnicka, udelala mi radost jak je obalena. doufam, ze to zase nezmrzne..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...