Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že jsem dnes šel na poštu, zmáčkl si lístek a za dvě vteřiny naskočilo moje číslo a já šel hned na řadu

Sent from my iPhone using Tapatalk

to se mi včera stalo taky, jen to trvalo 45...minut :D

Odesláno (upraveno)

Jsem na 185ti, kámoš tomuhle říká příprava ,treniknk :-) A špoupli do mě piluli, která mě během deseti minuty dostala na devadesát aj ti to je prý blbě, tak douglas expresso, a teď to ukzeuje 132, a to prý je už ok :-) ?

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Doktor říká upřímně, že jsme stabilní a připraven ke kterékoliv akci na této planetě :-) Manželka mi před chvílí řekla, že jsem vymaštěný debil a odešla domů.

Odesláno

V tomhle bych veril manzelce. Urcite te zna lip nez doktor ;) Aby to nedopadlo tak, ze budete "trenovat" tak dlouho, az zapomenes na co ta masinka je... uplne te vidim, jak se do toho snazis dychat, abys zjistil, jakou mas hladinku :lol2:

Odesláno

Manželka je zpět, omluvila se a ...kecám :-) Nevím kde je a my pokračujeme v testu :-) Doktor toho má plné kecky a půjdeme asi domů :-) Mašina na měřeníhodnot zdá s e je rozbita, aspoň doktor to říká ....error :-) Já se poseru, to je strašná prdel, takhle dlouho dobře jsem se nenasmal :-)

Odesláno

Syn má laní oči po své mámě. Dnes se na mě měkce podíval a řekl:?Táto, začnu dělat nový sport.? Já na to, že super a co to jako bude???? ?Začnu boxovat?. Spadla mně čelist, já jsem o boxu několikrát uvažoval, ale nikdy jsem nenašel koule s tím začít. Vzhledem k tomu, že mladýmu dlouho trvá, než se rozhoupe, ale pak většinou je držák, tak se na tohle hrozně těším.

Odesláno

Že jsem po včerejší brutální pitce úplně v pohodě a doma také dobrý. Už máme zabalený baťoh a hurá všichni do skal :-) Za to doktor mi psal, že mu asi odbíjí poslední hodinka a jestli nevím kam jsme dali jeho prášky na tlak, že ho má strašně vysoký, cha cha :-) Huba mě ještě teď bolí jak jsme se nasmáli...

Odesláno

Já vím, že to bylo včera, ale musím to dát. Mě vážně potěšilo jak včera Petra Kvitová obrátila tenisové utkání s Wozniak, bylo to vážně drsný. To mě potěšilo tak, že jsem z toho nemohl usnout!

Odesláno

Já vím, že to bylo včera, ale musím to dát. Mě vážně potěšilo jak včera Petra Kvitová obrátila tenisové utkání s Wozniak, bylo to vážně drsný. To mě potěšilo tak, že jsem z toho nemohl usnout!

No a dnes to otočila s Mugurza a má druhý titul v řadě - super!!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...