Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Bells a @Vojta1 - chlapi, a proc to vino radsi nepijete po trebujete ho skladovat ve vinotece? :D

Protože nákup převyšuje spotřebu :D A taky se na ty lahve ve vinotéce pěkně kouká, pokud tam nedáváš Hradní svíce :D

Odesláno

Tak to já se občas i napiju. Ostatně od září u mě doma padlo nějakých cca 160 lahví:-D

Odesláno

Všude dobře, doma nejlépe, celá rodina z dovolené zpět zdravá v bezpečí domova :punk: Děti v autě excelentní, večer v osm usnuli, já to vzal přes noc na jeden zátah, doma se před barákem v šest vzbudili a prej že, táto, půjdeme blbnout na zahradu?  :lol2:  

Odesláno

Dnes ma potesilo tiramisu na zaver obeda. A to az tak ze som si objednal dalsie. Dnes bol krasny den :-))

Odesláno

Právě teď mě pobavila jedna žadatelka z jednoho SVJ, vysvětlil jsem jí, že její žádost je hloupost, podal to trochu neformálně a byl jsem pochválen a jsem prý i vtipnej :-)). Pokud nepřijde stížnost, tak mě to potěšilo a moc.

Odesláno (upraveno)

Tak ne že ji pak zbiješ za špatné známky!!!  :speak_cool:

PS: koukám že kolegu Šerého vlka právě napadlo totéž - seš holt profláklej násilník Apači...  :lol2:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Nemám tu kamarády ani náznakem. No co už, naučím se s tím žít.

A na pravopis si tu taky budu dávat bacha.

:lol2:  

Odesláno (upraveno)

Mě už to přijde takový laciný. A ohraný...

Jo a o tom, že Kuncák nosí dámské spodní prádlo jste věděli?

Ty woe, ne..r. To mlaceni zenskejch asi uz preziju, ale krajky ne :-).

Ale trocha pravdy na tom je, ted v lete to ale moc pohodlny neni

post-12324-0-89403500-1529517644_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Všude dobře, doma nejlépe, celá rodina z dovolené zpět zdravá v bezpečí domova :punk: Děti v autě excelentní, večer v osm usnuli, já to vzal přes noc na jeden zátah, doma se před barákem v šest vzbudili a prej že, táto, půjdeme blbnout na zahradu?  :lol2:  

U deti se to da pochopit, mi to podobny (ikdyz na na zahradu) dela pritelkyne, sladka nevedomost stresu (a spojene unavy) za volantem (nema ridicak). :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...