Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Že jsem objevil konečně velmi schopnej soft na zahrady a modelaci terénu. Překvapením je fakt, že je české výroby.

UI k tomu sice dělal nějakej ekohipster na sojovým mlíku, páč nakreslit čtverec a strom mi napoprvý zabralo hodinu, ale když to člověk pochopí, dá se s tím dělat celkem slušně :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že jsem si dal mimo forum interát na  ty Tissot z gumou od trenýrek a HNED MI NĚKDO NAPSAL . :-)))))))))

¨hello friend Jsem rád, že slyším od vás a jsem v pořádku s cenou, ale chci, abyste věděli, že kupuji to pro mého manžela, který je pracuje v nás velvyslanectví, které je v západní Africe, a by se loď balíček přes EMS nebo FedEx tak jsem vám nabízím 350usd za položku a přepravní náklady .. je to nižší dodací adresa ..

Name : Akande Salami
Address: No 10 Oyo Road Mokola
City: Ibadan
State: Oyo
Country: Nigeria
Zip Code: +23402
Phone Number: +2347084622956

tak laskavě vrátit ke mně se svými ful bankovních údajů, takže mohu provést platbu dnes ...

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři

Že jsem si dal mimo forum interát na  ty Tissot z gumou od trenýrek a HNED MI NĚKDO NAPSAL . :-)))))))))

¨hello friend Jsem rád, že slyším od vás a jsem v pořádku s cenou, ale chci, abyste věděli, že kupuji to pro mého manžela, který je pracuje v nás velvyslanectví, které je v západní Africe, a by se loď balíček přes EMS nebo FedEx tak jsem vám nabízím 350usd za položku a přepravní náklady .. je to nižší dodací adresa ..

tak laskavě vrátit ke mně se svými ful bankovních údajů, takže mohu provést platbu dnes ...

a to se vyplatí! Předpokládám, že vše je již na cestě do Ibadanu... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak dneska mě potěšilo, že zálohuju, jinak bych si to mohl jít hodit ...

ZÁLOHOVAT, ZÁLOHOVAT, ZÁLOHOVAT!!! To říkám svým žákům už 20 let. Sám už bych si to bez NASky ani neuměl přestavit.

Odkaz ke komentáři

Po čtyřech letech opět mohu sledovat Premier league živě ve své bedně...

První přenos po letech nemohl být lepší.

Výborný zápas MAN City x Chelsea, mí tmavěmodří oblíbenci vedou o gól.

A jsou lepší, jak domácí, ikdyž Ti zrovna zatápí pod kotel, deset minut do konce.

Ještě, že existuje jakýsi program ČobolSport 2HD.

Odkaz ke komentáři

a to se vyplatí! Předpokládám, že vše je již na cestě do Ibadanu... :rolleyes:

Ne  ne pan SALÁM BRIKETA odněkud zNigerie ode mne nedostane vůbec nic, tedy respektivě dostane H...O

Jen mě opravdu pobavilo, jestli si ještě někdo myslí, že jim na to někdo skočí.

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři

Hele já mu tam chtěl původně poslat igelotový sáček s nelichotivým obsahem ( PLNÝ HO...N ) , ale jsem šetřivý a je mi líto těch 80 USD do Afriky za pošťáka. :lol2:

Já bych mu to poslal zadarmo, naplněný semtexem, aby mu to při natohování urvalo obě ruce a nemohl už psát :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...