Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě si dávám Na ČT art koncert Joe Cockera v Kolíně (z posledního turné) a to je neskutečný, jak si to tam dává.

A zatimco Joe byl bez hodinek, tak kytarista vypadal ze ma na krku slunecni hodiny - prsten. Neslo to moc poznat, ale na obyc prsten to bylo moc mohutne. Tipuju tedy ty slunecni hodiny...pac je mam na krku taky :)

Odesláno

A zatimco Joe byl bez hodinek, tak kytarista vypadal ze ma na krku slunecni hodiny - prsten. Neslo to moc poznat, ale na obyc prsten to bylo moc mohutne. Tipuju tedy ty slunecni hodiny...pac je mam na krku taky :)

Ty jsi byl vždycky Hogo Fogo.

Odesláno (upraveno)

Právě si dávám Na ČT art koncert Joe Cockera v Kolíně (z posledního turné) a to je neskutečný, jak si to tam dává.

Taky na to koukám. A ten ansámbl. Ta basistka je dobrá. :-)

Díky vám kluci za tyhle posty. Mně by to jinak ušlo, tak si to pouštím teď, na ivysílání dostupné do 31.12.

Cocker v bedně, červené ve sklenici, večeře v troubě, a jak je krásně na světě  :cheers:

Upraveno uživatelem honzyk
Odesláno

Afri: pivo super, nechcem ta nastvat ale tie hodky si ti velke. Strasne...

Já vím, ale neprodám je :-) Pivo luxusní, zítra si vylezu hned za svítání jeden kopec, protože mi roste břicho a po cestě zpátky se ještě na dva škopky stavím. Nosorožce nutno podporovat :-)

Odesláno

Já vím, ale neprodám je :-) Pivo luxusní, zítra si vylezu hned za svítání jeden kopec, protože mi roste břicho a po cestě zpátky se ještě na dva škopky stavím. Nosorožce nutno podporovat :-)

Predas... :lol2:

Odesláno

Dnešní rychle setkání s jedním místním členem. Pohlazení na duši.

Po jednání některých jiných místních členů, gentlemanu, opravdu balzám na duši.

Zvedlo mi to náladu.

Odesláno

Dnes jsem kacel v lese sám a ta Borovice nechtěla padnout přesně tam, kam jsem ji určil. Hodinek je mi líto, ale já jsem až na pár modřín celej. Uff.

Odesláno

Dnes jsem kacel v lese sám a ta Borovice nechtěla padnout přesně tam, kam jsem ji určil. Hodinek je mi líto, ale já jsem až na pár modřín celej. Uff.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...