Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ticketportal

ano, tak si klikni na ta místa k sezení a zjistíš, že jsou obsazena...

Odesláno

Aha, já netušil, že už jsou dva. Nepátral jsem po tom, neb letos určitě nepůjdu... K tomu sezení - mně by to asi trochu ubralo na zážitku, ale zdrav. důvody jsou něco jiného...

Odesláno

Kdyz uz jsme u tech listku, umel by mi nekdo pomoct s listkama na Twenty One Pilots??? :( :( :( Uz jsem to daval do statusu, ale bez reakce. Dcera by skakala radosti, kdyby to nasla pod stromeckem. 

Odesláno

Kdyz uz jsme u tech listku, umel by mi nekdo pomoct s listkama na Twenty One Pilots??? :( :( :( Uz jsem to daval do statusu, ale bez reakce. Dcera by skakala radosti, kdyby to nasla pod stromeckem.

v UK ci v CZ?
Odesláno

Jsem v práci po letech vyfasoval nový noťas, nějáké LENOVO V330-15IKB 81AX00AGCK. Starý stačil, ale trochu už vadila velká absence písmenek, které mě vytrhali děcka :lol2:

Odesláno

Předpokládám, že jo. Mě ho smazali taky a chtěli novou registraci. Žádný problém jsem přitom nikdy neměl. Naopak asi tři nebo čtyři pohodové nákupy. Takže se jim to asi v průběhu přechodu nějak pěkně rozsypalo :)

Odesláno

Mě o výmazu účtu napsali 1/11 takže tvůj výmaz je asi fakt mimo. Ale stejně mi to přijde divný, já s nima žádnej problém neměl. Potřeboval jsem nový endlinky a poslal je obratem...

post-18334-0-60930900-1542142397_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...