Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska byl dobrej den. Nejdřív jsem zvládl asi po roce vyměnit prasklou žárovku v lednici a pak, když jsem šel s košem, jsem v popelnici našel plnou igelitku kolíčků na prádlo, o který mě ta moje furt popávala...

Odesláno

Dopoledne na běžkách a teď v bedně dojezd rally monte carlo a biatlonistek, nádhera ! Teď ještě, kdybych někde vobjevil vyhlídnutý Wengery ... :-) 

Odesláno

Markéta Davidov?. V dnešním závodě,parádní výkon a stříbro

Jela dobře. Ještě odpo muži, snad už bez vymluv a s nějakým super výsledkem a den bude ok.

Odesláno

Kluk poslední rok ujíždí na dinosaurech, tak k narozeninám dostal od afrického strejdy docela hustej dárek, malej úplně hotovej z toho :-) Aj, jak to letí kluci, připadá mi to jak maximálně rok zpátky když mi manželka volala na druhou stranu planety že mám syna, a ono je to už sedm let...čas nezastavíš :-(

post-364-0-68204600-1548607086_thumb.jpg

post-364-0-80862400-1548607097_thumb.jpg

Odesláno

Tvl kdybych se šel v noci po pár kořalkách vylejt a tohle na mě v obýváku vybaflo....tak se asi jen otočím a úplně prázdnej se zase vrátím do betle...

Odesláno

Afri: vydává to nějaký zvuky?

Kdepak, bohatě stačí že jenom stojí a divně čumí. Teď tu tady vedle něj pracuji a jenom čekám kdy mě kousne do prdele :-) Ale je parádní, 1:10 s živým T-Rexem.

Odesláno

Afri: vydává to nějaký zvuky?

já myslím že po pár lahvinkach Afri vydává zvuky něco jako skeleton Zenith joooo,OSA neeee .......DDD
Odesláno

:-) Bejt živej a ochočenej, už je v OSE :-) Dovezl ho strejda kompletního, ale je to slepené z takových malých dílů jsem koukal...

Odesláno (upraveno)

Socha super, ale nezapoměl jsi mu namontovat zuby?

Neblbni, vždyť ho bude mít kluk vedle postele :-) Ty bezzubky se bojí i náš pes, furt na něj vrčí a ne a ne se kamarádit, už ho i kousnul do ocasu :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Chlap už je definitivně (konečně!) v pasti. Dneska mu přišly dvoje primky. Mám z toho upřímnou radost, i když bych se možná měla spíš bát  :D

Upraveno uživatelem A_J
Odesláno

V roce 2016 jsem daroval kostní dřeň, a jediné co jsem věděl bylo že to bylo pro paní co měla 5-10 % šanci ze přežije (i po transplantaci). Poslední a jedinou zprávu od ni (anonymně přes Registr) jsem dostal po 100 dnech od darování a od té doby nic.

Tento týden jsem ale dostal dopis, a přečetl si ho včera, od této paní, že boj zvládá a vše se vyvíjí dobře (tfuj tfuj). Mám upřímnou radost !!!! :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...