Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jump do bazénu a následné překvapení v ledničce :-) Maličkosti, kvůli kterým milujeme své ženy.... :-)

Ty vole afri... A já tahám na baráku jak barevný...

Odesláno

Je to blbost. Já mám jedno božihodový tričko koupený před x lety. A vím, že když si ho jednou za uherský rok obleču, tak se všem líbí. Tak jsem si ho dnes vzal rozmařile na pívo a celá hospoda mi ho pochválila. Legendy neumírají.

10fceb8c6c0f5ab81f77246bf13cb547.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Parada Romane!

Ono se to moc nenosi, ale ja fandim Dukle od ranneho detstvi, prvni knizka, kterou jsem v zivote cetl byla ?Dukla mezi mrakodrapy? od Oty Pavla. Zacal jsem s tatou chodit na Julisku, babicka mi upletla asi trimetrovou cervenozlutou salu. Pak jsem se jako sestilety kluk dostal do pripravky pod vyberem Ivo Viktora. Jak rychle to zacalo, tak rychle to skoncilo, ale s Ladou Vizkem jsem si nakonec dvakrat v pratelacku zakopal. Takze jsem chtel rict, ze to tricko je fakt super a hned bych ho hrde nosil.

Odesláno

dnes jsem byl na pouti v Kostelním Vydří a u kostela prošla kolem jeptiška. Měla bílý hábit přepásaný koženým opaskem, taštičku se sluníčkem a na opasku pouzdro s velkým zavíracím nožem. Holt někde je ten svět ještě v pořádku.

Odesláno

Právě mi dorazila guma od Barton watch bands a teda musím říct, že je to jeden z nejlepších gumáků, jaký se mi kdy dostal do rukou. Krásně měkký, super vychytaná poutka aby neodstával konec, v balení rovnou dvě délky a přitom za pár šupů, pecka. Navíc i s úplně obyčejným poštovným byl z US za pár dní u mě.

Odesláno

Právě mi dorazila guma od Barton watch bands a teda musím říct, že je to jeden z nejlepších gumáků, jaký se mi kdy dostal do rukou. Krásně měkký, super vychytaná poutka aby neodstával konec, v balení rovnou dvě délky a přitom za pár šupů, pecka. Navíc i s úplně obyčejným poštovným byl z US za pár dní u mě.

Díky za tip, objednáno...

Něco takového jsem sháněl. Jak to bylo s celním řízením?

Odesláno

Fajn, díky za info.

Já už mám gum od nich několik v různých barvách a všechny super, pořídil jsem i jeden canvas, ten nemám s čím srovnat, ale je také moc příjemný - škoda jen, že ho také nedělají se zúžením ke sponě a ve dvou délkách :-)

Celnice mi řemeny zatrhla akorát, pokud jsem v rámci nějaké akce objednával víc kusů naráz. 

V.

Odesláno

Romane, a co ma prosimte Franta Mrazek spolecnyho s Duklou?

Ti dam Mrazka, to je Babinskej

Odesláno (upraveno)

Parada Romane!

Ono se to moc nenosi, ale ja fandim Dukle od ranneho detstvi, prvni knizka, kterou jsem v zivote cetl byla ?Dukla mezi mrakodrapy? od Oty Pavla. Zacal jsem s tatou chodit na Julisku, babicka mi upletla asi trimetrovou cervenozlutou salu. Pak jsem se jako sestilety kluk dostal do pripravky pod vyberem Ivo Viktora. Jak rychle to zacalo, tak rychle to skoncilo, ale s Ladou Vizkem jsem si nakonec dvakrat v pratelacku zakopal. Takze jsem chtel rict, ze to tricko je fakt super a hned bych ho hrde nosil.

Tak to jsme na ty Julisce mohli stat spolu. Bylo nas tam asi deset celkem :-)))

Ale Machester, Benfica a Bayer 04 Leverkusen, ti byly zazitky

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Tak to jsme na ty Julisce mohli stat spolu. Bylo nas tam asi deset celkem :-)))

Tak, tak, na to uz asi budeme jenom vzpominat, bohuzel

Tak někdy pojďte. Doma se hraje o sobotách v 10:15. Spojíme to pak s dejvickým pivkem, nebo se projdem na jedno do Únětic.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...