Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Zkoušel jsi to nějak řešit? To by mě zajímalo. Kamarádovi takhle crashnul do vody 2 týdny starý dron od 3D robotics a fungl novým gopro. Už ho nenašel. Baterka plná, pár minut po startu. Nejednou sám od sebe začal přistávat a nereagoval na ovládání. Nakonec to musel řešit přes creditku, otevřel spor a nechal si peníze vrátit přes kartu.

Já čekám na Karmu od gopro, uvidíme jaké budou ohlasy až ji znova uvedou.

No akutálně je dron na servisu u DJI v Německu, u nás to nikdo nedělá a čekám na vyjádření, jak se k tomu postaví. Jsem si skoro jistý, že tohle mi musí vzít na záruku. Pokud ne, připlácel jsem si za DJI Care Refresh, takže když ho rozflákám svou vinou, dají mi nový, takže bych to řešil přes to. Tak jako tak už to po návratu ze servisu doma nechci, zabugovaná pitomost je to. Točil jsem třeba nad jezerem a zničeho nic to nešlo ovládat a kamera se začala bezmyšlenkovitě točit do všech směrů a vzpamatovalo se to třeba až po minutě.

No a s tou Karmou jsi si jistý? :D Já co viděl recenze na ty první kusy, tak to bylo dost hrozné teda... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lasiček máme u našich v Ostravě kolem celkem hodně, dvakrát už nějakou ulovenou přitáhla naše kočka a jednu ulovil náš pes na zahradě a týden na to ulovil i tu kočku teda. 

Chudák má hlad a mrzne, jinak by ji to nedonutilo vylézt mezi lidi.

Odkaz ke komentáři

No akutálně je dron na servisu u DJI v Německu, u nás to nikdo nedělá a čekám na vyjádření, jak se k tomu postaví. Jsem si skoro jistý, že tohle mi musí vzít na záruku. Pokud ne, připlácel jsem si za DJI Care Refresh, takže když ho rozflákám svou vinou, dají mi nový, takže bych to řešil přes to. Tak jako tak už to po návratu ze servisu doma nechci, zabugovaná pitomost je to. Točil jsem třeba nad jezerem a zničeho nic to nešlo ovládat a kamera se začala bezmyšlenkovitě točit do všech směrů a vzpamatovalo se to třeba až po minutě.

No a s tou Karmou jsi si jistý? :D Já co viděl recenze na ty první kusy, tak to bylo dost hrozné teda... :D

Přivaž si to na provázek, ať to můžeš stahnout :D

Odkaz ke komentáři

Lasiček máme u našich v Ostravě kolem celkem hodně, dvakrát už nějakou ulovenou přitáhla naše kočka a jednu ulovil náš pes na zahradě a týden na to ulovil i tu kočku teda. 

Ten dovětek se ti povedl, normálně jsem vyprsknul smíchy :D

Odkaz ke komentáři

Té drama, přežil to aspoň ten chudák pes? :-):-)

Odkaz ke komentáři

Lamiczka: pecka, velika gratulka tatko!! Hodne zdravi a stesti vinsuji :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...