paya01 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Pobavilo mě, že kluk, co u sousedů prořezával strom, si všiml hodinek a nakonec se ukázalo, že je taky chronomagor (měl nějaké pracovní G-Shocky). Takže nejsou jen na Internetu a v Praze, ale i v Sudetech :-) Jo a podle toho, co říkal, tak je i zdejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Dneska po měsíci čepované pivo. Nikdy bych se nemyslel, že mi to tak bude chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Mě potěšilo, že jsem vyvezl bordel z garáže a tak nějak si ji uklidil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) Dával jsem to už do filmů, ale včera mi prostě udělal radost nový film ze série Červený Trpaslík (13. série). 32 let od původního dílu a zase všichni spolu a je to pecka. Kdo tohle nemiluje nemá smysl pro humor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Akurat minuly tyzden som opat zapol 1. sezonu... stale parada! Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Aspon neco pozitivniho v tyhle dobe, v kavarne se me konecne neptaj na picoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Mne jen dva, ale i tak parada, to zase budou puchejre ,uz vetram.. Sice jsem se musel vrátit o den dřív, nicméně paráda.... https://tsbumbac.rajce.idnes.cz/Brdy_10.-12.4.2020/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Ten bunkr to je u Jordanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Asi 600 m od hranice dopadovky Jordán směr Jince Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Jo, ten jsem myslel, jen ty mříže tam nepamatuju. Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Prší!Obyčejná krásná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Prší!Obyčejná krásná věc. Ano a do toho vichr a občas kroupi, nic lepšího neznám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 U nás na Barrandově je taková kavárnička nic moc. Ale teď aby přežili začali péct chleba a to mě potěšilo to není chleba jen tak to je přímo dar Boží lepší jsem snad v životě nejedl Měli by se přeorientovat na pekárnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Ano a do toho vichr a občas kroupi, nic lepšího neznám :-) Já znám i lepší věci, než kroupi, třeba kroupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 I Karlos už nad Afrim zlomil dávno hůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 @maroshNech ho, vždyť v mládí nechodil do českých škol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 I Karlos už nad Afrim zlomil dávno hůl.+1 :-) Každého to v mém případě přestane jednou bavit, je to jen otázka času...tedy vlastně otáska :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 @maroshNech ho, vždyť v mládí nechodil do českých škol. Tak sorry, mě ty kroupi pobavily, až jsem se neudržel. Vím, že s Afrim musím být shovívavý. Takže Afri, omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Tak sorry, mě ty kroupi pobavily, až jsem se neudržel. Vím, že s Afrim musím být shovívavý. Takže Afri, omlouvám se.Za mě úplně na pohodu, netřeba se omlouvat, uvědomuji si plně že má čeština občas sakra za uši tahá, takže spíš omluva z mé strany :-) Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Potěšilo mě, že přes všechny katastrofické scénáře, jsem na baráku zkrátil už něco přes 200 tůjí. Bál jsem se toho, ale nakonec to šlo celkem v pohodě. Koupil jsem pilu a ruční zahradnické nůžky (největší jaké existují). Všechny jsem zkrátil těmi nůžkami, akorát nějakých 7 jsem musel dorazit pilou. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky