Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Díky, ale vůbec není proč. Nebrali jsme si ho jen tak.....manželka je o 7 let starší, než já a dalšího prcka (vlastního) už jsme mít nemohli. To víš, že bysme rádi zdravého prďouska, ale vyhodnotili nás, jak vyhodnotili ( a nebyli jsme proti nemocnému - ona je to potom, když vás uznají za vhodné adopce/pěstounství - doslova a do písmene "licitace" o děti .....ale to povykládám třeba někdy u pivka/kofoly - nebo čaje/kávy :) ).....najednou telefonát, že se máme přijít podívat a pak nám ukázali malého "goblina" - záměrně to píšu "necitelně", protože Rádík vypadal, jak vypadal. Ale něco nás na něm dostalo a i když, jak už je u nás déle, je to malinkej hajzlík, kterej fantasticky umí manipulovat s lidma ( obdivuju, jak to umí, beze srandy ), tak je prostě "náš".

Můžeme mu dát jen kořeny a křídla, nic víc..... snad to pro něj bude , jednou, něco znamenat!!!

Mne těší každej jeho pokrok, momentálně bojujeme o to, aby se dostal na normální školu a nemusel (protože blbě slyší a mluví) na zvláštní. Protože je chytrej a umí, jen tyhle vady jej brzdí. Ve školce je už mezi normálníma dětma, když byl mezi postiženýma, tak nad nimi čněl, teď je lehkej nadprůměr, což je, v jeho případě, velkej úspěch. Dostal roční odklad ( je mu teď 6 let), takže nás čeká trochu (trochu víc) boj o to, aby se na normální školu dostal......bude to boj, už takhle se staví an zadní, protože ho nějaká logopedie a různá cvičení děsně nebaví, ale je znát každý den, kdy to vynechá. Takže každodenní práce snad přinese nějaké ovoce......doufám/věřím.....:)

Nevím jestli potěšilo, ale tohle jsou řádky u kterých se člověk tak nějak zastaví. Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jako většinu sportovních fandů mě potěšil dnešní match ve Wimbledonu :clap:

Přesně tak, dnešní finále Wimbledonu kategorie 1A, a taky mi udělala radost ČT4 (a to už je co říct) přímým přenosem z Rally Bohemia, sice jen speciálky ze Sosnové ale zaplať pánbůh za ty dary :-)

Odkaz ke komentáři

Že je prcek se ženou už zase doma a plnej energie.

No vidíš.....a jak to z jednoho spadne, že jo ?! :)

Hele chlapi, je fajn číst, že jsem vás potěšil, nebo že nám fandíte, to bych lhal, kdybych tvrdil opak. Von je to fakt někdy vopruz, dělíme se s manželkou o všechny strasti i radosti rovnoměrně (no, teď, jak už jsem 4-tej měsíc doma, tak teď víc já, ale to je fuk -po nemocnicích s ním zase lítala ona )....někdy to ubíjí a já mezi ty lidi(pořádají se různá setkání pěstounů) jezdit a chodit nechci. Ani žena. Často jsou to pánbíčkáři (koukněte, jak jsem se obětoval, jak pomáhám), někdy lidi, kteří to maj jako "kšeft" (ad absurdum řečeno....z těch i z těch bych blil a nechápu, jak se jim ty děti dostanou do rukou)......samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle. Je spousta lidí, kteří tím řeší třeba problém, že nemohou mít děti, nebo ženy bez partnera a spousta spousta různých důvodů a lidí.

Tak to holt někdy musí ven.

Jeho fotka tu už někde je, ale dám vám sem fotku před časem a aktuální (teď už nemá "slavíka"),díra v krčku je zašitá a vůbec, až na pár "drobností", je v poho :smile_anim:

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Hele chlapi, je fajn číst, že jsem vás potěšil, nebo že nám fandíte, to bych lhal, kdybych tvrdil opak. Von je to fakt někdy vopruz, dělíme se s manželkou o všechny strasti i radosti rovnoměrně (no, teď, jak už jsem 4-tej měsíc doma, tak teď víc já, ale to je fuk -po nemocnicích s ním zase lítala ona )....někdy to ubíjí a já mezi ty lidi(pořádají se různá setkání pěstounů) jezdit a chodit nechci. Ani žena. Často jsou to pánbíčkáři (koukněte, jak jsem se obětoval, jak pomáhám), někdy lidi, kteří to maj jako "kšeft" (ad absurdum řečeno....z těch i z těch bych blil a nechápu, jak se jim ty děti dostanou do rukou)......samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle. Je spousta lidí, kteří tím řeší třeba problém, že nemohou mít děti, nebo ženy bez partnera a spousta spousta různých důvodů a lidí.

Jeho fotka tu už někde je, ale dám vám sem fotku před časem a aktuální (teď už nemá "slavíka"),díra v krčku je zašitá a vůbec, až na pár "drobností", je v poho :smile_anim:

Skvělý kukadla. Tak se držte, jednoduchý to asi nemáte, ale jak je vidět jdete správným směrem!
Odkaz ke komentáři

je to parada,ked deti rastu,napreduju a robia radost,nic krajsie nemoze byt :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...