Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

To není o zášti ani závisti, dokonce ani o jejich míře;o) A nikomu smrt nepřeji, prosím nepřekrucuj to. Kafe si dej klidně silné, ale pak se špatně usíná.

Maroshu bohužel ne, ale očekávám v nejbližší době email špatnou češtinou. 'Já právník John Newman a sdělovat ti že na účet tvůj je zbytečných 12 500 400 000 $ hotovost.....'

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To není o zášti ani závisti, dokonce ani o jejich míře;o) A nikomu smrt nepřeji, prosím nepřekrucuj to. Kafe si dej klidně silné, ale pak se špatně usíná.

Maroshu bohužel ne, ale očekávám v nejbližší době email špatnou češtinou. 'Já právník John Newman a sdělovat ti že na účet tvůj je zbytečných 12 500 400 000 $ hotovost.....'

Ok, tak to potom jo :D , já se omlouvám. Jsem na tyhle věci celkem háklivý a bylo mi spíš smutno. Podle mě např. mnohem zajímavější člověk než Chuck Berry. Rád jsem četl jeho názory. Jeho dědeček byl pro mě jednou z nejzajimavějších postav novodobé historie a celkově tu rodinu hodnotím pozitivně. 

Celkem dobrý dokumentární seriál bbc:

http://www.csfd.cz/film/333759-muzi-kteri-vybudovali-ameriku/prehled/

Odkaz ke komentáři

Tak rozvody na Oktě už mám udělány i s výměnou olejů a náplní,filtrů,prý byl nejvyšší čas,pumpa začínala už téct  a teď ta méně dobrá zpráva pravý náboj na předku je zralý také k výměně :-(  Kuwa kdybych to tušil,nechal jsem to udělat při jednom  :frusty:

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Přišlo haldy dobrý muziky, tak jsem se zašil k dětem do pokojíčku, postavil jim vláček a dobrou hodinu dělám prd a jen poslouchám, relax :-)

A stale je teda v planu, ze to bude pokoj pro deti, nebo to bude tva poslucharna :-))?, promin, zasivarna

Odkaz ke komentáři

Po dlouhý době mám skvělej den, ráno jsem dorazil jeden projekt, pak mi paní v pražírně grátis vyměnila zboží, protože první várky byla děs, pak jsem si vyzvedl zásilku s kuřivem od Boba. No a aby toho nebylo málo, tak cestou zpátky jsem měl domluvenou schůzku a na ruce už tiká novej kousek :)

Odkaz ke komentáři

Rodiče přežili toulky divokým Thajskem. Dědek si usekl sekerou kousek palce u nohy, babka se málem utopila, museli pro ni skočit nějací Němci, ale dali to a právě přistáli na letišti :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...