mechano Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 A tos vzal takovou lukrativní zakázku? Kolik může stát oprava takovýho kousku? Nebo tomu stačí vyměnit baterka? No aby ne. Uvnitř bije (teda teď už nebije) světoznámý kalíbr NN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 sibirnayovi sa startuje rozbrusovacka v dielni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 cim se vlastne ovlada chronograf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 cim se vlastne ovlada chronograf? To přeci neni chronograf, ale perpetual calendar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Kladivem.. ne vážně, vždyť to není chrono, ale perpetual calendar, ne. EDIT: Horhe byl rychlejší Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 cim se vlastne ovlada chronograf? Jednou z vychytávek těch lepších kalibrů Cartier je monopoussoir/monopusher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 kladivo na (carodejnice) monopusher? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Jednou z vychytávek těch lepších kalibrů Cartier je monopoussoir/monopusher. V tomhle případě jde spíš o monopissoár. Nebo mini.....? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Mně potěšila tahle mašinka. Sice má k sobě přibaleno víc fintících prostředků než Spajdy, než připraví kafe tak má víc keců než Kalifix, podezřívám ji navíc, že je chytřejší než já, ale dělá výýýýýýborný kafe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Před jedním příspěvkem jsem dosáhl 5000 příspěvků To mě potěšilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 ze sa mi rychlo zahojil skorouseknuty prst a dnes som mohol dat bike aspon na hodku a pol potme v dazdi hop hop. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 ze sa mi rychlo zahojil skorouseknuty prst a dnes som mohol dat bike aspon na hodku a pol potme v dazdi hop hop. já si včera rozřízl palec až na kost BUCKem Vantage Pro, potěšilo mě, že ta kudla fakt drží ostří, ale trošku mě to i nasralo... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Před jedním příspěvkem jsem dosáhl 5000 příspěvků To mě potěšilo... Hm, takovejch vás tu asi moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 ja som si zatal cerstvo nabrusenou macetou kost seknutie zastavila, reznut sa a seknut je rozdiel dost uz viem. já si včera rozřízl palec až na kost BUCKem Vantage Pro, potěšilo mě, že ta kudla fakt drží ostří, ale trošku mě to i nasralo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Hm, takovejch vás tu asi moc nebude. Ještě je 7 lidí předemnou Co se počtu příspěvků týče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Jo, a 11630 za tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Mně potěšila tahle mašinka. Sice má k sobě přibaleno víc fintících prostředků než Spajdy, než připraví kafe tak má víc keců než Kalifix, podezřívám ji navíc, že je chytřejší než já, ale dělá výýýýýýborný kafe :-) Nerad někomu bořím bábovičky, ale tahle mašinka nedělá výborné kafe - káva z tohoto přístroje je pouze uspokojivá... Je docela hlučný, jakýmkoli laborováním s hrubostí mletí, teplotou, množstvím nelze dosáhnout standardní doby extrakce (cca 20-25s, v reálu max. 12-15s), crema je podprůměrná (i po laborování s desítkami druhů kávy), v odkapávací misce se shromažďuje poměrně velké množství vody atd. Leze z toho takové "snídaňové" kafe, neurazí, nenadchne... :-) Pokud mohu poradit, Jura je mnohem lepší... Abych nebyl nařčen z podjatosti, cca 3/4 roku vlastním tohle - tento příspěvek má tudíž sebemrskačský nádech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 že mi Gas položil telefon se slovy ...tos mě teda n....l kamaráde... hehe, vždycky tvrdil, že ho nenaseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Kazdemu, kdo me rusi v 10:30 u snidane pokladam telefon, ale jen tobe jsem stacil rict, tos pos.ral kamarade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 njn nenápadný původ buržoazie, to mi zaměstnanci už měli po svačině, takže to nebylo kvůli tomu, s čím bych si tě spletl v čínské restauraci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky