Honza.manta Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Dnes se chystám na maturitní ples své neteře ( kdo by to před 18-ti lety řekl, když mě jí přiřkl soud poprvé do opatrovnictví ) a říkám si, že se to docela povedlo, i když to občas sakra dřelo :-). Jen jsem jinak trochu rozpolcen- ona , mladá slečna a já, opelichanej , prošedivělej dědeček . No, ale co, ať si to užije a za dva roky ještě jednou ( to bude maturovat mladší neteř ). Stálo to zato, zariskovat. Klobouk dolů opelichanej dědečku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Díky všem. Jen doufám, že z toho neplyne nějakej taneček s maturantkou, protože už nepoznám ( a nikdy, ani v tanečních jsem nepoznal, vždy u mě vedla partnerka ) polku od valčíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) taky se dnes chystam na maturak (dcery) a ... mam desnou tremu .. asi to bude chtit Upraveno 11. února 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 My jsme loni absolvovali nácvik a skoro třetina tatíků netancovala. Do tanečních holt chodí čím dál tím méně lidí a spousta lidí to prostě už dneska neumí. Což mě potěšilo, alespoň jsem nebyl sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Asi si tady otevřeme školu tance. Hudebníky tady máme, světoznámého dirigenta také (sorry Honzo ), tanečníci se nějací najdou a jak tak čtu, tak dřeva na trénink je též dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Pěkná přístrojovka. http://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=&c=A160210_001940_auto_ojetiny_fdv&foto=FDV612f6d_DSC_9591.jpg A zajímavý logo na ní a neméně zajímavý vlastník značky. http://www.trademarkia.com/jaeger-77937899.html Jdu nastudovat jak k tomu došlo. Myslel jsem že E.Jaeger byl jen hodinář... http://www.jaeger-lecoultre.com/TR/en/content/edmond-jaeger-sets-up-in-paris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Asi si tady otevřeme školu tance. Hudebníky tady máme, světoznámého dirigenta také (sorry Honzo ), tanečníci se nějací najdou a jak tak čtu, tak dřeva na trénink je též dost Já toho Strašáka stejně jednou zabiju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Pro ty, kteří mému příspěvku a následné reakci nerozumí - radši se ani neptejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Jo, dřeva je tu fakt dost, o to bych se nebál :-)). Začínám se strachovat i z toho, že neuvážu kravatu.Návodů mám plno, ale cvik zkrátka hodně chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 vem motylka, ten je jednodussi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Potěšil mě oběd - polívka z uzenýho, knedlíky se škvarkama a zelím - prostě typická zdravá strava. To je tak, když se zajde na oběd k mamince. Doma na mě v lednici čeká rukola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Dnes se chystám na maturitní ples své neteře...Martine, palec hore! Pak už zbývá jen ta samotná maturita. Ale to bude určitě v poho. Já jdu zítra pro změnu na maturák svých - dnes už bývalých - žáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Tank ONO má benál už za 24.50/L . To znamená,že by se ceny mohly konečně trochu pohnout i u jiných pump Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Bohužel jiné pumpy dělají, že ropa je strašně drahá.......je mazec jak je klidně rozdíl 9Kč na litru 2km od sebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Já vím, sou to kujwy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Kamarád měl dnes nezavinenou nehodu, vystrihavali ho z auta a už máme zprávy ze je skoro v pořádku. Snad jen zlomenej malicek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Tak hlavně,že je v pohodě.Plech vem čert ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Ostrava na votocku se "Zlutym". Pohoda, zadna unava, vyrizeno, co bylo treba. Za pul hodky hlavak a za 50 mins doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Díky všem. Jen doufám, že z toho neplyne nějakej taneček s maturantkou, protože už nepoznám ( a nikdy, ani v tanečních jsem nepoznal, vždy u mě vedla partnerka ) polku od valčíku.Dam ti rychlokurs . Umcaca umcaca je valčík, umca umca je polka . Směle do toho . Ona už se stejně dneska klasika na plesech netancuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Paráda, děcka jsou radost akorát to něják moc rychle všechno utíká, z miminka je dospěá žába ani nemrkneš. My včera dávali naušnice a kluk už se mnou leze po kopcích, no a to mě nedávno manželka sdělila, že čekáme první miminko, mazec....jj, Afri..to mi povídej. Ta starší za měsíc a něco 4 roky a ta mladší za týden půl roku. Letí to jako blázen....a my stárnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky