Bells Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Just a perfect day :-) Jo víkend na horách vyšel fakt pěkně, byl jsem nedaleko od tebe, akorát teda místo výšlapu jsem jezdil a jsem rád, že i přes tu letošní nepřízeň počasí alespoň něco napadlo, takže se dalo projet i lesem Na zasněženou Sněžku se chystám taky, tak doufám, že mi počasí vyjde a bude jako teď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Z. Paul - mě ve špitále postrašili ať aspoň měsíc neběhám a celkově moc neblbnu abych si nevyrobil kýlu a nemusel tam znova, tak radši poslouchám, ale je to dlouhý, příští týden mě pustí aspoň do práce :-) jinak brzké uzdravení přejuTaky mě strašili kylou, tak doufám ze bolí jinak ji nepoznám Taky se brzy uzdrav a co nejdřív vrať do procesu díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Je to tak rok co sem vysekal cejchu na struhadlo a koupil plno novejch věcí na sebe... Mezi nimi i na ebay poctivej anglickej vlněnej svetr ve velikosti M. Protože nebyla nějak extra kosa, tak jsem ho vyndal až teďka. No jo, ale mezi tim šly objemy zase trošku nahoru.. . Takže jsem si objednal ten samej, ale o velikost větší. Ten menší jsem tady nabídnul v inzerci za super price a nikdo nic, ale pak jsem si říkal, že jsem ho teda měl rok ve skříni, ale je netknutej, tak zkusim (za to nic nedám) napsat prodejci jestli by mi ho nevyměnil za jinou velikost a barvu, případně, že bych mu dal nějakou kompenzaci. Týpek ať ho pošlu, že mi vrátí prachy zpátky. Tak mi vrátil prachy zpátky, ale udělal jsem mu stejnak kšeft a objednal si větší v jiný barvě. Tomu se říká péče o zákazníka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 První jízdy v autoškole. Řídit šestnácti tunovou 19m dlouhou soupravu po městě, včetně couvání, docela jsem si máknul a dost adrenalin. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Hopa a cele deni okolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Procházka Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 SpaceX a FH Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmfreshmeat Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Dnes prvni uchazejici espresso na novem kavovaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
par-pa Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Dorazil pošťák a přivezl jednoručky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Dostal sem v práci nový monitor- 24". Jen ta 19" na noťasu teď vypadá trochu malá. A zítra začíná Olympiáda to bude pokoukáníčko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114827-%C3%BAklid-ve-sk%C5%99%C3%ADni/forum gentlemanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boudy Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Ale zamkl si to... Asi má blbej den. Možná to je taxikář z Prahy nebo naopak od Uberu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Nezamkl, lock dal moderator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 sláva Link to comment Share on other sites More sharing options...
straspol Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Já o to zase přišel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Já o to zase přišel a já taky, co tam bylo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Koberecky a vak na lyže do oktavky, novy... To se tu prodává, tak nechapu tu poznámku, že to patří na aukro Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Nabízel nové gumový koberečky a vak na lyže a "cenu nabídněte"... A na kolegovo upozornění, aby si pročetl pravidla nebo s tím šel na aukro, reagoval cit. "polib mi prdel". Tož tak, asi, slušně řečeno, neměl zrovna nejlepší den... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marhi Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Já měl klasický závan entuziasmu.Koupil jsem řemen od talošů. Co se týče kůže... totálně spokojenej parchant.Pak přišli zlepšováky. Nejprve mi neseděla barva. Jako med si představuji trochu jinak. Tak sem máčel, mazal, kroutil, a zase máčel a mazal. Výsledek? Kůže vypadá jako kdybych to našel na půdě v truhle po dědovi. Jenže. Ta spona taky nic moc. Tak jsem hledal, měnil, koumal a zkoušel, a pak pomocí sikovovek upravoval a ohejbal, posléze smirkem brousil. Ale jo dá se na to koukat.No a pak to prošití?.... Nylonem. Fuj. Tak páračka a šití.Výsledek? Už jsem spokojenej. Kdybych si to uměl z tý kůže i připravit dost bych ušetřil.A pak někomu vyprávějte, kde ste to pořídili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 To by chtělo srovnávací foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marhi Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Lepší nemám, ale je to už jiný, umělý zub času. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts