Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

potesi, ja som si tiez uzil. nastastie len kevlarove ochrany stredov, to som vysal vysavacom do povodneho stavu.. :)

tak to jsi vostrej :crying_anim02:. Já bádám, jestli se mám pokoušet si tim něco dělat, protože kupovat nový zatim nemá smysl :guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Thunderball na Nova Cinema...Connery ako Bond a na ruke Rolex na NATO strape... ( on..nie ja ) Posted Image

Jo, ale ne celej film. Měnil je s Breitlingama, který jsem ale nedokázal identifikovat ( jak jsem nachcípanej, tak mě slzej oči ) a viděl jsem je jak v oparu.

Odkaz ke komentáři

Kristin Stott Thomas je famozni... (CT1). Btw., hudbu delal Dave Grusin, tomu bych klidne.., no radsi nic. Ma jedinecny, okamzite rozpoznatelny rukopis, jinak taky delal Tri dny kondora, The Firm, Tootsie, The Graduate, ...Soundrack k Tri dny kondora uz jsem myslim daval do vlakna muzika. Proste Thomas a Grusin v jednom filmu, to je mokry sen.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

O víkendu měl táta šedesátku a jako hlavní dárek jsem mu já vybíral hodinky. Nakonec dostal Citizen AV0031-59. Moc mě potěšilo, že mi pak v průběhu večera říkal, že jsou super a že se mu moc líbí. Nejvíc byl nadšený z noční luminiscence. Myslím, že jsem to trefil. Má pracku jak hovado, tak na něm 46mm vypadá, jak na mě 40mm. Má na nich plnou délku tahu a sponu nastavenou na poslední dírku. Má obvod tak 23cm, taťulda :)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

O víkendu měl táta šedesátku a jako hlavní dárek jsem mu já vybíral hodinky. Nakonec dostal Citizen AV0031-59. Moc mě potěšilo, že mi pak v průběhu večera říkal, že jsou super a že se mu moc líbí. Nejvíc byl nadšený z noční luminiscence. Myslím, že jsem to trefil. Má pracku jak hovado, tak na něm 46mm vypadá, jak na mě 40mm. Má na nich plnou délku tahu a sponu nastavenou na poslední dírku. Má obvod tak 23cm, taťulda :)

to je ale pěknej nápad ... asi se budu opičit...

moc pěkný ťaťulkovský hodiny... můj otec má narozky za 14 dní a já pořád nemoh přijít na to, co mu dát... whisky přestal pít, doutníky kouřit taky... hadry, co sem mu kdy dal, nenosí... jen hoďky, co ode mě dostal před 20-ti lety, ty nesundá z ruky... je čas na upgrade :-)

Odkaz ke komentáři

to je ale pěknej nápad ... asi se budu opičit...

moc pěkný ťaťulkovský hodiny... můj otec má narozky za 14 dní a já pořád nemoh přijít na to, co mu dát... whisky přestal pít, doutníky kouřit taky... hadry, co sem mu kdy dal, nenosí... jen hoďky, co ode mě dostal před 20-ti lety, ty nesundá z ruky... je čas na upgrade :-)

to mi hlava nebere, jak může chronomagor uvažovat nad tím, co koupí za dárek:-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...