M3maniac Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Taková hezká paní jak tancuje na mojí oblíbenou hudbu. Co já bych dal za ty svoje tři minuty... [media]https://www.youtube.com/watch?v=YOmFx4YT7oE[/media]krasna pisen , me potesilo nadherne pocasi a vysledek honzy kopeckeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Není to úplně aktuální, ale hrabu se teď ve fotkách a potěšilo mě toto:Nadhera. Malinko tam prekazi ty stresni okna, ale chapu, ze je skoda dneska nevyuzit ten pudni prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Letos poprvé, úraz, práce, rodina, už to není žádná sranda najít si kousek pro sebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Na Pomu pozor !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Na Pomu pozor !! Vzpomněl jsem si na tebe kamaráde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Nadhera. Malinko tam prekazi ty stresni okna, ale chapu, ze je skoda dneska nevyuzit ten pudni prostor.Mne ani tie okna az tak neprekazaju... skor mi vadi ten plot okolo. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 (upraveno) Palmův dvůr.myslel jsem si to, ten znám dokonale,jezdil jsem tam na servis a elektro práce, nasvětlovali jsme mimo jiné i fasády a zahradu majitel plastický chirurg působící v Americe Upraveno 28. ledna 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 když sem tam jezdil tak tam byl stabilně majordomus a kuchařka s uklízečkou kdyby se náhodou majiteli uráčilo přijet (spíš přiletět, majordomus pro něj jezdil na letiště do Mladý Boleslavi) tak aby měl veškerý komfort, vevnitř neskutečný vybavení opravdu starožitný a žádný kýče, vše ladilo a i pokoje byly vždy laděný v určitém stylu, o bazénu který zabírá celé spodní patro pravého křídla a který je ve stylu římských lázní ani nemluvím. Samozřejmě veškeré práce byly hlášeny dopředu a když jsme dělali něco vevnitř tak majordomus nám byl furt za prdelí, škoda, že vt ý době ještě nebyly moc telefony s foťákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Tak vcera jsem uz nevydrzel jen lezet a marodit a udelal rezervacku na hodinky, co po nich koukam uz dva mesice a nespim. Uz ted se tesim :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 To vypadá že už se uzdravuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 To vypadá že už se uzdravuješ Spis uvazuju, ze vyhledam Chocholouska :-). Ale jinak je to skvelej pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Tak mě se podařilo ulovit asi poslední kus knížky Man and his Watch v hardback vydání To mě fakt potěšilo, myslel jsem, že už je beznadějně vyprodaná Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Tak už zítra...těším se dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Vicomt: Dobrý! Poslouchal jsem je dneska v autě. Mě teď čeká až Roger Waters v dubnu. To bude taky paráda. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Vicomt: Dobrý! Poslouchal jsem je dneska v autě. Mě teď čeká až Roger Waters v dubnu. To bude taky paráda. Sent from my iPhone using Tapatalk ProBude :-) Už jsem byl jednou a velmi rád si ho dám i podruhé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Tak jestli mi to zitra klapne, bude to den chronomagora v raji - dva prodeje, predani putovnich hodinek dal, vyzvednuti hodinek z velkeho servisu, nakup chybejiciho clanku tahu a potvrzeni rezervacky na vysnene hodinky.Prijemne planovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Kuncáku bacha na infarkt. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Kuncáku bacha na infarkt. :-)Ten dostanu kdyz to vse neklapne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 No právě. Mrdne ti, praskne ti cévka, budeš slintat a tahat za sebou nohu. Jsou to jenom hodinky, prodej to a bude se ti líp dejchat. :-) Jak tak čtu ten seznam zásilek a předávek, nechybí ti tam na konci zmlátit nějakou ženskou? Abys to měl jako komplet. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 ... nechybí ti tam na konci zmlátit nějakou ženskou? Abys to měl jako komplet. :-) Není to opakované připomínání už trpapné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky