pebe Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) pošťák přišel Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ale Černej Petr koukám úřadoval... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 já to beru jako loterii, jsem s tím smířený a maximálně mám radost když to projde bez cla. Ale to se už poslední dobou moc neděje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Jj, lepší je počítat a horším a být příjemně překvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Potesilo me, ze Ricoh udelal novou verzi 360 kamery https://theta360.com/en/about/theta/v.html jenze ted nevim, jestli Insta360 One nebude lepsi... https://www.insta360.com/product/insta360-one/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Jelikož jsem příznivcem spolku přátel žehu, tak jsem rád, že se ke mě dostalo toto. Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Nabidka WiFi v jedné nemocnici. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Spolek "Kramtorium" Spálená ulice č.43 - tvl tohle psal sám Život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Konecne skoncilo to blby leto s tema vedrama :-) a zacina cas kozenych remenu na Panerai, vecerni šero, kdy se dá hnípat u telky, noční zachumlání do peřiny, celodenní chcanec, kdy se tesite do hospody, Pho polivka v Trznici, aniz bych se zpotil jako magor, Barbour bundicka, kozeny botky a dziny.......a proste vsechno, jak ma bejt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Konecne skoncilo to blby leto s tema vedrama :-) a zacina cas kozenych remenu na Panerai, vecerni šero, kdy se dá hnípat u telky, noční zachumlání do peřiny, celodenní chcanec, kdy se tesite do hospody, Pho polivka v Trznici, aniz bych se zpotil jako magor, Barbour bundicka, kozeny botky a dziny.......a proste vsechno, jak ma bejt :-) Taky mi hned stoupla nálada o sto procent! Jak já se těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Frantíku - ty jsi poetická duše! Já jsem přízemní buran, ale na Pho si dneska zajedu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Franto, ale kozy zase zalezou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Franto, ale kozy zase zalezou...To je peklo!Do tržnice se chystám, ale na B?n C?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Konecne skoncilo to blby leto s tema vedrama :-) a zacina cas kozenych remenu na Panerai, vecerni šero, kdy se dá hnípat u telky, noční zachumlání do peřiny, celodenní chcanec, kdy se tesite do hospody, Pho polivka v Trznici, aniz bych se zpotil jako magor, Barbour bundicka, kozeny botky a dziny.......a proste vsechno, jak ma bejt :-) Líp to snad ani napsat nejde.Snad ještě, že haranti se nastěhujou nazpět do škol a doma nastane blaho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Zapíchnul jsem to v práci a valím s rodinou k móři, juchuuu :-) Upraveno 1. září 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Bun Cha v Opavě bohužel už nikde nemají :-( nějakou dobu to jedno bistro v nabídce mělo, párkrát sem si to dal, ale už to z nabídky stáhli, asi nás gourmetů bylo málo :-) Upraveno 1. září 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Pracuješ ty někdy? tak si to užijte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 To je peklo!Do tržnice se chystám, ale na B?n C?.V tržnici jsem ještě nebyl a musím napravit. Mají to tam lepší než tady: https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_Review-g274707-d2545913-Reviews-Pho_Vietnam-Prague_Bohemia.html nebo tady: http://neborestaurace.cz/ ? Jinak Tondo jsem možná ani nepoděkoval, ale strašně mi chutnalo v Mibi´s, co jsi doporučoval. Už jsem tam byl několikrát a musím tam zase zajít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Afri- jen zavidim. Kam- chorvatsko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Afri- jen zavidim. Kam- chorvatsko?Yes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky