Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Peters burger, Palanda, Tavern a Dish fajn, i když ten poslední si hraje na něco co není... Za mě nejlepší burger v Praze mají v burger letná. Jo a Maxeli já si dnes objednal to samé:)

Jinak mě potěšilo, že jsem si objednal vinotéku a 80 lahví vína. Takže kdybych tu v příštím měsíci psal sracky, tak mě prosím omluvte. No vlastně to stejně nebude žádná změna :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peters burger, Palanda, Tavern a Dish fajn, i když ten poslední si hraje na něco co není... Za mě nejlepší burger v Praze mají v burger letná. Jo a Maxeli já si dnes objednal to samé:)

Jinak mě potěšilo, že jsem si objednal vinotéku a 80 lahví vína. Takže kdybych tu v příštím měsíci psal sracky, tak mě prosím omluvte. No vlastně to stejně nebude žádná změna :)

A jak, chutnal? Já měl XXL BBQ Burger a fuckt byl výbornej!

Odkaz ke komentáři

Tak vam nevim, kde maji nejlepsi burgery asi za sebe ani nedokazu rict, kazde misto ma neco do sebe. JD me bavi pro svou atmosferu, kterou v dalsich nezaziju, mam to tam rad, jidlo v pohode (ne nejlepsi, ale jsem spokojen).

Dish mam kousek od domu, pripadne Mozaiku, burgry dobre, ale taky si z toho nesednu na prdel, proste nedokazu rict tady a tady je nej, jen jestli se mi tam libi a chutna.

Odkaz ke komentáři

A jak, chutnal? Já měl XXL BBQ Burger a fuckt byl výbornej!

Já měl ten Jack Daniels a taky fajn, akorát je mi ještě teď těžko :)

Burger mi posle dobou nejvic jel v Meat&Greet na Senovaznym namesti, doporucuju.

A maj Matusku..

Do Meat&Greet taky občas zajdu, ale spíš na oběd a na něco jiného než burger. Mimochodem tu hospodu má kuchař co otvíral Dish a vymyslel tamní koncept. Do taky bylo v době kdy jsem měl Dish rád :) 

Odkaz ke komentáři

Krom toho co jsem byl naposledy pár měsíců zpět, docela slušnej burger jsem měl v Peter's Burger Pub v Karlíně.

Výborný burgry, ale to parkování...

Burger mi posle dobou nejvic jel v Meat&Greet na Senovaznym namesti, doporucuju.

A maj Matusku..

...už sem myslel, že to tady nikdo nezná...super...i s Matuškou...

Odkaz ke komentáři

Já měl ten Jack Daniels a taky fajn, akorát je mi ještě teď těžko :)

Do Meat&Greet taky občas zajdu, ale spíš na oběd a na něco jiného než burger. Mimochodem tu hospodu má kuchař co otvíral Dish a vymyslel tamní koncept. Do taky bylo v době kdy jsem měl Dish rád :)

škoda že neokoukal a nenaučil se i ty burgry z dishe. jako daji se jíst ale podruhé bych tam nešel.

je pravda ale že jsem už rok v dishi nebyltak nevím jak jsou na tom dnes. v taverě loni a byla to bída veliká.

J dean lepší nadrůměr. nejen bistro asi podobně. nikam se mi nechtělo vracet kromě doshe a hillbilii

nebyl jste někdo v turecku na dovče a nezačel k Nusr et? to mě láká hodně.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Docela cajk, já litr jedna k osmi, kůň se menoval Cunami a měl jsem zrovna na ruce MM300 s tsunami na dýnku, takže to logicky nemohlo nevyjít. A za paní jsem dal litr (ona nesází) v hlavním, dával jsem to na začátku, kdy byl Tahini jedna k 3,7. Pak ho postupně snížili na 2,5, byl favorit. Jak řikám, ona něco málo ví, já se jen tak bavil. Oba na vítěze, žádný připo... taktizování s umístěním :-) Tak za to byla ten samej večer skoro vypitá lahev singl maltu a počítám, že příští víko ještě přibude fajnovej pobyt v nějakým lepším wellness, vyhraný prachy se maj podle mýho jen tak probendit.

Odkaz ke komentáři

Dorazila z Eltonu cena:

20170913_145158-768x1024.jpg

za výhru v soutěži (foto Primek v létě),

to byla tahle:

primpilotvevode.jpg

takže jako spokojenej pacient mam doma nástěnné Diplomaty černé a bílé, Orlíky a teď i Sporty :)

Super a velká gratulace k výhře :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...