Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Konecne skoncilo to blby leto s tema vedrama :-) a zacina cas kozenych remenu na Panerai, vecerni šero, kdy se dá hnípat u telky, noční zachumlání do peřiny, celodenní chcanec, kdy se tesite do hospody, Pho polivka v Trznici, aniz bych se zpotil jako magor, Barbour bundicka, kozeny botky a dziny.......a proste vsechno, jak ma bejt :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konecne skoncilo to blby leto s tema vedrama :-) a zacina cas kozenych remenu na Panerai, vecerni šero, kdy se dá hnípat u telky, noční zachumlání do peřiny, celodenní chcanec, kdy se tesite do hospody, Pho polivka v Trznici, aniz bych se zpotil jako magor, Barbour bundicka, kozeny botky a dziny.......a proste vsechno, jak ma bejt :-) 

Taky mi hned stoupla nálada o sto procent! Jak já se těšil. :)

Odkaz ke komentáři

Líp to snad ani napsat nejde.

Snad ještě, že haranti se nastěhujou nazpět do škol a doma nastane blaho.

Odkaz ke komentáři

Bun Cha  v Opavě bohužel už nikde nemají :-( nějakou dobu to jedno bistro v nabídce mělo, párkrát sem si to dal, ale už to z nabídky stáhli, asi nás gourmetů bylo málo :-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři

To je peklo!

Do tržnice se chystám, ale na B?n C?.

V tržnici jsem ještě nebyl a musím napravit. Mají to tam lepší než tady:  https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_Review-g274707-d2545913-Reviews-Pho_Vietnam-Prague_Bohemia.html nebo tady: http://neborestaurace.cz/

Jinak Tondo jsem možná ani nepoděkoval, ale strašně mi chutnalo v Mibi´s, co jsi doporučoval. Už jsem tam byl několikrát a musím tam zase zajít. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...