Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Chlapi děkuju moc..

Vykaslete se na kabelky, dědeček by se měl za ten stres odměnit !

:-)

Jak vykašlete se na kabelku. Až bude starší tak by jí měl mít plnou. Jinak taky gratulace. Sám mám dva a budu jim tu kabelku muset založit.

Mě potěšilo, že jsem se kupodivu dokázal dopotácet domu po brutální chlastačce, která se protáhla a zvrhla víc než bych chtěl, takže jsem dorazil ráno, vlastně skoro za světla. Tak nějak jsem se vyspal, lupnul do sebe dva prášky šampionů a ještě odpoledne vyrazit s přítelkyní na nákupy a dal jsem to :D

Je to sice taková drobnost:

Zkušenost s PayPal - nemůžu najít vlákno, kde bych to dal.

Včera to bylo spíš na vlákno "Co mě dnes naštvalo".

Koupil jsem přes eBay hodinky na lítačku v terénu na léto. Při platbě jsem moc neřešil, jestli to budu platit kurzem Paypalu nebo své banky, vzhledem i k ceně hodinek. Navíc při placení mě Paypal zobrazil kurz 1 CZK = 0,04 EUR.

Jaké pak bylo překvápko, když po zaplacení na mě vyskočilo z monitoru, že platím o cca 400 kč navíc při kurzu 0,0383803.

Nějakým zázrakem se mi podařilo proklikat na jejich stránkách až k možnosti odeslání zprávy. Popsal jsem jim to s upozorněním, že díky tomu kurzovému rozdílu jsem zaplatil o cca 15 EUR víc než jsem měl v plánu.

Dnes eMail od Paypalu - z dobré vůle vám připisujeme kredit 20 EUR. Sice si trochu připadám jak v charitě. Nicméně dobrá zkušenost.

Edited by p3k

Dnes mě došel od prodejce na aukru balíček (zapoměl sem na to a od prodejce sem dosud nekupoval) a na kompu koukám na mail ,že až budu mít čas můžu to i zaplatit. Prostě jak na chronomagu před 10lety.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...