Harwey Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Pridavam sa s gratulaciou k malej Maxelke:) hlavne vela zdravia vam!
Maxel Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Pánové, díky všem! Po páté provokačce ve 3 dnech jsme trochu znejistěli, no nakonec to byl kalup - v půl deváty rupla voda, za dvě hodiny byla princezna venku Tímto děkuji Longovi, on bude vědět za co - mělo to úspěch
Návštěvník Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Taky gratuluji Maxeli to pak nemají růst ceny Rolex, když je na chronomagu takový baby boom :-D
bobi Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Maxel: přidávám se s gratulací, hodně zdraví, ať se daří
DavidLC Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Gratulace ať je slečna zdravá a tebe ať nebolí zítra hlava !! :-)
African Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Veliká gratulace Maxel :-) Děcka jsou to nej, co ti život může přinést...
nickolas Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Mladoch dela chvili baseball a dost ho to bavi (skoro stejne jako tatinka ). Dneska na turnaji dostal ?novackovskou? cenu. Byl total prekvapeny, stejne jako ja, takze jsem ho ani nestihl, pri predani, vyfotit. Mam radost!
pjanek Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Dost mozna jsem koupil posledni modre Richard Legrand (https://www.richardlegrand.com/ ) Vcera v 14:25 (CET) jsem je koupil, 14:32 potvrdil paypal platbu, dnes 5:22 poslali newsletter, ze jsou vyprodany a 7:49 mi prislo avizo od DHL, ze je prevzali do prepravy. Takze vlastne 3 veci:- ze makaj o vikendu- ze budou brzy doma a- ze jde mozna o posledni prodany kus (coz je v podstate blbost) Jsem na ne zvedavej, prijde mi, ze na tu cenu a vybavu to nemuze byt dobry. Na YT si trochu stezovali na tah, ale overall je hodnotili dobre.
Návštěvník Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Tak já včera jeden z nejsilnějších zážitků na horách. Šli jsme s kamarádem přespat na Beskydský Smrk. Šli jsme od Šance a cca v 1/2 cesty jsme na asfaltce zaslechli zvuk z lesa. Bylo cca 22:00- už úplná tma. Zasvítili jsme tam čelovkou a uviděli asi 25 m od nás srnu. Ta hned utekla. Za chvíli další zvuky, tentokrát mnohem blíž. Opět jsme se podívali a cca 12-15m od nás vlk. Z původního nadšení se vyklubal celkem strach když na nás koukal a odmítal se pohnout. Po chvíli jsme se rozhodli, že moudřejší ustoupí:-D a rozhodli se pokračovat. Vlk se rozhodl pokracovat s náma. Už si držel odstup cca 50m a viděli jsme už jen zářící oči vždy. Když se k nim přidali ještě jedny, tak jsem si teda už vzal klacek a kamarád vytáhl pepřák. Šli za náma dobré 2km, v jednom místě v hustším lese jsme je najednou slyšeli opravdu blízko ale nebyli vidět, navíc tam ještě něco běhalo najednou i z druhé strany. (Údajně tam jsou 3) No měl jsem nahnáno solidně. Od sedla už jsme je neviděli, ale byl jsem celkem rád když jsme vyšli nahoru a byli tam ještě dva lidi. I tak jsem neusínal úplně klidně. Na netu píšou, když potkáte vlka, tak si to hlavně užijte. Je to plaché zvíře a bojí se vás víc než vy jeho. Tak těm našim to teda nikdo neřekl :-D a já se teda jistě bál víc než oni.Zábavné bylo, že jsme ještě u Šance říkali, že bychom je moc rádi jednou potkali. Jo a kdyby mi někde říkal, že to nemusel být vlk, tak mi věřte, že na těch 12 m v plném světle čelovky se o tom pochybuje fakt těžko :-)
Návštěvník Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Jo a to, že se nás bojí více než my jich jsme si pořád opakovali. Ale tak rychle jsem nahoře snad ještě nebyl :-D
railmaster Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Tak ešte medveďa a rysa a budete mať veľkú trojku...
Kuba13 Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Toyota, konečně se jim to povedlo :-)
Radimk Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Toyota, konečně se jim to povedlo :-)24 LM? Nesledoval sem.. něco zajímavého k vidění?
Kuba13 Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 1 i 2 místo, čekalo se až do posledních vteřin, bylo to hezké pokoukání. Jinak Porsche "růžové prase" 1 v GTE Pro a v amatérech Dempsey :-)
pebe Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 a von ten Alonso nebude asi až takovej blboun, jel pěkně
Liqid Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Se to toykam jezdí, když jim nepřekáží žádné Audi
Doporučené příspěvky