honza71 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Právě jsem přišel z porodnice. Antonie. 2995 g. 50 cm. Pláču štěstím. Explouše dobrý. Všechno dobrý. Teď whisky.Tak se o princeznu hezky starejte a svou kralovnu si hyckej. Gratuluji
beeman Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 taky gratuluju, si pamatuju jak jsem byl vyplesklej ja, kdyz se narodila ta moje, tezky tyden to byl ;-)jeste ze jsem uz zavelil stopstav
Harwey Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 gratulacia a nech ste vsetci zdravy!
vojt Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Díky, kluci Po císaři před dvěma lety byl ten přirozenej porod paráda.
leebauer Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Taky gratuluji.Tu radost znám.To se nedá s ničím srovnat.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Mně se dnes narodil novej alternátor do F-350, přišel z USA za osm dní a stál 2400,-Kč se vším všudy. A sestrojil sem si Thingspeak wifi vlhkoměr do humidoru. A večer du zapít to Vojtovo robátko. Upraveno 17. května 2018 uživatelem Zmizík
DavidLC Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Jj,pamatuju,když jsem měl Expeditiona,díly za hubičku.
vojt Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Mně se dnes narodil novej alternátor do F-350, přišel z USA za osm dní a stál 2400,-Kč se vším všudy. A sestrojil sem si Thingspeak wifi vlhkoměr do humidoru. A večer du zapít to Vojtovo robátko.Hele Milis, já už ti vlastně dlouho chci říct, že se mi vo tobě kdysi zdálo.V tom snu jsme se jako za tebou stavili s Jirkou M916 na motorkách a chtěli jsme mít od tebe nůž. Vy ste zrovna měli doma nějakou rodinnou oslavu, ale ty ses na ně vydláb a krouhals nám ty nože na takový velký stojanový vrtačce. Vím, že jsem si v tom snu říkal, že seš děsně ochotnej a borec.Zdálo se mi to zhruba v době, kdys tady řešil, že chceš nože vyrábět, takže už to nějakej pátek je. Přitom já jsem tě nikdy neviděl (snad vlastně jen na fotkách z výletu na chronojachtě), ale věděj jsem, že to seš ty. Tě od tý doby pokládám za jakoby kámoše.No nic, dík, připíjim na tvuj altik a chtěl bych mít od tebe nůž..
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Hele Milis, já už ti vlastně dlouho chci říct, že se mi vo tobě kdysi zdálo.V tom snu jsme se jako za tebou stavili s Jirkou M916 na motorkách a chtěli jsme mít od tebe nůž. Vy ste zrovna měli doma nějakou rodinnou oslavu, ale ty ses na ně vydláb a krouhals nám ty nože na takový velký stojanový vrtačce. Vím, že jsem si v tom snu říkal, že seš děsně ochotnej a borec.Zdálo se mi to zhruba v době, kdys tady řešil, že chceš nože vyrábět, takže už to nějakej pátek je. Přitom já jsem tě nikdy neviděl (snad vlastně jen na fotkách z výletu na chronojachtě), ale věděj jsem, že to seš ty. Tě od tý doby pokládám za jakoby kámoše.No nic, dík, připíjim na tvuj altik a chtěl bych mít od tebe nůž.. Ty vole já ti snad budu muset nějakej vykrouhat.
Effe Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Domů tahám místní produkty, prodoti tipiči, jak říkají taloši, ze třech minipivovárků v okolí, Koníček Dobratice, Beskydský Ostravice a Kohút Kohútka, a ti všichni balí do PET, takže se to tak nějak vyřešilo samo. Brusinky prý mají blahodárný vliv na zdraví :-)
Klotzman Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Mi to připomělo: "... pampeliškový!" Adéla ještě nevečeřela
Effe Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Effe,btw dobrej baťoh.díky , je fakt šikovnej :-)
Effe Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Corpus delicti.asi mám plán na víkendovou vyjížďku.....
Doporučené příspěvky