Exiztence Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 husty. dcerka delala certifikat fce. vsechno z kapes ven, voda jen cista, v lahvi bez napisu, nesmi smrkat, nesmi na wc.. berou to vazneParadoxně stejně lidi zkoušej podvádět, teda né ty děti ale starší chlapi dělaj jak sou nenápadný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Paradoxně stejně lidi zkoušej podvádět, teda né ty děti ale starší chlapi dělaj jak sou nenápadný co napriklad? mobil nemam, tahak nemam, nic me nenapada .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 No tak klasika, sedí se ob jedno ale zkoušej koukat a ptát se sousedů a pak dělají jakoby nic, no a většinou to chce víc jak jedno napomenutí, ale todle je skoro 10 let zpátky když tam brigádila kamarádka jako dozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 cože to dělá ? to spíš vypadá na přípravu na mezihvězdný let..................normalni stredni. zkousky z aj .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 ...nesmi smrkat...Nechtěl bych opravovat písemky po lidech, co je chytla akutní těžkotonážní vysokooktanová rýma a zakázali jim nějakou hodinu smrkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Nechtěl bych opravovat písemky po lidech, co je chytla akutní těžkotonážní vysokooktanová rýma a zakázali jim nějakou hodinu smrkat... Naopak, to by bylo sakra rychle opravený- ten člověk by na to přes slzy v očích a nudle, nemohl vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 no jo no, vono je to tezky.. na kapesniku muze byt mikropismem kompletni cesko - anglicky slovnik, treba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 no jo no, vono je to tezky.. na kapesniku muze byt mikropismem kompletni cesko - anglicky slovnik, treba...Nedávno jsem někde viděl přijímačky uchazečů do indické armády?!? Skoro do naha a bylo to jak v base při počítání vězňů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Malá u tchýně s neštovicema, žena na služebce v Německu, narozeniny, flaška Pyrata a Amorphishttps://www.youtube.com/watch?v=F5caSr7WTRs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 no nekecej..........tak tomu říkám dobrej den...........tak si to řádně užij................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Mooooc hezký výkon Pražského komorního tria na naší domácí scéně A následně setkání s několika pošukama po koncertě Díky kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Vlezu do sklepa balit věci do Dolomit a za hodinku zbaleno, všechno jsem našel Normálně například jenom mačky hledám týden až dva, nepočítaje dalších milion věcí, to mě moc potěšilo. Na druhou stranu si říkám, že asi stárnu, když si začínám dělat pořádek ve věcech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Vlezu do sklepa balit věci do Dolomit a za hodinku zbaleno, všechno jsem našel Normálně například jenom mačky hledám týden až dva, nepočítaje dalších milion věcí, to mě moc potěšilo. Na druhou stranu si říkám, že asi stárnu, když si začínám dělat pořádek ve věcech Až na místě zjistíš, co vše jsi zapoměl :-). Co polezete? Pochlub se ( já, teď momentálně mrzák, si to rád projdu aspoň prstem na mapě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Až na místě zjistíš, co vše jsi zapoměl :-). Co polezete? Pochlub se ( já, teď momentálně mrzák, si to rád projdu aspoň prstem na mapě ).Nic zásadního, jedeme hlavně týden lyžovat ale tentokrát jede i kámoš co se mnou dělal Killi a ten jak si něco nevyleze, tak je jak nemocnej. Něco objevil v Tonale kam jedeme, takže výbava povinná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Potesilo me ze u zubare dnes bez ztraty kyticky. Akorat ten kamen me se** i pres to ze pouzivam mezizubni kartacky a jednosvazkovy kartacek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Dentální hygiena alespoň jedenkrát ročně pomáhá. Dvakrát ideál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Ja mam kamen tiez, vsetky mozne kefky a neustale sa to opakuje, nechapem tomu. Dentalnu hygienu mam 2 krat do roka.V pondelok na hygiene mi pieskovala zuby, som si pripadal ako v autoservise Potesilo me ze u zubare dnes bez ztraty kyticky. Akorat ten kamen me se** i pres to ze pouzivam mezizubni kartacky a jednosvazkovy kartacek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Začal jsem zase po letech hrát s kamarádem korespondenční šachy. Dlouhá léta mám doma skleněné šachy, s kterými se nikdy nehrálo a jak jim to v obýváku sluší. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Vlezu do sklepa balit věci do Dolomit a za hodinku zbaleno, všechno jsem našel Normálně například jenom mačky hledám týden až dva, nepočítaje dalších milion věcí, to mě moc potěšilo. Na druhou stranu si říkám, že asi stárnu, když si začínám dělat pořádek ve věcech Hlavně v Dolomitech nezjisti, že cepíny zůstaly na půdě na trámu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 potěšili mě dnes ZLN hokejisti a speciálně Holas...3nci se to krátí, zlínský komplex snad bude opět fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky