Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Nechtěl bych opravovat písemky po lidech, co je chytla akutní těžkotonážní vysokooktanová rýma a zakázali jim nějakou hodinu smrkat... :wacko:

Naopak, to by bylo sakra rychle opravený- ten člověk by na to přes slzy v očích a nudle, nemohl vidět :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo no, vono je to tezky.. na kapesniku muze byt mikropismem kompletni cesko - anglicky slovnik, treba...

Nedávno jsem někde viděl přijímačky uchazečů do indické armády?!? Skoro do naha a bylo to jak v base při počítání vězňů.

Odkaz ke komentáři

Vlezu do sklepa balit věci do Dolomit a za hodinku zbaleno, všechno jsem našel :clap: Normálně například jenom mačky hledám týden až dva, nepočítaje dalších milion věcí, to mě moc potěšilo. Na druhou stranu si říkám, že asi stárnu, když si začínám dělat pořádek ve věcech  :eek: 

Odkaz ke komentáři

Vlezu do sklepa balit věci do Dolomit a za hodinku zbaleno, všechno jsem našel :clap: Normálně například jenom mačky hledám týden až dva, nepočítaje dalších milion věcí, to mě moc potěšilo. Na druhou stranu si říkám, že asi stárnu, když si začínám dělat pořádek ve věcech  :eek:

Až na místě zjistíš, co vše jsi zapoměl :-). Co polezete? Pochlub se ( já, teď momentálně mrzák, si to rád projdu aspoň prstem na mapě ).

Odkaz ke komentáři

Až na místě zjistíš, co vše jsi zapoměl :-). Co polezete? Pochlub se ( já, teď momentálně mrzák, si to rád projdu aspoň prstem na mapě ).

Nic zásadního, jedeme hlavně týden lyžovat ale tentokrát jede i kámoš co se mnou dělal Killi a ten jak si něco nevyleze, tak je jak nemocnej. Něco objevil v Tonale kam jedeme, takže výbava povinná :-)

Odkaz ke komentáři

Ja mam kamen tiez, vsetky mozne kefky a neustale sa to opakuje, nechapem tomu. Dentalnu hygienu mam 2 krat do roka.

V pondelok na hygiene mi pieskovala zuby, som si pripadal ako v autoservise :D 

Potesilo me ze u zubare dnes bez ztraty kyticky. Akorat ten kamen me se** i pres to ze pouzivam mezizubni kartacky a jednosvazkovy kartacek.

Odkaz ke komentáři

Vlezu do sklepa balit věci do Dolomit a za hodinku zbaleno, všechno jsem našel :clap: Normálně například jenom mačky hledám týden až dva, nepočítaje dalších milion věcí, to mě moc potěšilo. Na druhou stranu si říkám, že asi stárnu, když si začínám dělat pořádek ve věcech :eek:

Hlavně v Dolomitech nezjisti, že cepíny zůstaly na půdě na trámu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...