African Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Přesně, mě to také baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Už to tady bylo, ale Jarda Jágr je prostě skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 takytak, dělal jsem taxi v rodičovském BMW (ten nejmenší prcek), vypnul protiprokluz, automat do manuálního režimu a náramně jsem si to užil v zatáčkách, stačí malá rychlost a je to sranda, provoz minimální, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Narozeninové dárky od manželkyTak takovéhle dárky skutečně potěší taky je tu sníh, ale driftovat jsem ještě nezkoušelJarda si zaslouží obrovský respekt! Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem atari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Přesně, mě to také baví :-)Dnes jsme taky byli s mladým na letišti, byl vysmátej jak lečo zadohrab je prostě v zimě sranda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Vždycky když poprvé krapet napadne, tak hurá na parkoviště Tesco do Letňan, a bacha na lampy... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Na namrzlém parkovišti jsem vždycky přepnul zpátky svého teréňáka na zadek a dělal dětem kolotoč. Zajímavé je, že vždy, když jsem začal tím dvoutunovým hovádkem rotovat uprostřed parkoviště, tak se parkoviště začalo dost rychle vyprazdňovat. Ale spratci byli vždy absolutně nadšení a o tom to je. No a já konec konců taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Mam radost, ze pres noc uase pripadlo, konecne poradna zima a snih. Jen ted vyrazim smer Praha po D1, tak jsem zvedav kdy dojedeme, jestli zas bude dalnice plna zavodnich jezdcu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Dlouhe cekani na nove hodinky je u konce. Dnes si pro ne jedu,skoro jsem nemohl dospat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 A co to o bude pane? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Kuncak7: super. Ja to vim;). Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Dlouhe cekani na nove hodinky je u konce. Dnes si pro ne jedu,skoro jsem nemohl dospat :-).Tak to gratuluji pane, ať dělají radost Předpokládám že uvidím na další zvrhlé sešlosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Dlouhe cekani na nove hodinky je u konce. Dnes si pro ne jedu,skoro jsem nemohl dospat :-). Nezapomeň se pochlubit, až je přineseš domů, Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Steinhart ocean - pepsi luneta a gmt k tomu. Konečně . A pochlubení bude, až se domluvím se svým dobrodincem na fotky ( však Vojto ty víš :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Já si to myslel, však si o nich dlouho mluvil :-) Gratuluji a at dlouho dělají radost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jojo, už se těším:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Nové hodinky vždycky potěší, šup s nima do chlubírny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Poslušně hlásím, že bejček z Argentiny prolezl celnicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Někteří si koupí jeden stejk,jenom Jaryn musí mít celého býka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Někteří si koupí jeden stejk,jenom Jaryn musí mít celého býka Ne ne, já si koupil jenom hlavu z bejčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky