Rudykopalsson Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 ...krásný fotky mých hodinek, který jsem propašoval na focení s mojí těhotnou přítelkyní... ta z tebe musela mít radost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 potesi, ja som si tiez uzil. nastastie len kevlarove ochrany stredov, to som vysal vysavacom do povodneho stavu.. tak to jsi vostrej . Já bádám, jestli se mám pokoušet si tim něco dělat, protože kupovat nový zatim nemá smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 ta z tebe musela mít radost:-) jj, nejdříve si ťukala na čelo, ale pak pochopila mojí touhu tam ty hodinky mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Thunderball na Nova Cinema...Connery ako Bond a na ruke Rolex na NATO strape... ( on..nie ja ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 parre-no s dětma je hrozná sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Thunderball na Nova Cinema...Connery ako Bond a na ruke Rolex na NATO strape... ( on..nie ja ) Jo, ale ne celej film. Měnil je s Breitlingama, který jsem ale nedokázal identifikovat ( jak jsem nachcípanej, tak mě slzej oči ) a viděl jsem je jak v oparu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Bolo tam niečo so subciferníkmi...neviem, nespoznal som to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Kristin Stott Thomas je famozni... (CT1). Btw., hudbu delal Dave Grusin, tomu bych klidne.., no radsi nic. Ma jedinecny, okamzite rozpoznatelny rukopis, jinak taky delal Tri dny kondora, The Firm, Tootsie, The Graduate, ...Soundrack k Tri dny kondora uz jsem myslim daval do vlakna muzika. Proste Thomas a Grusin v jednom filmu, to je mokry sen. Upraveno 25. února 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 tak to jsi vostrej . Já bádám, jestli se mám pokoušet si tim něco dělat, protože kupovat nový zatim nemá smysl posli foto do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 ..návštěva tohoto krámku.. http://www.chronothek.at/de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Koncert Radima Hladíka a jeho faceliftovaného Blue Effectu. Jen mě jezevec nepotěšil tím, že Čajovnu zahrál až jako druhý přídavek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 SEWING MACHINE :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Lol: http://www.hodinkomania.sk/viewtopic.php?f=20&t=169 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Dobry, ja teda doufam, ze z par cvaku cizich hodinek se automaticky nestava vlatnictvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Dobry, ja teda doufam, ze z par cvaku cizich hodinek se automaticky nestava vlatnictvi Dokonce pro nej neplati pravidla .. tady si nekdo do budoucna zadelava na problemy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 To dobrý kkt :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 (upraveno) O víkendu měl táta šedesátku a jako hlavní dárek jsem mu já vybíral hodinky. Nakonec dostal Citizen AV0031-59. Moc mě potěšilo, že mi pak v průběhu večera říkal, že jsou super a že se mu moc líbí. Nejvíc byl nadšený z noční luminiscence. Myslím, že jsem to trefil. Má pracku jak hovado, tak na něm 46mm vypadá, jak na mě 40mm. Má na nich plnou délku tahu a sponu nastavenou na poslední dírku. Má obvod tak 23cm, taťulda Upraveno 27. února 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 O víkendu měl táta šedesátku a jako hlavní dárek jsem mu já vybíral hodinky. Nakonec dostal Citizen AV0031-59. Moc mě potěšilo, že mi pak v průběhu večera říkal, že jsou super a že se mu moc líbí. Nejvíc byl nadšený z noční luminiscence. Myslím, že jsem to trefil. Má pracku jak hovado, tak na něm 46mm vypadá, jak na mě 40mm. Má na nich plnou délku tahu a sponu nastavenou na poslední dírku. Má obvod tak 23cm, taťulda to je ale pěknej nápad ... asi se budu opičit... moc pěkný ťaťulkovský hodiny... můj otec má narozky za 14 dní a já pořád nemoh přijít na to, co mu dát... whisky přestal pít, doutníky kouřit taky... hadry, co sem mu kdy dal, nenosí... jen hoďky, co ode mě dostal před 20-ti lety, ty nesundá z ruky... je čas na upgrade :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 to je ale pěknej nápad ... asi se budu opičit... moc pěkný ťaťulkovský hodiny... můj otec má narozky za 14 dní a já pořád nemoh přijít na to, co mu dát... whisky přestal pít, doutníky kouřit taky... hadry, co sem mu kdy dal, nenosí... jen hoďky, co ode mě dostal před 20-ti lety, ty nesundá z ruky... je čas na upgrade :-) to mi hlava nebere, jak může chronomagor uvažovat nad tím, co koupí za dárek:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 že se Roman I. dožil ve zdraví 100 let a ani o tom neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky