wizard-ov Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 To není o zášti ani závisti, dokonce ani o jejich míře;o) A nikomu smrt nepřeji, prosím nepřekrucuj to. Kafe si dej klidně silné, ale pak se špatně usíná.Maroshu bohužel ne, ale očekávám v nejbližší době email špatnou češtinou. 'Já právník John Newman a sdělovat ti že na účet tvůj je zbytečných 12 500 400 000 $ hotovost.....' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 To není o zášti ani závisti, dokonce ani o jejich míře;o) A nikomu smrt nepřeji, prosím nepřekrucuj to. Kafe si dej klidně silné, ale pak se špatně usíná.Maroshu bohužel ne, ale očekávám v nejbližší době email špatnou češtinou. 'Já právník John Newman a sdělovat ti že na účet tvůj je zbytečných 12 500 400 000 $ hotovost.....'Ok, tak to potom jo , já se omlouvám. Jsem na tyhle věci celkem háklivý a bylo mi spíš smutno. Podle mě např. mnohem zajímavější člověk než Chuck Berry. Rád jsem četl jeho názory. Jeho dědeček byl pro mě jednou z nejzajimavějších postav novodobé historie a celkově tu rodinu hodnotím pozitivně. Celkem dobrý dokumentární seriál bbc:http://www.csfd.cz/film/333759-muzi-kteri-vybudovali-ameriku/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Tak to já můžu spíše Chucka ;o) ale to se asi neshodneme ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jasně, to je naprosto v pořádku, já jsem neuváženě rozklikl nějakou diskuzi a byl jsem tím tendenčně naladěn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Přišlo haldy dobrý muziky, tak jsem se zašil k dětem do pokojíčku, postavil jim vláček a dobrou hodinu dělám prd a jen poslouchám, relax :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 (upraveno) Tak rozvody na Oktě už mám udělány i s výměnou olejů a náplní,filtrů,prý byl nejvyšší čas,pumpa začínala už téct a teď ta méně dobrá zpráva pravý náboj na předku je zralý také k výměně :-( Kuwa kdybych to tušil,nechal jsem to udělat při jednom Upraveno 20. března 2017 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Přišlo haldy dobrý muziky, tak jsem se zašil k dětem do pokojíčku, postavil jim vláček a dobrou hodinu dělám prd a jen poslouchám, relax :-)A stale je teda v planu, ze to bude pokoj pro deti, nebo to bude tva poslucharna :-))?, promin, zasivarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petrán Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Mne dnes upozornila hlídka ,že nemám 2 roky technickou....ZA 500,já hlava děravá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 A stale je teda v planu, ze to bude pokoj pro deti, nebo to bude tva poslucharna :-))?, promin, zasivarna Právě hledám dětem lepší hi-fi, furt na mě hékali že ty basy nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Důstojná náhrada za starý gril, který se odebral do věčných lovišť: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 ČESKÁ POŠTA... po nekolikate.. v nedeli pozde vecer objednano z footshopu a balicek uz doma.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Yes,dopadlo to, hurá :-) viagogo.cz funguje.... Se těším jak malej kluk, můj idol a budu přímo u pódia,supeeer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Po dlouhý době mám skvělej den, ráno jsem dorazil jeden projekt, pak mi paní v pražírně grátis vyměnila zboží, protože první várky byla děs, pak jsem si vyzvedl zásilku s kuřivem od Boba. No a aby toho nebylo málo, tak cestou zpátky jsem měl domluvenou schůzku a na ruce už tiká novej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Kultivovana hodinkova reklama na hasicskym webu od mistniho kolegy, dobry, Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Pevná linka. U O2 se tak před půl rokem (rokem? - nedokážu odhadnout) něco značně podrbalo ve vztahu k zákazníkům a u toho já nebudu. Teď chodí jinde, výborně a opět za rozumných podmínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Kultivovana hodinkova reklama na hasicskym webu od mistniho kolegy, dobry, Jirko.odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Vyskoci to na tebe na pozary.cz na tlf se mi linkuje blbe, promin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Díky, znám, dobré stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Ale že si Jiří věří s tou kvalitou shitrondy, pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Rodiče přežili toulky divokým Thajskem. Dědek si usekl sekerou kousek palce u nohy, babka se málem utopila, museli pro ni skočit nějací Němci, ale dali to a právě přistáli na letišti :-) Upraveno 22. března 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky