Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pobavilo mě, že kluk, co u sousedů prořezával strom, si všiml hodinek a nakonec se ukázalo, že je taky chronomagor (měl nějaké pracovní G-Shocky).

Takže nejsou jen na Internetu a v Praze, ale i v Sudetech :-)

Jo a podle toho, co říkal, tak je i zdejší...

Odesláno (upraveno)

Dával jsem to už do filmů, ale včera mi prostě udělal radost nový film ze série Červený Trpaslík (13. série). 32 let od původního dílu a zase všichni spolu a je to pecka. Kdo tohle nemiluje nemá smysl pro humor :D

post-22755-0-86078100-1586684403_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Jo, ten jsem myslel, jen ty mříže tam nepamatuju.

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odesláno

U nás na Barrandově je taková kavárnička nic moc. Ale teď aby přežili začali péct chleba a to mě potěšilo to není chleba jen tak to je přímo dar Boží lepší jsem snad v životě nejedl Měli by se přeorientovat na pekárnu.

Odesláno

I Karlos už nad Afrim zlomil dávno hůl.

+1 :-) Každého to v mém případě přestane jednou bavit, je to jen otázka času...tedy vlastně otáska :-)

Odesláno

@marosh

Nech ho, vždyť v mládí nechodil do českých škol.

Tak sorry, mě ty kroupi pobavily, až jsem se neudržel. Vím, že s Afrim musím být shovívavý. :)

Takže Afri, omlouvám se.

Odesláno (upraveno)

Tak sorry, mě ty kroupi pobavily, až jsem se neudržel. Vím, že s Afrim musím být shovívavý. :)

Takže Afri, omlouvám se.

Za mě úplně na pohodu, netřeba se omlouvat, uvědomuji si plně že má čeština občas sakra za uši tahá, takže spíš omluva z mé strany :-) Upraveno uživatelem African
Odesláno

Potěšilo mě, že přes všechny katastrofické scénáře, jsem na baráku zkrátil už něco přes 200 tůjí. Bál jsem se toho, ale nakonec to šlo celkem v pohodě. Koupil jsem pilu a ruční zahradnické nůžky (největší jaké existují). Všechny jsem zkrátil těmi nůžkami, akorát nějakých 7 jsem musel dorazit pilou. 1a7b1d09a03b0cf4114988aaca68c1e2.jpgc7219b9c82e5bda5eb2b2f0ecd431676.jpg

Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...