kuncák7 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Potěšily odměny. Vony ty onkologický studie přece jenom pomáhaj Gratuluju a preju, at se u tebe ohrejou dele nez u mne- uz jsou bezpecne ulozeny v hodinkach a zas smejdim v prodejnim vlakne.Darky nakoupeny, tak si to muzu dovolit, ale je to nebezpecny :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Tak já taky myslel, že bych něco pořídil z prodejního vlákna, ale paní povídala, že už jsme na Vánoce utratili moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Bohužel máš pravdu. Najít opravdu dobré kleštičky na nehty je skoro katastrofa.. :/Jiří, změř si taky rychlost připojení jako kluci tady dnes ráno - tvoje příspěvky chodí strááááášně pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Bohužel máš pravdu. Najít opravdu dobré kleštičky na nehty je skoro katastrofa.. :/Hele, včera jsem si s těma Heiko Wild ocvakal ruce a je to fakt paráda! Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Jinak o víkendu si šla paní zaplavat s kámoškou a nechala mě doma samotného s juniorem - 8 měsíců, před 3 týdny začal parádně pérovat na všech čtyřech a trénovat skoky. Hodinku jsme si hráli, pak byl čas jít do kočáru na vyjížďku, začal jsem ho chystat, položil si ho na gauč, že ho obleču, měl v ruce lahvičku s pitím, zahodil ji, a já udělal tu chybu, že se pro ni sehnul. Byly to asi 3 vteřiny, a ty mu stačily k tomu, aby se otočil na všechny čtyři, čelem vzad a pro to pití si skočil. Šel čelem přímo na parkety, mohutná fialová boule, krev z nosu, řev, táta na mrtvici... normálně jsem zavolal rychlou a nechal se s ním odvézt na RTG. Naštěstí to vypadá, že si "jenom" natloukl a nebude to mít následky, proto to píšu sem. Ale vypadá teda jak válečnej veterán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Tak snad bude vše ok, kuwa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 No už po návratu domů si hrál a smál se jako jindy, měli jsme ho dva dny pozorovat a ty uplynuly a je dobrej, i ta boule se mu zatáhla odbarvuje se rychleji, než bych čekal, na RTG prý nic, otřes nejspíš taky neměl, tak to ještě klepu na dřevo, ale snad už se nic nevyloupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Tak to by mohlo být už ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) U druhýho pádu už to nebudeš řešit . Nám první prcek v podobnym věku spadnul z postele přímo na šišku. O 2 týdny později z přebalováku (výška 90 cm). O rok později vzal čelem roh futer v plný rychlosti. Druhej si zase rozsek čelo o hranu stolu (2 stehy). Poprvý jsme volali rychlou, paní na lajně nás uklidnila a od tý doby se řídíme tím, že pokud není v bezvědomí, reaguje, nezvrací a neteče mu krev z míst, odkud by téct neměla (uši, tepna apod.), moc to neřešíme. Čímž to vůbec nechci bagatelizovat - naprosto vím, jak ti bylo. A stejně, jako si teď nejspíš říkáš, že nejsi na podobný žvásty zvědavej, jsem reagoval já, když mi říkali všichni, ať jsem v klidu, že děti jsou stavěný na otloukání . Ať je prcek v pohodě! Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Hlídejte si to děcko woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Nové hodinky na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Hlídejte si to děcko woe Přesně :-) Já koupil stůl do pokojíčku, takový blbý ostrý rohy tak jsme na ně přilepili nějaké gumové ochranné krytky a měsíc nic. Včera přišla do obýváku malá, v ruce krytky, říkám jak si to sundala? A přesně na minutu rána, řev a kluk rozseklou bradu. Aneb zákon schválnosti funguje na jedničku :-) Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 jo, já mám všechny hrany na stole obalený takovým ti pěnovým sráčem, co se navlíká jako izolace na trubky. Už několikrát to zachránilo malý hlavu, páč se pořád motá kolem, jak klacek pod jezem Ale je fakt, že ona si to zase vybere jinde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Nojo, vono je to tím, že v té výšce, kde my se jen bacíme do kolene/stehna maj ty děcka hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 njn..kdyby chodili po rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Nojo, vono je to tím, že v té výšce, kde my se jen bacíme do kolene/stehna maj ty děcka hlavu.Nevěřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Po dlouhých letech dost hrozivý držkopád na náledí.Vypadalo to dost blbě,ale dopadl jsem na trávu.Naštěstí žádná zlomenina,ani odřenina, hodinky taky O.K. .Hadry už sou v pračce .Teď se tomu tlemíme,ale v ten moment mně do smíchu zrovna dvakrát nebylo Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Nevěřím...Fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Ahoj kamaradi a kolegove chci Vam oznamit novinku. Dnes odpoledne se mi narodila dcerka Sofie. Zdrava a v poradku. Treti potomek v poradi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Tano gratulace. Tri deti jsou parada. Budete mit hodne veselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky