Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska byl dobrej den. Nejdřív jsem zvládl asi po roce vyměnit prasklou žárovku v lednici a pak, když jsem šel s košem, jsem v popelnici našel plnou igelitku kolíčků na prádlo, o který mě ta moje furt popávala...

Odesláno

Tak kolíčky bomba :-) mě dnes potěšilo v Nice na blešáku česká pohádková kniha a hlavně rolex daytona :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dopoledne na běžkách a teď v bedně dojezd rally monte carlo a biatlonistek, nádhera ! Teď ještě, kdybych někde vobjevil vyhlídnutý Wengery ... :-) 

Odesláno

Markéta Davidov?. V dnešním závodě,parádní výkon a stříbro

Jela dobře. Ještě odpo muži, snad už bez vymluv a s nějakým super výsledkem a den bude ok.

Odesláno

Kluk poslední rok ujíždí na dinosaurech, tak k narozeninám dostal od afrického strejdy docela hustej dárek, malej úplně hotovej z toho :-) Aj, jak to letí kluci, připadá mi to jak maximálně rok zpátky když mi manželka volala na druhou stranu planety že mám syna, a ono je to už sedm let...čas nezastavíš :-(

Odesláno

Tvl kdybych se šel v noci po pár kořalkách vylejt a tohle na mě v obýváku vybaflo....tak se asi jen otočím a úplně prázdnej se zase vrátím do betle...

Odesláno

Afri: vydává to nějaký zvuky?

Kdepak, bohatě stačí že jenom stojí a divně čumí. Teď tu tady vedle něj pracuji a jenom čekám kdy mě kousne do prdele :-) Ale je parádní, 1:10 s živým T-Rexem.

Odesláno

Afri: vydává to nějaký zvuky?

já myslím že po pár lahvinkach Afri vydává zvuky něco jako skeleton Zenith joooo,OSA neeee .......DDD
Odesláno

:-) Bejt živej a ochočenej, už je v OSE :-) Dovezl ho strejda kompletního, ale je to slepené z takových malých dílů jsem koukal...

Odesláno (upraveno)

Socha super, ale nezapoměl jsi mu namontovat zuby?

Neblbni, vždyť ho bude mít kluk vedle postele :-) Ty bezzubky se bojí i náš pes, furt na něj vrčí a ne a ne se kamarádit, už ho i kousnul do ocasu :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Chlap už je definitivně (konečně!) v pasti. Dneska mu přišly dvoje primky. Mám z toho upřímnou radost, i když bych se možná měla spíš bát  :D

Upraveno uživatelem A_J
Odesláno

V roce 2016 jsem daroval kostní dřeň, a jediné co jsem věděl bylo že to bylo pro paní co měla 5-10 % šanci ze přežije (i po transplantaci). Poslední a jedinou zprávu od ni (anonymně přes Registr) jsem dostal po 100 dnech od darování a od té doby nic.

Tento týden jsem ale dostal dopis, a přečetl si ho včera, od této paní, že boj zvládá a vše se vyvíjí dobře (tfuj tfuj). Mám upřímnou radost !!!! :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...