KFL Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Díky, ale vůbec není proč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Davaji Wimbledon na Nove.... ale to hekani Sharapove ten tenis dost kazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Davaji Wimbledon na Nove.... ale to hekani Sharapove ten tenis dost kazi. JJ ten řev je fakt peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 hulaka u toho fakt otresne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 1.set pro Petru, no ta hraje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Petra!!! :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Díky, ale vůbec není proč. Nebrali jsme si ho jen tak.....manželka je o 7 let starší, než já a dalšího prcka (vlastního) už jsme mít nemohli. To víš, že bysme rádi zdravého prďouska, ale vyhodnotili nás, jak vyhodnotili ( a nebyli jsme proti nemocnému - ona je to potom, když vás uznají za vhodné adopce/pěstounství - doslova a do písmene "licitace" o děti .....ale to povykládám třeba někdy u pivka/kofoly - nebo čaje/kávy ).....najednou telefonát, že se máme přijít podívat a pak nám ukázali malého "goblina" - záměrně to píšu "necitelně", protože Rádík vypadal, jak vypadal. Ale něco nás na něm dostalo a i když, jak už je u nás déle, je to malinkej hajzlík, kterej fantasticky umí manipulovat s lidma ( obdivuju, jak to umí, beze srandy ), tak je prostě "náš". Můžeme mu dát jen kořeny a křídla, nic víc..... snad to pro něj bude , jednou, něco znamenat!!! Mne těší každej jeho pokrok, momentálně bojujeme o to, aby se dostal na normální školu a nemusel (protože blbě slyší a mluví) na zvláštní. Protože je chytrej a umí, jen tyhle vady jej brzdí. Ve školce je už mezi normálníma dětma, když byl mezi postiženýma, tak nad nimi čněl, teď je lehkej nadprůměr, což je, v jeho případě, velkej úspěch. Dostal roční odklad ( je mu teď 6 let), takže nás čeká trochu (trochu víc) boj o to, aby se na normální školu dostal......bude to boj, už takhle se staví an zadní, protože ho nějaká logopedie a různá cvičení děsně nebaví, ale je znát každý den, kdy to vynechá. Takže každodenní práce snad přinese nějaké ovoce......doufám/věřím..... Nevím jestli potěšilo, ale tohle jsou řádky u kterých se člověk tak nějak zastaví. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Petra!!! :clap: Parádní výkon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 (upraveno) Asi jako většinu sportovních fandů mě potěšil dnešní match ve Wimbledonu Upraveno 2. července 2011 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 (upraveno) Albertova svadba a prehliadka Monaca z kralovskeho landauletu Lexus LS600h L.. aber doch, casy sa menia no a wimbledonske vitazstvo tiez, malokedy niekomu drzim palce. edit: v individualnom sporte Upraveno 2. července 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Že je prcek se ženou už zase doma a plnej energie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Asi jako většinu sportovních fandů mě potěšil dnešní match ve Wimbledonu Přesně tak, dnešní finále Wimbledonu kategorie 1A, a taky mi udělala radost ČT4 (a to už je co říct) přímým přenosem z Rally Bohemia, sice jen speciálky ze Sosnové ale zaplať pánbůh za ty dary :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Gilius: mě jsi potěšíl ty. Hodně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Květa Peschkeová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Statistiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Že je prcek se ženou už zase doma a plnej energie. No vidíš.....a jak to z jednoho spadne, že jo ?! Hele chlapi, je fajn číst, že jsem vás potěšil, nebo že nám fandíte, to bych lhal, kdybych tvrdil opak. Von je to fakt někdy vopruz, dělíme se s manželkou o všechny strasti i radosti rovnoměrně (no, teď, jak už jsem 4-tej měsíc doma, tak teď víc já, ale to je fuk -po nemocnicích s ním zase lítala ona )....někdy to ubíjí a já mezi ty lidi(pořádají se různá setkání pěstounů) jezdit a chodit nechci. Ani žena. Často jsou to pánbíčkáři (koukněte, jak jsem se obětoval, jak pomáhám), někdy lidi, kteří to maj jako "kšeft" (ad absurdum řečeno....z těch i z těch bych blil a nechápu, jak se jim ty děti dostanou do rukou)......samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle. Je spousta lidí, kteří tím řeší třeba problém, že nemohou mít děti, nebo ženy bez partnera a spousta spousta různých důvodů a lidí. Tak to holt někdy musí ven. Jeho fotka tu už někde je, ale dám vám sem fotku před časem a aktuální (teď už nemá "slavíka"),díra v krčku je zašitá a vůbec, až na pár "drobností", je v poho Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 No vidíš.....a jak to z jednoho spadne, že jo ?! Hele chlapi, je fajn číst, že jsem vás potěšil, nebo že nám fandíte, to bych lhal, kdybych tvrdil opak. Von je to fakt někdy vopruz, dělíme se s manželkou o všechny strasti i radosti rovnoměrně (no, teď, jak už jsem 4-tej měsíc doma, tak teď víc já, ale to je fuk -po nemocnicích s ním zase lítala ona )....někdy to ubíjí a já mezi ty lidi(pořádají se různá setkání pěstounů) jezdit a chodit nechci. Ani žena. Často jsou to pánbíčkáři (koukněte, jak jsem se obětoval, jak pomáhám), někdy lidi, kteří to maj jako "kšeft" (ad absurdum řečeno....z těch i z těch bych blil a nechápu, jak se jim ty děti dostanou do rukou)......samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle. Je spousta lidí, kteří tím řeší třeba problém, že nemohou mít děti, nebo ženy bez partnera a spousta spousta různých důvodů a lidí. Tak to holt někdy musí ven. Jeho fotka tu už někde je, ale dám vám sem fotku před časem a aktuální (teď už nemá "slavíka"),díra v krčku je zašitá a vůbec, až na pár "drobností", je v poho Skvělý kukadla. Tak se držte, jednoduchý to asi nemáte, ale jak je vidět jdete správným směrem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Brácha vyhrál lístky na Superbike do Brna. Obvykle tam jezdíme jen na páteční tréning, nasát tu atmosféru, udělat nějaký fotky, projít se v boxech. Takže tentokrát pojedem i v neděli, tak doufám že vyjde počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 No vidíš.....a jak to z jednoho spadne, že jo ?! Hele chlapi, je fajn číst, že jsem vás potěšil, nebo že nám fandíte, to bych lhal, kdybych tvrdil opak. Von je to fakt někdy vopruz, dělíme se s manželkou o všechny strasti i radosti rovnoměrně (no, teď, jak už jsem 4-tej měsíc doma, tak teď víc já, ale to je fuk -po nemocnicích s ním zase lítala ona )....někdy to ubíjí a já mezi ty lidi(pořádají se různá setkání pěstounů) jezdit a chodit nechci. Ani žena. Často jsou to pánbíčkáři (koukněte, jak jsem se obětoval, jak pomáhám), někdy lidi, kteří to maj jako "kšeft" (ad absurdum řečeno....z těch i z těch bych blil a nechápu, jak se jim ty děti dostanou do rukou)......samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle. Je spousta lidí, kteří tím řeší třeba problém, že nemohou mít děti, nebo ženy bez partnera a spousta spousta různých důvodů a lidí. Tak to holt někdy musí ven. Jeho fotka tu už někde je, ale dám vám sem fotku před časem a aktuální (teď už nemá "slavíka"),díra v krčku je zašitá a vůbec, až na pár "drobností", je v poho je to parada,ked deti rastu,napreduju a robia radost,nic krajsie nemoze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Mna dnes najviac potesilo,ze je hnusne, hnijem 12h v praci,ale je klud a zarobok +100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky