Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Byl jsem dneska cca po triceti letech v Olomouci. To je tak pekny mesto !

Jako prava nefalsovana naplava bych s tvym vyrokem umel dlouze polemizovat, ale puvaby tu jsou, to zase jo.

Ale zes nedal vedet, to uz patri do sousedniho vlakna.

Na Olomouc nedam dopustit. Skvele mesto pro zivot. Ani extra velke, ani extra male, zelene, historicke, do lesa nebo do hor kousek, kultury dostatek, proste idealka. Jen kdyby tam byla trosku lepsi nabidka prace...

Skončili už s tím kopáním kolejí na 1. máje nebo co to je za ulici? Obvykle parkuju na Václaváku a dostat se tam o velikonocích byla lahůdka, ale na podzim už normální noční můra. Počítal jsem, že jestli mě po cestě chytí policajti, tak mě rovnou zastřelí.

Na Olomouc nedam dopustit. Skvele mesto pro zivot. Ani extra velke, ani extra male, zelene, historicke, do lesa nebo do hor kousek, kultury dostatek, proste idealka. Jen kdyby tam byla trosku lepsi nabidka prace...

To jsou ti dnešní mladí: New York moc lidí, Olomouc málo práce. Tak co bys teda chtěl ? :D 

Jako prava nefalsovana naplava bych s tvym vyrokem umel dlouze polemizovat, ale puvaby tu jsou, to zase jo.

Ale zes nedal vedet, to uz patri do sousedniho vlakna.

Ber to tak, ze jsem tam byl vseho vsudy 4 hodiny pracovne. Tzn. nebyl cas poznat negativa, jen me oslovila krasa mesta, zelen a samozrejme krasna devcata :)

A zastavka na chronopokec uz vubec nebyla bohuzel mozna ;-)

To jsou ti dnešní mladí: New York moc lidí, Olomouc málo práce. Tak co bys teda chtěl ? :D

Sam nevi, tak drepi v Praze a jezdi relaxovat do Plzne.

Jo, kdyby slo spojit barokni krasy Olomouce s podminkama v NY, k tomu sem tam slusnej pivovar a cesky holky...

:D

Ber to tak, ze jsem tam byl vseho vsudy 4 hodiny pracovne. Tzn. nebyl cas poznat negativa, jen me oslovila krasa mesta, zelen a samozrejme krasna devcata :)

A zastavka na chronopokec uz vubec nebyla bohuzel mozna ;-)

Ja to rikam furt, ti Japonci to maj fakt vymysleny - bleskove vylitnout z busu, nafotit, najest/napit a zustanou jen krasny vzpominky :)

Potěšilo mě, že zase po čase uvidím na živo U2. V Berlíně na konci léta. Hawk.

Se máš :-) Co mají ti kluci proti České republice? Brácha na nich byl v Jižní Africe a říkal že super.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...