instant Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 (upraveno) Vyzera to byt kulturny a vzdelany clovek trpaslik, kazdopadne Upraveno 10. února 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 He poslední stránky virtuální hospody, Afričana bych chtěl vidět poránu Měl by si zkouknout klávesnici, nějak se mu motaly pícmenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 He poslední stránky virtuální hospody, Afričana bych chtěl vidět poránu Měl by si zkouknout klávesnici, nějak se mu motaly pícmenka Už jsem tam také nakouknul a docela jsem se zasmál Abych řekl pravdu, tak mě ráno opravdu do skoku moc nebylo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Už jsem tam také nakouknul a docela jsem se zasmál Abych řekl pravdu, tak mě ráno opravdu do skoku moc nebylo" No ale hlavně, že jsi přežil toho nočního krokodýla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Dnes mě potěšilo zejména to, že mě O2 konečně zprovoznili ADSL přípojku s netem, takže jedu na 24Mb. Konečně nemusím stále řešit tu wifi anténu na střeše a synátor ping při hrách . Upraveno 12. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Dnes mě potěšilo zejména to, že mě O2 konečně zprovoznili ADSL přípojku s netem, takže jedu na 24Mb. Konečně nemusím stále řešit tu wifi anténu na střeše. Jojo, hoši, teďka mobilní operátoři nabídkou a cenou služeb postupně odstavěj místní providery, a za pár let šup - a připojení k internetu bude stejně drahý jako plyn nebo elektrika, ne-li dražší. A my budem vzpomínat - jó, to tenkrát, když byl ještě internet pro každýho, a za pár korun.... Upraveno 12. února 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Jojo, hoši, teďka mobilní operátoři nabídkou a cenou služeb postupně odstavěj místní providery, a za pár let šup - a připojení k internetu bude stejně drahý jako plyn nebo elektrika, ne-li dražší. A my budem vzpomínat - jó, to tenkrát, když byl ještě internet pro každýho, a za pár korun.... Bude to asi jako se vším (maso, mléko, no vlastně všechno), ale pokud ty služby budou kvalitní klidně si i připlatím. 3 roky se trápím s místním poskytovatelem, stále řešíme rychlost a měnímě modemy a zařízení a max rychlost byla asi tak 1 Mb. Ono je to také tím, jak se k tomu ti soukromníci postaví. Kdyby měli ty služby na úrovni a vybrané peníze alespoň částečně používali na zlepšování sítě, lidi by od nich neutíkali. Problém je v tom, že každý, kdo něco vydělá hned nakupuje Mercedesy a bavoráky, dělají ze sebe velké podnikatele a potom to takto dopadne. Upraveno 12. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Bude to asi jako se vším (maso, mléko, no vlastně všechno), ale pokud ty služby budou kvalitní klidně si i připlatím. 3 roky se trápím s místním poskytovatelem, stále řešíme rychlost a měnímě modemy a zařízení a max rychlost byla asi tak 1 Mb. Ono je to také tím, jak se k tomu ti soukromníci postaví. Kdyby měli ty služby na úrovni a vybrané peníze alespoň částečně používali na zlepšování sítě, lidi by od nich neutíkali. Problém je v tom, že každý, kdo něco vydělá hned nakupuje Mercedesy a bavoráky, dělají ze sebe velké podnikatele a potom to takto dopadne. Jo, todle chápu, že s těmadle existencema je potřeba vyběhnout. Jen jsem nahodil Proroctví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 tak tak, a horiaceho pánka podávajúceho ruku ma predpokladám tiež Tahle kapela je nesmrtelna, ostatne stejne jako ti Zeppelini! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Problém je v tom, že každý, kdo něco vydělá hned nakupuje Mercedesy a bavoráky, dělají ze sebe velké podnikatele a potom to takto dopadne. Záleží jaký Mercedesy a BMW ta firma má. Nevím proč by si člověk nemohl koupit auto této značky, když řada z nich stojí stejně jako zánovní Fabie. Pamatuju na kamaráda z Hronova, který si koupil za cca 300 tisíc BMW 330 a pořád měl problémy, tu škrábanec, tu ulomené zrcátko apod. V hospodě mu ironicky říkali " á pan podnikatel přišel". Tak to prodal koupil Octávku v plné palbě za 650 tisíc a byl klid. Jo závist je velká svině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Záleží jaký Mercedesy a BMW ta firma má. Nevím proč by si člověk nemohl koupit auto této značky, když řada z nich stojí stejně jako zánovní Fabie. Pamatuju na kamaráda z Hronova, který si koupil za cca 300 tisíc BMW 330 a pořád měl problémy, tu škrábanec, tu ulomené zrcátko apod. V hospodě mu ironicky říkali " á pan podnikatel přišel". Tak to prodal koupil Octávku v plné palbě za 650 tisíc a byl klid. Jo závist je velká svině. To byl jen takový příklad podnikání v Česku. Chtěl jsem tím říct, že když chci "sloužit" lidem, tak se o ně musím starat a když je postaráno o ně mohu, se postarat i o sebe jako podnikatel. Jestli vydělané peníze používám většinou ke svému prospěchu a podnikání nechávám běžet tak nějak setrvačností bez dalších investicí je to špatně. Závist je fak swině, ale to není můj případ pokud to tak bylo myšleno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Měl jsem namysli ten konkrétní příklad, mě je celkem jedno kdo si co dělá, či kupuje, pokud to nemá vliv na můj život. Já mám taky WiFi, firma nemá ani kanceláře ani telefon, možná ani auto, vše funguje v pořádku a případné závady vyřeší obratem. Já bych takový business za ty peníze ani nedělal a tak je obdivuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Udělal mi radost včerejší večer - dcery maturitní ples. Bylo to moc fajn, nejednou ukápla tátovi slzička a manželce to moc a moc slušelo. Prostě paráda... Jen mi bylo trošku smutno, jak to všechno letí - vždyť to není tak dlouho, co jsem měl maturák já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Hezká holka, určitě po mamince! ( Soudím dle Tvé profilové fotky, no) Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Nojo, sakra. Já ho budu mít letos s dcerou taky. Asi už jsem fakt starej. Edit: chybka Upraveno 12. února 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Udělal mi radost včerejší večer - dcery maturitní ples. Bylo to moc fajn, nejednou ukápla tátovi slzička a manželce to moc a moc slušelo. Prostě paráda... Jen mi bylo trošku smutno, jak to všechno letí - vždyť to není tak dlouho, co jsem měl maturák já... Pěkná tedy je, ale proč má v ruce kaktus??????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 to je tequila len je trochu moc zachladena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Pěkná tedy je, ale proč má v ruce kaktus??????????? páč to ricous zase nechával na poslední chvíli a růžičky došly:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Udělal mi radost včerejší večer - dcery maturitní ples. Bylo to moc fajn, nejednou ukápla tátovi slzička a manželce to moc a moc slušelo. Prostě paráda... Jen mi bylo trošku smutno, jak to všechno letí - vždyť to není tak dlouho, co jsem měl maturák já... hezká dcera...jj, ten čas hrozně letí. A cos měl při tý příležitosti na ruce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Dneska jsem vytáh ze skříně kalhoty, co jsem na sobě neměl 3 roky, páč jsem se do nich nevešel. Potěšilo mě, že se do nich už zase vejdu a navíc je mám ještě trochu volný. Krása . Upraveno 12. února 2012 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky