Gustaf Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Gratuluji dedku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Joo gratulace !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Chlapi děkuju moc..Vykaslete se na kabelky, dědeček by se měl za ten stres odměnit !:-)Jak vykašlete se na kabelku. Až bude starší tak by jí měl mít plnou. Jinak taky gratulace. Sám mám dva a budu jim tu kabelku muset založit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooosta Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Dnes má potešil meninovy darček od dcéry :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Dnes má potešil meninovy darček od dcéry :-)To teda, ta umí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Mě potěšilo, že jsem se kupodivu dokázal dopotácet domu po brutální chlastačce, která se protáhla a zvrhla víc než bych chtěl, takže jsem dorazil ráno, vlastně skoro za světla. Tak nějak jsem se vyspal, lupnul do sebe dva prášky šampionů a ještě odpoledne vyrazit s přítelkyní na nákupy a dal jsem to Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Hodinky a ženy jsou zpět! :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobak Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 M? vážně potěšily výsledky prezidentských voleb. Tenhle národ má ještě šanci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Martin Prokop - Dakar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR1990 Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 dnes druhe Vianoce Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3k Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 (edited) Je to sice taková drobnost:Zkušenost s PayPal - nemůžu najít vlákno, kde bych to dal. Včera to bylo spíš na vlákno "Co mě dnes naštvalo". Koupil jsem přes eBay hodinky na lítačku v terénu na léto. Při platbě jsem moc neřešil, jestli to budu platit kurzem Paypalu nebo své banky, vzhledem i k ceně hodinek. Navíc při placení mě Paypal zobrazil kurz 1 CZK = 0,04 EUR.Jaké pak bylo překvápko, když po zaplacení na mě vyskočilo z monitoru, že platím o cca 400 kč navíc při kurzu 0,0383803.Nějakým zázrakem se mi podařilo proklikat na jejich stránkách až k možnosti odeslání zprávy. Popsal jsem jim to s upozorněním, že díky tomu kurzovému rozdílu jsem zaplatil o cca 15 EUR víc než jsem měl v plánu.Dnes eMail od Paypalu - z dobré vůle vám připisujeme kredit 20 EUR. Sice si trochu připadám jak v charitě. Nicméně dobrá zkušenost. Edited January 16, 2018 by p3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Po hooodne letech se do Prahy vratila formace STOMP. Opet jsem si jejich vystoupeni dnes naramne uzil!Bylo to super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Murphy, ja na nich byl v NY trikrat. To je proste neco, co muzu. Naprosta pecka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Ja podruhe a opet skvela show. Kdo ma rad rento "zanr", tak pred lety jsme byli na japonskych bubenicich Yamato a take pecka - doporucuji.http://www.yamatodrummers.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Murphy: Yamato pecka, suhlasim, uz som ich videl asi 4x:) vzdy super, premakane do detailu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 mi se líbí název pro minci z vlákna Bitcoin - jedná se o název SHITCOIN, je to fakt docela přiléhavé. *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Pivko s kamarady, ci kamaradami...no, snad to Karlos ucese Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Nákup USD před rokem za 25,50 CZK, dnes za 20,50 CZK :)To je taky dost, že se to začalo trochu hýbat, cestování bude opět o něco příjemnější.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saida Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Dnes mě došel od prodejce na aukru balíček (zapoměl sem na to a od prodejce sem dosud nekupoval) a na kompu koukám na mail ,že až budu mít čas můžu to i zaplatit. Prostě jak na chronomagu před 10lety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 eloga: Anebo Bitchcoin...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts