Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě jsem přišel z porodnice. Antonie. 2995 g. 50 cm. Pláču štěstím. Explouše dobrý. Všechno dobrý. Teď whisky.

Tak se o princeznu hezky starejte a svou kralovnu si hyckej. Gratuluji

Odesláno

taky gratuluju, si pamatuju jak jsem byl vyplesklej ja, kdyz se narodila ta moje, tezky tyden to byl ;-)

jeste ze jsem uz zavelil stopstav

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Mně se dnes narodil novej alternátor do F-350, přišel z USA za osm dní a stál 2400,-Kč se vším všudy. A sestrojil sem si Thingspeak wifi vlhkoměr do humidoru. A večer du zapít to Vojtovo robátko.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Mně se dnes narodil novej alternátor do F-350, přišel z USA za osm dní a stál 2400,-Kč se vším všudy. A sestrojil sem si Thingspeak wifi vlhkoměr do humidoru. A večer du zapít to Vojtovo robátko.

Hele Milis, já už ti vlastně dlouho chci říct, že se mi vo tobě kdysi zdálo.

V tom snu jsme se jako za tebou stavili s Jirkou M916 na motorkách a chtěli jsme mít od tebe nůž. Vy ste zrovna měli doma nějakou rodinnou oslavu, ale ty ses na ně vydláb a krouhals nám ty nože na takový velký stojanový vrtačce. Vím, že jsem si v tom snu říkal, že seš děsně ochotnej a borec.

Zdálo se mi to zhruba v době, kdys tady řešil, že chceš nože vyrábět, takže už to nějakej pátek je. Přitom já jsem tě nikdy neviděl (snad vlastně jen na fotkách z výletu na chronojachtě), ale věděj jsem, že to seš ty. Tě od tý doby pokládám za jakoby kámoše.

No nic, dík, připíjim na tvuj altik a chtěl bych mít od tebe nůž.. :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele Milis, já už ti vlastně dlouho chci říct, že se mi vo tobě kdysi zdálo.

V tom snu jsme se jako za tebou stavili s Jirkou M916 na motorkách a chtěli jsme mít od tebe nůž. Vy ste zrovna měli doma nějakou rodinnou oslavu, ale ty ses na ně vydláb a krouhals nám ty nože na takový velký stojanový vrtačce. Vím, že jsem si v tom snu říkal, že seš děsně ochotnej a borec.

Zdálo se mi to zhruba v době, kdys tady řešil, že chceš nože vyrábět, takže už to nějakej pátek je. Přitom já jsem tě nikdy neviděl (snad vlastně jen na fotkách z výletu na chronojachtě), ale věděj jsem, že to seš ty. Tě od tý doby pokládám za jakoby kámoše.

No nic, dík, připíjim na tvuj altik a chtěl bych mít od tebe nůž.. :)

Ty vole já ti snad budu muset nějakej vykrouhat. :)

Odesláno

Domů tahám místní produkty, prodoti tipiči, jak říkají taloši, ze třech minipivovárků v okolí, Koníček Dobratice, Beskydský Ostravice a Kohút Kohútka, a ti všichni balí do PET, takže se to tak nějak vyřešilo samo.

Brusinky prý mají blahodárný vliv na zdraví :-)

post-7933-0-62561900-1526639336_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...