Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Peters burger, Palanda, Tavern a Dish fajn, i když ten poslední si hraje na něco co není... Za mě nejlepší burger v Praze mají v burger letná. Jo a Maxeli já si dnes objednal to samé:)

Jinak mě potěšilo, že jsem si objednal vinotéku a 80 lahví vína. Takže kdybych tu v příštím měsíci psal sracky, tak mě prosím omluvte. No vlastně to stejně nebude žádná změna :)

Odesláno

Peters burger, Palanda, Tavern a Dish fajn, i když ten poslední si hraje na něco co není... Za mě nejlepší burger v Praze mají v burger letná. Jo a Maxeli já si dnes objednal to samé:)

Jinak mě potěšilo, že jsem si objednal vinotéku a 80 lahví vína. Takže kdybych tu v příštím měsíci psal sracky, tak mě prosím omluvte. No vlastně to stejně nebude žádná změna :)

A jak, chutnal? Já měl XXL BBQ Burger a fuckt byl výbornej!

Odesláno

Tak vam nevim, kde maji nejlepsi burgery asi za sebe ani nedokazu rict, kazde misto ma neco do sebe. JD me bavi pro svou atmosferu, kterou v dalsich nezaziju, mam to tam rad, jidlo v pohode (ne nejlepsi, ale jsem spokojen).

Dish mam kousek od domu, pripadne Mozaiku, burgry dobre, ale taky si z toho nesednu na prdel, proste nedokazu rict tady a tady je nej, jen jestli se mi tam libi a chutna.

Odesláno

A dělají všude ty burgery tak velký? Mně to třeba začíná docela vadit, ale je to asi trend. Ideální velikost je cheeseburger, ten sním jednou rukou a nejsem pak jak prase.

Odesláno

A jak, chutnal? Já měl XXL BBQ Burger a fuckt byl výbornej!

Já měl ten Jack Daniels a taky fajn, akorát je mi ještě teď těžko :)

Burger mi posle dobou nejvic jel v Meat&Greet na Senovaznym namesti, doporucuju.

A maj Matusku..

Do Meat&Greet taky občas zajdu, ale spíš na oběd a na něco jiného než burger. Mimochodem tu hospodu má kuchař co otvíral Dish a vymyslel tamní koncept. Do taky bylo v době kdy jsem měl Dish rád :) 

Odesláno

Krom toho co jsem byl naposledy pár měsíců zpět, docela slušnej burger jsem měl v Peter's Burger Pub v Karlíně.

Výborný burgry, ale to parkování...

Burger mi posle dobou nejvic jel v Meat&Greet na Senovaznym namesti, doporucuju.

A maj Matusku..

...už sem myslel, že to tady nikdo nezná...super...i s Matuškou...

Odesláno (upraveno)

Já měl ten Jack Daniels a taky fajn, akorát je mi ještě teď těžko :)

Do Meat&Greet taky občas zajdu, ale spíš na oběd a na něco jiného než burger. Mimochodem tu hospodu má kuchař co otvíral Dish a vymyslel tamní koncept. Do taky bylo v době kdy jsem měl Dish rád :)

škoda že neokoukal a nenaučil se i ty burgry z dishe. jako daji se jíst ale podruhé bych tam nešel.

je pravda ale že jsem už rok v dishi nebyltak nevím jak jsou na tom dnes. v taverě loni a byla to bída veliká.

J dean lepší nadrůměr. nejen bistro asi podobně. nikam se mi nechtělo vracet kromě doshe a hillbilii

nebyl jste někdo v turecku na dovče a nezačel k Nusr et? to mě láká hodně.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Že v neděli v Chuchli aniž bych o koních něco věděl, jsem si tipnul vítěze podle chůze, prostě se mi líbil. A paní trefila vítěze hlavního dostihu, jenomže ta má nějaký povědomí, u mě to byla fakt haluz jako blbec :-)

Odesláno

Docela cajk, já litr jedna k osmi, kůň se menoval Cunami a měl jsem zrovna na ruce MM300 s tsunami na dýnku, takže to logicky nemohlo nevyjít. A za paní jsem dal litr (ona nesází) v hlavním, dával jsem to na začátku, kdy byl Tahini jedna k 3,7. Pak ho postupně snížili na 2,5, byl favorit. Jak řikám, ona něco málo ví, já se jen tak bavil. Oba na vítěze, žádný připo... taktizování s umístěním :-) Tak za to byla ten samej večer skoro vypitá lahev singl maltu a počítám, že příští víko ještě přibude fajnovej pobyt v nějakým lepším wellness, vyhraný prachy se maj podle mýho jen tak probendit.

Odesláno

Dorazila z Eltonu cena:

za výhru v soutěži (foto Primek v létě),

to byla tahle:

takže jako spokojenej pacient mam doma nástěnné Diplomaty černé a bílé, Orlíky a teď i Sporty :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...