nickolas Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Právě si dávám Na ČT art koncert Joe Cockera v Kolíně (z posledního turné) a to je neskutečný, jak si to tam dává.A zatimco Joe byl bez hodinek, tak kytarista vypadal ze ma na krku slunecni hodiny - prsten. Neslo to moc poznat, ale na obyc prsten to bylo moc mohutne. Tipuju tedy ty slunecni hodiny...pac je mam na krku taky
marosh Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 A zatimco Joe byl bez hodinek, tak kytarista vypadal ze ma na krku slunecni hodiny - prsten. Neslo to moc poznat, ale na obyc prsten to bylo moc mohutne. Tipuju tedy ty slunecni hodiny...pac je mam na krku taky Ty jsi byl vždycky Hogo Fogo.
bandicoot Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Jo tak Hogo Fogo... A já myslel Gogo. V převleku za Grimpa
nickolas Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Ja ty role umim vsechny...stridam dle nalady, ale nejradeji mam Grimpa.
honzyk Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Právě si dávám Na ČT art koncert Joe Cockera v Kolíně (z posledního turné) a to je neskutečný, jak si to tam dává. Taky na to koukám. A ten ansámbl. Ta basistka je dobrá. :-) Díky vám kluci za tyhle posty. Mně by to jinak ušlo, tak si to pouštím teď, na ivysílání dostupné do 31.12.Cocker v bedně, červené ve sklenici, večeře v troubě, a jak je krásně na světě Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem honzyk
African Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Hurá, a je konec v práci a dva týdny doma, hurá, to se musí oslavit :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Afri: pivo super, nechcem ta nastvat ale tie hodky si ti velke. Strasne...
Prochy68 Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Jo, vzdyt jsou to takovy lepsi chcanky
African Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Afri: pivo super, nechcem ta nastvat ale tie hodky si ti velke. Strasne...Já vím, ale neprodám je :-) Pivo luxusní, zítra si vylezu hned za svítání jeden kopec, protože mi roste břicho a po cestě zpátky se ještě na dva škopky stavím. Nosorožce nutno podporovat :-)
eskimak Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Já vím, ale neprodám je :-) Pivo luxusní, zítra si vylezu hned za svítání jeden kopec, protože mi roste břicho a po cestě zpátky se ještě na dva škopky stavím. Nosorožce nutno podporovat :-)Predas...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Dnešní rychle setkání s jedním místním členem. Pohlazení na duši.Po jednání některých jiných místních členů, gentlemanu, opravdu balzám na duši. Zvedlo mi to náladu.
African Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Predas... No jo no, život je moc krátký na to nosit jen jedny a ty samé hodinky :-)
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Dnes jsem kacel v lese sám a ta Borovice nechtěla padnout přesně tam, kam jsem ji určil. Hodinek je mi líto, ale já jsem až na pár modřín celej. Uff.
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Dnes jsem kacel v lese sám a ta Borovice nechtěla padnout přesně tam, kam jsem ji určil. Hodinek je mi líto, ale já jsem až na pár modřín celej. Uff. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Nemas bejt skrblik, vanocni stromek zas nestoji tolik!
Z. Paul Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 (upraveno) Afri má tvrdou konkurenci Upraveno 22. prosince 2019 uživatelem Z. Paul
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Nemas bejt skrblik, vanocni stromek zas nestoji tolik! Woe, to bych neuskakoval :-). Ale dík.
eskimak Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Ty vole, Martin, uz sa na to tohto roku vykasli a uzivaj si sviatky v ZDRAVI!
Doporučené příspěvky