horal Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Klobouček: Darya Domracheva with Dorothea Wierer - Antholz 2018https://www.youtube.com/watch?v=womgF9xuEOg Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Je to frajerka. Dnes se docela vzacne videt takovehle veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Že jsem dnes konečně namontoval novej volant, značky a připojil polovinu budíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ale ten volant sis namontoval na špatnou stranu, čéče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VENDO Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Můj oblíbený šéf se natáhnul na ledu před firmou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 přej a bude ti přáno ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Super, tak ještě dvakrát a můžeš nám nabídnout něco pěkného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ale aspon si zmenil avatar, aby to nebylo tak monotonni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VENDO Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 přej a bude ti přáno .....Já mu to nepřál, ale potěšilo to neříkám že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ale ten volant sis namontoval na špatnou stranu, čéče... Mne to pripada uplne koser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Mne to pripada uplne koser No jo no., ostrovy:-)btw, čekal jsem to horší, ale člověk si zvykne skoro hned. Jen to obíhání auta k parkovací závoře:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Dyť je to tak malý, že je jedno na který straně sedíš, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Na kličku u okna dosáhnu jako nic, ale levou ruku z okýnka už moc nevystrčím. Jinak je vevnitř místa překvpivě hodně. Už se těším na jaro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 znám pár lidí co jezdí autama s řízením na anglický straně, některý jsou mnohem hůř dosahovací, například RX-7 a tohle téma samozřejmě řešili. Způsoby jsou v zásadě dva. Zajít do zdravotnických potřeb a koupit si prodlouženou ruku, tedy takové podávátko pro nepohyblivé pacienty. Anebo druhá metoda, efektnější, která vyvolává v přihlížejících údiv a zmatek, prostě se otočit a couvat. Což s tím Mini bude asi nejlepší, s tím by se dalo otočit třeba až u šraňku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 znám pár lidí co jezdí autama s řízením na anglický straně, některý jsou mnohem hůř dosahovací, například RX-7 a tohle téma samozřejmě řešili. Způsoby jsou v zásadě dva. Zajít do zdravotnických potřeb a koupit si prodlouženou ruku, tedy takové podávátko pro nepohyblivé pacienty. Anebo druhá metoda, efektnější, která vyvolává v přihlížejících údiv a zmatek, prostě se otočit a couvat. Což s tím Mini bude asi nejlepší, s tím by se dalo otočit třeba až u šraňku. nebo třetí varianta, efektivní ale zdaleka nejdražší, vozit tam nějakou slečnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) no a pak to jde ješte takhle................. :lol2: Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Myslim, ze by to mohlo zavazet spolujezdci... ale zase paradni samodomo autoskola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Potesila me objednavka ze StrapShopu, v sobotu vecer objednano, pred chvili volal postak ze balik je doma. Konecne bude novej remen Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem Ragoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Dnes mě opravdu potěšilo :Liberec-Kometa 6:2Hokej top!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Clovek si jde tak v noci kousek od Vaclavaku a slysi borce hrat Huslicky. Sice to bylo na tahaci harmoniku, ale i tak me moravske srdce zjihlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky