bedja Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 dneska jsem potkal zřejmě dobrej oddíl joo tak toho jsem viděl minulý týden.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 dneska se mi povedli zkoušky ale už mě ženou k dalším což mě tu radost kalí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 vrchní leštič Valis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 výborná po pracovní káva s ještě příjemnější slečnou účetní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Fungl nový harddisk za symbolickú cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomthom Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Našel jsem dnes zánovní digitální zrcadlovku....a v zápětí mě potěšilo, že jsem dohledal majitele, kterému jsem ji mohl vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Našel jsem dnes zánovní digitální zrcadlovku....a v zápětí mě potěšilo, že jsem dohledal majitele, kterému jsem ji mohl vrátit. to je gut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Našel jsem dnes zánovní digitální zrcadlovku....a v zápětí mě potěšilo, že jsem dohledal majitele, kterému jsem ji mohl vrátit. komu čest tomu čest, takovýchle lidí je opravdu málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 komu čest tomu čest, takovýchle lidí je opravdu málo Kdyby si jí nechal, tak by to tady nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Mě potěšilo pár právě zkouknutých filmečků kalibrů Carl F. Bucherer. Krása. Jak design tak technika. Ten průhled je díky rotoru prostě super. A model Patravi Calendar s praktickým (pro mě) week-indicatorem jsem ani po roce z hlavy nedostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Week indikator je superprakticky! S tim bojuju porad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Mňa potešil Dantechno svojimi príspevkami na svk fóre. Nemohol som sa nezasmiať a trošku mi to spravilo blbú náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 ...stazoval sa na vysokoskolakov ci co? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 NIe nie, iba že ste na neho na zrazoch agresívni a strašne mu vždy zasviníte hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Vyjímečně Česká pošta, no spíš jeden doručovatel tohoto ústavu. Jake Burdeau nenapsal na obálku jméno, jen adresu. A přesto bylo doručeno až do rukou a napoprvý, děkuji :-)Vzhledem k objemu zboží přepravovanému na trase HongKong - Zlín a nízkému počtu bytů v baráku, to doručovatel neměl tak těžký :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Mě právě potěšilo že jsem se domluvil se sousedem že letos předěláme kompletně celou střechu...mám dvojdomek a vím že v hodně připadech je velký problém dojit ke společné dohodě tak jsem moc rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Potěšila mě Kometa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 A mě vůbec, sportovní cestou se do ligy nedostala, koupit licenci není umění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 A mě vůbec, sportovní cestou se do ligy nedostala, koupit licenci není umění. Ha, ha, kyselé hrozny, co? Důležitý je, co uhrají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Smím se zeptat, kolik máte vlastních odchovanců? Pro mě jste něco jako Třinec. Tým se skládá z žoldáků, kteří jdou za prachama... Nemám nic proti tradičním klubům ( Litvajz, Kladno, Vítky), ale Kometa mi je prostě nesymapatická. Je smutné, když dneska rozhodujou fakt jen prachy na stole, protože jinak by jste v ELH nikdy nebyli, sportovní cestou rozhodně ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky