Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Horhe dej to tady znovu dělej :) A vlákno noční hrůzy chronomagu není špatný nápad....

Jinak mě dnes dost potěšilo, že jsem nevyhrál aukci na staré alpinisty. Bidnul jsem, protože jsem čekal, že cena vystřelí nahoru a nepřečetl si popis. Nakonec teda vystřelila naštěstí. Nefunkční šrot za 500 USD ti lidi jsou blázni.

Ale když jsem byl celý den nejvyšší nabídka a zbývalo 5 minut do konce, tak mě to už začínalo děsit. (moje nabídka cca 203 USD, takhle to vyletělo v poslední minutě.)

post-22755-0-53057300-1511442272_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě potěšil balíček...

Bunda (baracuta g9) přišla před čtrnácti dny, no a dneska mi k tomu přišly i Red wing botičky (ještě jednou díky dlubixovi)... A snad mám zase na chvilku s nakupama pokoj (ach kolikrát už jsem si tohle říkal :-D)

Edit: si tak říkám, k čemu všemu mě ještě tohle forum dovede :-)

post-13450-0-20368800-1511545858_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Afri ... hezká fotka ... fakt.

Děkuji, je to ale jen mobilovka, žádné umění v tom nehledej :-) Ale příroda samozřejmě fantastická...a cyklisti nemají šanci, už jsem to tady zkoušel sjet a málem se zabil, by se ti tady líbilo :-) Nejde mi smajlík jak se ťukâ půllitrem...

Odkaz ke komentáři

Dnes poo výlet do NMnM, ve dvě na rynku rendezvous s panem Hovorkou, hodinka velmi příjemného popovídání o všem možném u kafe v cukrárně utekla jak voda v Metuji a na rozloučenou podpis do Primbible. Moje velká úcta a poděkování! :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Tesco online nákup.

Ač mám Alberta 400 m od bytu, řekl jsem si, že to prubnu a jsem moc příjemně překvapen - chlápek mi to donesl až ke dveřím (ač jsem o to výslovně nežádal), všechna zelenina i ovoce bylo čerstvé a hezké jako z reklamy, stejně jako mléko, vajíčka a pečivo. Akorát maso jsem nezkoušel, jelikož jsem vegetarián.

PS: s tím vegetariánem žertuji

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...