mAra_ Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 Jump do bazénu a následné překvapení v ledničce :-) Maličkosti, kvůli kterým milujeme své ženy.... :-)Ty vole afri... A já tahám na baráku jak barevný...
African Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 Ty vole afri... A já tahám na baráku jak barevný...Tahej, tahej, všechno musí být pěkně zasloužené :-)
Návštěvník Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 Je to blbost. Já mám jedno božihodový tričko koupený před x lety. A vím, že když si ho jednou za uherský rok obleču, tak se všem líbí. Tak jsem si ho dnes vzal rozmařile na pívo a celá hospoda mi ho pochválila. Legendy neumírají. Sent from my iPhone using Tapatalk
vraby Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Romane,ale to tričko je fakt pěkný. Snad se ta Dukla dá dohromady i když co jsem četl,moc lidí jí to nepřeje.
Lynx12 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Sice jen dvoudenní, ale príma vandr.... https://tsbumbac.rajce.idnes.cz/Brdy_20.-21.7.2019
Murphy97 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Parada Romane! Ono se to moc nenosi, ale ja fandim Dukle od ranneho detstvi, prvni knizka, kterou jsem v zivote cetl byla ?Dukla mezi mrakodrapy? od Oty Pavla. Zacal jsem s tatou chodit na Julisku, babicka mi upletla asi trimetrovou cervenozlutou salu. Pak jsem se jako sestilety kluk dostal do pripravky pod vyberem Ivo Viktora. Jak rychle to zacalo, tak rychle to skoncilo, ale s Ladou Vizkem jsem si nakonec dvakrat v pratelacku zakopal. Takze jsem chtel rict, ze to tricko je fakt super a hned bych ho hrde nosil.
PepaSFI Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 dnes jsem byl na pouti v Kostelním Vydří a u kostela prošla kolem jeptiška. Měla bílý hábit přepásaný koženým opaskem, taštičku se sluníčkem a na opasku pouzdro s velkým zavíracím nožem. Holt někde je ten svět ještě v pořádku.
Lynx12 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 (upraveno) To ti celkem závidim.Co je toto za hmyzáka?https://www.rajce.net/a16214016#IMAG1554.jpgKobylka pestrá (Barbitistes serricauda) Upraveno 22. července 2019 uživatelem Lynx12
Bells Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Právě mi dorazila guma od Barton watch bands a teda musím říct, že je to jeden z nejlepších gumáků, jaký se mi kdy dostal do rukou. Krásně měkký, super vychytaná poutka aby neodstával konec, v balení rovnou dvě délky a přitom za pár šupů, pecka. Navíc i s úplně obyčejným poštovným byl z US za pár dní u mě.
marosh Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Právě mi dorazila guma od Barton watch bands a teda musím říct, že je to jeden z nejlepších gumáků, jaký se mi kdy dostal do rukou. Krásně měkký, super vychytaná poutka aby neodstával konec, v balení rovnou dvě délky a přitom za pár šupů, pecka. Navíc i s úplně obyčejným poštovným byl z US za pár dní u mě. Díky za tip, objednáno...Něco takového jsem sháněl. Jak to bylo s celním řízením?
Bells Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Vzhledem k ceně se žádné celní řízení nekonalo, takže naprostá pohoda
MJ. Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Romane, a co ma prosimte Franta Mrazek spolecnyho s Duklou?
vikinho Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Fajn, díky za info. Já už mám gum od nich několik v různých barvách a všechny super, pořídil jsem i jeden canvas, ten nemám s čím srovnat, ale je také moc příjemný - škoda jen, že ho také nedělají se zúžením ke sponě a ve dvou délkách :-) Celnice mi řemeny zatrhla akorát, pokud jsem v rámci nějaké akce objednával víc kusů naráz. V.
Návštěvník Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Romane, a co ma prosimte Franta Mrazek spolecnyho s Duklou?Ti dam Mrazka, to je Babinskej
Návštěvník Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 (upraveno) Parada Romane! Ono se to moc nenosi, ale ja fandim Dukle od ranneho detstvi, prvni knizka, kterou jsem v zivote cetl byla ?Dukla mezi mrakodrapy? od Oty Pavla. Zacal jsem s tatou chodit na Julisku, babicka mi upletla asi trimetrovou cervenozlutou salu. Pak jsem se jako sestilety kluk dostal do pripravky pod vyberem Ivo Viktora. Jak rychle to zacalo, tak rychle to skoncilo, ale s Ladou Vizkem jsem si nakonec dvakrat v pratelacku zakopal. Takze jsem chtel rict, ze to tricko je fakt super a hned bych ho hrde nosil. Tak to jsme na ty Julisce mohli stat spolu. Bylo nas tam asi deset celkem :-)))Ale Machester, Benfica a Bayer 04 Leverkusen, ti byly zazitky Upraveno 22. července 2019 uživatelem Roman I.
Murphy97 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Tak, tak, na to uz asi budeme jenom vzpominat, bohuzel
Lynx12 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Ó díky, tuhle jsem zatím neznal.Já taky ne...musel jsem si to dohledat...
Lynx12 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Dnes tohle......snad to nakonec dobře dopadne... https://www.securitymagazin.cz/security/ustavni-pravo-na-zbran-o-krok-bliz-senatori-projednaji-petici-100-tisic-obcanu-na-jeho-podporu-1404063654.html
bandicoot Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Tak to jsme na ty Julisce mohli stat spolu. Bylo nas tam asi deset celkem :-)))Tak, tak, na to uz asi budeme jenom vzpominat, bohuzelTak někdy pojďte. Doma se hraje o sobotách v 10:15. Spojíme to pak s dejvickým pivkem, nebo se projdem na jedno do Únětic.
Doporučené příspěvky