tommas4 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 to je jenom jinej výraz pro nadrženost ve spojitosti se ženskejma... u někoho s chlapama..... no a u někoho třeba se zvířátkama Alefujteda. Jestlipak víte co pak dělá takovej pedofilně - zoofilní nekrofil v sámošce? . ....... Osahává zmrzlý kuřata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Delfíni, delfíni a zase delfíni. Miluji je a dnes byli famózní :-) No a pak zasloužená večeře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 vlastňáka . . . kochat se je normální, takhle jsem jednou přehlídnul Renaulta . . .A že zrovna Renaulta,když má tak vzrušivej znak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Afri, jak chutná takovej delfín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Já nejsem nadrženej, já jen obdivuju krásy přírody a krásu hezkých žen. To je prosím rozdíl. Prostě se kochám.Kdyz se kochas, mas jit po vlastnich, pak trefis max lampu :-), hlavne zes to prezil ty. A kolikrat se slecne stane, ze ji nekdo padne k noham jen tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Speciální ganjacokolada a bude radost na cely rok :-) Speciálně pro RSkaře jako ja, je to balzam pro tělo i duši. A dost se mi povedla, musím si jít na chvíli lehnout :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Frantikovo Toblerone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Frantikovo Toblerone No vlastne jo :-) Ale ja jsem zasadne zvysil gramaz, aby to melo grády :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 No vlastne jojak na to koukam, tak jako forma posloužila vanička na led viď? .... du si koupit čokoládu diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 jak na to koukam, tak jako forma posloužila vanička na led viď? .... du si koupit čokoládu diky Presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Speciální ganjacokolada a bude radost na cely rok :-) Speciálně pro RSkaře jako ja, je to balzam pro tělo i duši. A dost se mi povedla, musím si jít na chvíli lehnout :-))Tak opatrně, v podstatě jediný způsob, jak se předávkovat THC je právě orální užití. Dokáže to srazit tlak až někam pod chodidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Speciální ganjacokolada a bude radost na cely rok :-) Speciálně pro RSkaře jako ja, je to balzam pro tělo i duši. A dost se mi povedla, musím si jít na chvíli lehnout :-)) Nebude v prodejni sekci jako vanocni cukrovi pro rodice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Decebal: No to jo, ale to bych toho musel sezrat kilo. Vzdycky jednu kosticku pred spanim cca. dvakrat mesicne a cajk :-) Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Nebude v prodejni sekci jako vanocni cukrovi pro rodice? To asi ne. Porad je to nelegalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Jaký význam to má zaspat? Decebal: No to jo, ale to bych toho musel sezrat kilo. Vzdycky jednu kosticku pred spanim cca. dvakrat mesicne a cajk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Jaký význam to má zaspat? Az budes mit RS, pochopis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Alekurwa, já nejdřív myslel, že je řeč o autech a nechápal jsem souvislost s čokoládou... no, drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Uplne v pohode. Jsem ok, jen obcas dam nejaky ten "doplnek stravy" :-) Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Uplne v pohode. Jsem ok, jen obcas dam nejaky ten "doplnek stravy" :-)Hele a pomáhá to? Víc asi SZ, mám nějaké podobné trable v blízkém okolí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Hele a pomáhá to? Víc asi SZ, mám nějaké podobné trable v blízkém okolí..Samozrejme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky