martar Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Tvl, já propásl Horheho bradavky! Kua, to ten den hezky začíná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 taky jsem to neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 já to viděl včera před spaním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Já jsem to viděl a od té doby už se na svého kamaráda Jirku nebudu moct dívat stejně jako do teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Já to neviděl - asi to dám do vlákna "Co mě právě naštvalo" Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Buďte rádi kluci, já je viděl a obávám se, že mě to poznamenalo na celý život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Já také viděl tu dírku v tričku, aby to bylo vidět. Naštěstí jsem z období, kdy se dělali i horší zhůřilosti, tak poznamenán už jsem byl v mládí, dnes to se mnou už nic nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Buďte rádi kluci, já je viděl a obávám se, že mě to poznamenalo na celý život.To to bylo tak strašný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 No strasny... zaradil bych to vedle Afriho v sukni do vlakna Nocni mury Chronomagu... staci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 To to bylo tak strašný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Dneska už jsou bradavky pěkně schovaný pod sakem. Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Horhe dej to tady znovu dělej A vlákno noční hrůzy chronomagu není špatný nápad.... Jinak mě dnes dost potěšilo, že jsem nevyhrál aukci na staré alpinisty. Bidnul jsem, protože jsem čekal, že cena vystřelí nahoru a nepřečetl si popis. Nakonec teda vystřelila naštěstí. Nefunkční šrot za 500 USD ti lidi jsou blázni.Ale když jsem byl celý den nejvyšší nabídka a zbývalo 5 minut do konce, tak mě to už začínalo děsit. (moje nabídka cca 203 USD, takhle to vyletělo v poslední minutě.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Vzal jsem čáru z práce, unesl kluka za školky a už jsme ve skalách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Paráda, taky jsme včera co nejdřív vypadli do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) Mě potěšil balíček... Bunda (baracuta g9) přišla před čtrnácti dny, no a dneska mi k tomu přišly i Red wing botičky (ještě jednou díky dlubixovi)... A snad mám zase na chvilku s nakupama pokoj (ach kolikrát už jsem si tohle říkal :-D) Edit: si tak říkám, k čemu všemu mě ještě tohle forum dovede :-) Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Afri ... hezká fotka ... fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Afri ... hezká fotka ... fakt.Děkuji, je to ale jen mobilovka, žádné umění v tom nehledej :-) Ale příroda samozřejmě fantastická...a cyklisti nemají šanci, už jsem to tady zkoušel sjet a málem se zabil, by se ti tady líbilo :-) Nejde mi smajlík jak se ťukâ půllitrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Dnes poo výlet do NMnM, ve dvě na rynku rendezvous s panem Hovorkou, hodinka velmi příjemného popovídání o všem možném u kafe v cukrárně utekla jak voda v Metuji a na rozloučenou podpis do Primbible. Moje velká úcta a poděkování! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sáčok Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tesco online nákup. Ač mám Alberta 400 m od bytu, řekl jsem si, že to prubnu a jsem moc příjemně překvapen - chlápek mi to donesl až ke dveřím (ač jsem o to výslovně nežádal), všechna zelenina i ovoce bylo čerstvé a hezké jako z reklamy, stejně jako mléko, vajíčka a pečivo. Akorát maso jsem nezkoušel, jelikož jsem vegetarián. PS: s tím vegetariánem žertuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky