Návštěvník Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Peters burger, Palanda, Tavern a Dish fajn, i když ten poslední si hraje na něco co není... Za mě nejlepší burger v Praze mají v burger letná. Jo a Maxeli já si dnes objednal to samé Jinak mě potěšilo, že jsem si objednal vinotéku a 80 lahví vína. Takže kdybych tu v příštím měsíci psal sracky, tak mě prosím omluvte. No vlastně to stejně nebude žádná změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Dish, Palanda a Kantýna nejlépe v jeden den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Kantyna uz stoji za pekny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Peters burger, Palanda, Tavern a Dish fajn, i když ten poslední si hraje na něco co není... Za mě nejlepší burger v Praze mají v burger letná. Jo a Maxeli já si dnes objednal to saméJinak mě potěšilo, že jsem si objednal vinotéku a 80 lahví vína. Takže kdybych tu v příštím měsíci psal sracky, tak mě prosím omluvte. No vlastně to stejně nebude žádná změna A jak, chutnal? Já měl XXL BBQ Burger a fuckt byl výbornej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Tak vam nevim, kde maji nejlepsi burgery asi za sebe ani nedokazu rict, kazde misto ma neco do sebe. JD me bavi pro svou atmosferu, kterou v dalsich nezaziju, mam to tam rad, jidlo v pohode (ne nejlepsi, ale jsem spokojen). Dish mam kousek od domu, pripadne Mozaiku, burgry dobre, ale taky si z toho nesednu na prdel, proste nedokazu rict tady a tady je nej, jen jestli se mi tam libi a chutna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 (upraveno) Burger mi posle dobou nejvic jel v Meat&Greet na Senovaznym namesti, doporucuju. A maj Matusku.. Upraveno 10. září 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 jak můžou mít Matušku ? To musí bejt vot toho 2009 pěkně vodleželej.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 A dělají všude ty burgery tak velký? Mně to třeba začíná docela vadit, ale je to asi trend. Ideální velikost je cheeseburger, ten sním jednou rukou a nejsem pak jak prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Antonio Cairoli 9ty krát majster sveta v motokrose. Klobuk dole zaslúžil si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 A jak, chutnal? Já měl XXL BBQ Burger a fuckt byl výbornej!Já měl ten Jack Daniels a taky fajn, akorát je mi ještě teď těžko Burger mi posle dobou nejvic jel v Meat&Greet na Senovaznym namesti, doporucuju.A maj Matusku..Do Meat&Greet taky občas zajdu, ale spíš na oběd a na něco jiného než burger. Mimochodem tu hospodu má kuchař co otvíral Dish a vymyslel tamní koncept. Do taky bylo v době kdy jsem měl Dish rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Krom toho co jsem byl naposledy pár měsíců zpět, docela slušnej burger jsem měl v Peter's Burger Pub v Karlíně.Výborný burgry, ale to parkování... Burger mi posle dobou nejvic jel v Meat&Greet na Senovaznym namesti, doporucuju.A maj Matusku.....už sem myslel, že to tady nikdo nezná...super...i s Matuškou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 (upraveno) Já měl ten Jack Daniels a taky fajn, akorát je mi ještě teď těžko Do Meat&Greet taky občas zajdu, ale spíš na oběd a na něco jiného než burger. Mimochodem tu hospodu má kuchař co otvíral Dish a vymyslel tamní koncept. Do taky bylo v době kdy jsem měl Dish rád škoda že neokoukal a nenaučil se i ty burgry z dishe. jako daji se jíst ale podruhé bych tam nešel. je pravda ale že jsem už rok v dishi nebyltak nevím jak jsou na tom dnes. v taverě loni a byla to bída veliká.J dean lepší nadrůměr. nejen bistro asi podobně. nikam se mi nechtělo vracet kromě doshe a hillbilii nebyl jste někdo v turecku na dovče a nezačel k Nusr et? to mě láká hodně. Upraveno 11. září 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Že v neděli v Chuchli aniž bych o koních něco věděl, jsem si tipnul vítěze podle chůze, prostě se mi líbil. A paní trefila vítěze hlavního dostihu, jenomže ta má nějaký povědomí, u mě to byla fakt haluz jako blbec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Normální štěstí začátečníka Kolik jsi bral, stálo to aspoň za to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Docela cajk, já litr jedna k osmi, kůň se menoval Cunami a měl jsem zrovna na ruce MM300 s tsunami na dýnku, takže to logicky nemohlo nevyjít. A za paní jsem dal litr (ona nesází) v hlavním, dával jsem to na začátku, kdy byl Tahini jedna k 3,7. Pak ho postupně snížili na 2,5, byl favorit. Jak řikám, ona něco málo ví, já se jen tak bavil. Oba na vítěze, žádný připo... taktizování s umístěním :-) Tak za to byla ten samej večer skoro vypitá lahev singl maltu a počítám, že příští víko ještě přibude fajnovej pobyt v nějakým lepším wellness, vyhraný prachy se maj podle mýho jen tak probendit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 vyhraný prachy se maj podle mýho jen tak probendit.Tak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Dorazila z Eltonu cena: za výhru v soutěži (foto Primek v létě),to byla tahle: takže jako spokojenej pacient mam doma nástěnné Diplomaty černé a bílé, Orlíky a teď i Sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Dorazila z Eltonu cena: 20170913_145158-768x1024.jpg za výhru v soutěži (foto Primek v létě),to byla tahle: primpilotvevode.jpg takže jako spokojenej pacient mam doma nástěnné Diplomaty černé a bílé, Orlíky a teď i Sporty Super a velká gratulace k výhře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 a co to vlasně vyhrál ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Ty zabalený nástěnný hodiny co jsou na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky