kuncák7 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Se takhle navečer zabývám odpočinkem, a volá žena že dorazil "nějaký pán" kterého viděla jen 3 vteřiny mezi dveřmi a že nese Ježíška z nějakého "jesenického svazu".to moc nechápu, žádným svazákem nejsemno já jsem možná špatně rozuměla, možná "srazu" a ne "svazu" . . .mám takový pocit že vítr vane odsud z fóra, tip na to kdo by mohl být tajemným kurýrem taky mám počkám si 4 dnyale to čekání teda nevím nevím, to je horší než čekat na hodinky 20161220_182431.jpg:-))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Prcek už je OK, good.super zpráva zbuddy: Já mám pocit, že ty banery skáčou i manželce a ta se připojuje přes jinej prohližeč....je to na hovno todlencto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Se takhle navečer zabývám odpočinkem, a volá žena že dorazil "nějaký pán" kterého viděla jen 3 vteřiny mezi dveřmi a že nese Ježíška z nějakého "jesenického svazu". to moc nechápu, žádným svazákem nejsem no já jsem možná špatně rozuměla, možná "srazu" a ne "svazu" . . . mám takový pocit že vítr vane odsud z fóra, tip na to kdo by mohl být tajemným kurýrem taky mám počkám si 4 dnyale to čekání teda nevím nevím, to je horší než čekat na hodinky 20161220_182431.jpg Balíčky vypadají famózně. Copak asi obsahují :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Tak jsem vyhrál konkurz do televizní soutěže, no... 11 odpovědí z 11 richtig. Hlavně se z toho neposrat, říkal Ivan! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Se takhle navečer zabývám odpočinkem, a volá žena že dorazil "nějaký pán" kterého viděla jen 3 vteřiny mezi dveřmi a že nese Ježíška z nějakého "jesenického svazu".to moc nechápu, žádným svazákem nejsemno já jsem možná špatně rozuměla, možná "srazu" a ne "svazu" . . .mám takový pocit že vítr vane odsud z fóra, tip na to kdo by mohl být tajemným kurýrem taky mám počkám si 4 dnyale to čekání teda nevím nevím, to je horší než čekat na hodinky Vydrž a těš se! Hezké svátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Tak jsem vyhrál konkurz do televizní soutěže, no... 11 odpovědí z 11 richtig. Hlavně se z toho neposrat, říkal Ivan!do Barrandovskýho kolotoče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 do Barrandovskýho kolotoče? ne. Kde domov můj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 To neznám.... ale i tak, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 To neznám.... ale i tak, gratulujuDíky. Bylo nás tam v Rohlíku 180, postoupilo 12. A to byli už předvybraní lidé po dvou testech. Tak teď ještě, aby klaplo natáčení a výsledek. Dávají to Po-Čt na ČT1 v 18.25 hod. Uvádí Aleš Háma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Těší mě, že na vánoce máme všechno hotový a tak se můžu bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Á bacha Frostie bude mediální hvězda, to už se snámi nebude určitě ani bavit................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Á bacha Frostie bude mediální hvězda, to už se snámi nebude určitě ani bavit................ to už je celkem běžná věc, takže není důvod se nebavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 do Barrandovskýho kolotoče? taky to neznám,jedinou soutěž co znám a sleduju jsou Rychlý prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 (upraveno) taky to neznám,jedinou soutěž co znám a sleduju jsou Rychlý prachy Ty znám..........ty se mi taky líbí, ale skoro vůbec je nedávaj. Přitom sledovanost by nemusela být zas tak špatná............ Upraveno 21. prosince 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Těší mě, že na vánoce máme všechno hotový a tak se můžu bavit. Já skoro taky :-( Máš to dnes o něco příjemnější kamaráde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Tvl ..........Tak tos musel bejt sakra hodnej Afrikánče, žes dostal tolik velkejch dárků...............a ještě k tomu na paletách.............to musely bejt drahý dárky, bo co je těžký to je drahý. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Tvl ..........Tak tos musel bejt sakra hodnej Afrikánče, žes dostal tolik velkejch dárků...............a ještě k tomu na paletách.............to musely bejt drahý dárky, bo co je těžký to je drahý. .. Kéž by :#) Ruce už mám jak opice, každý kousek je mezi 300-400 kg... Masakr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Njn, krabice plna hodinek neco vazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Díky. Bylo nás tam v Rohlíku 180, postoupilo 12. A to byli už předvybraní lidé po dvou testech. Tak teď ještě, aby klaplo natáčení a výsledek. Dávají to Po-Čt na ČT1 v 18.25 hod. Uvádí Aleš Háma Tak se koukej ohaknout, reprezentujes chronomag :-)). Dik za uvedeni data a casu, budu sledovat a drzet palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 z nějakého "jesenického svazu". se pos3ru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky