m.n. Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Zkoušel jsi to nějak řešit? To by mě zajímalo. Kamarádovi takhle crashnul do vody 2 týdny starý dron od 3D robotics a fungl novým gopro. Už ho nenašel. Baterka plná, pár minut po startu. Nejednou sám od sebe začal přistávat a nereagoval na ovládání. Nakonec to musel řešit přes creditku, otevřel spor a nechal si peníze vrátit přes kartu. Já čekám na Karmu od gopro, uvidíme jaké budou ohlasy až ji znova uvedou. No akutálně je dron na servisu u DJI v Německu, u nás to nikdo nedělá a čekám na vyjádření, jak se k tomu postaví. Jsem si skoro jistý, že tohle mi musí vzít na záruku. Pokud ne, připlácel jsem si za DJI Care Refresh, takže když ho rozflákám svou vinou, dají mi nový, takže bych to řešil přes to. Tak jako tak už to po návratu ze servisu doma nechci, zabugovaná pitomost je to. Točil jsem třeba nad jezerem a zničeho nic to nešlo ovládat a kamera se začala bezmyšlenkovitě točit do všech směrů a vzpamatovalo se to třeba až po minutě. No a s tou Karmou jsi si jistý? Já co viděl recenze na ty první kusy, tak to bylo dost hrozné teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 V práci na zahradě se nám etabloval nový kolega. Vůbec nemá strach, je zvědavý a udělal si spoustu děr, ze kterých vykukuje, když tam někdo je: Lasice Kolčava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 O tomhle zvířeti jsem se učil a vždy jen četl, neměl jsem to štěstí, abych jí naživo viděl. Připadá mi ale i podle popisu taková neškodná, nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Chudák má hlad a mrzne, jinak by ji to nedonutilo vylézt mezi lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Lasiček máme u našich v Ostravě kolem celkem hodně, dvakrát už nějakou ulovenou přitáhla naše kočka a jednu ulovil náš pes na zahradě a týden na to ulovil i tu kočku teda. Chudák má hlad a mrzne, jinak by ji to nedonutilo vylézt mezi lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 No akutálně je dron na servisu u DJI v Německu, u nás to nikdo nedělá a čekám na vyjádření, jak se k tomu postaví. Jsem si skoro jistý, že tohle mi musí vzít na záruku. Pokud ne, připlácel jsem si za DJI Care Refresh, takže když ho rozflákám svou vinou, dají mi nový, takže bych to řešil přes to. Tak jako tak už to po návratu ze servisu doma nechci, zabugovaná pitomost je to. Točil jsem třeba nad jezerem a zničeho nic to nešlo ovládat a kamera se začala bezmyšlenkovitě točit do všech směrů a vzpamatovalo se to třeba až po minutě. No a s tou Karmou jsi si jistý? Já co viděl recenze na ty první kusy, tak to bylo dost hrozné teda... Přivaž si to na provázek, ať to můžeš stahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Lasiček máme u našich v Ostravě kolem celkem hodně, dvakrát už nějakou ulovenou přitáhla naše kočka a jednu ulovil náš pes na zahradě a týden na to ulovil i tu kočku teda. Ten dovětek se ti povedl, normálně jsem vyprsknul smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Ten dovětek se ti povedl, normálně jsem vyprsknul smíchy no taky jsem se dusil...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Lasiček máme u našich v Ostravě kolem celkem hodně, dvakrát už nějakou ulovenou přitáhla naše kočka a jednu ulovil náš pes na zahradě a týden na to ulovil i tu kočku teda.Té drama, přežil to aspoň ten chudák pes? :-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Té drama, přežil to aspoň ten chudák pes? :-):-)Jo ten žije, ona je strašná potvora. Mám pocit, že terorizovat někoho je její opravdová životní radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Kouká jí to z očí. A dle zubů ještě dlouho terorizovat bude . Moc krásnej pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Hmm, takového psa jsem včera přivezl. Kočky v okolí se mají na co těšit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Dnes v 11:05 dcerka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Lamiczka: pecka, velika gratulka tatko!! Hodne zdravi a stesti vinsuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Dnes v 11:05 dcerka Paráda. Přeji pevné zdraví všem. Aspoň můžeš do Jeseníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tak ses konečně dočkal! Gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Pridavam se ke gratulantum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Gratuluji! Cacorky jsou nejlepsi, aspon ma tatu potom kdo obletovat, az to povyroste Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky