panedge Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Chosef76-je to dobrý.Novej singl to není,ten má teprv přijít...škoda,že zatím plánujou turné jen v halách=skoro nemožný sehnat lístek:-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Že jsem objevil konečně velmi schopnej soft na zahrady a modelaci terénu. Překvapením je fakt, že je české výroby. UI k tomu sice dělal nějakej ekohipster na sojovým mlíku, páč nakreslit čtverec a strom mi napoprvý zabralo hodinu, ale když to člověk pochopí, dá se s tím dělat celkem slušně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 panedge : turné po Evropě bude tuším až někdy na podzim. Kamarád je ortodoxní nadšenec, tak doufám, že lupeny mi ohlídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Že jsem si dal mimo forum interát na ty Tissot z gumou od trenýrek a HNED MI NĚKDO NAPSAL . :-))))))))) ¨hello friend Jsem rád, že slyším od vás a jsem v pořádku s cenou, ale chci, abyste věděli, že kupuji to pro mého manžela, který je pracuje v nás velvyslanectví, které je v západní Africe, a by se loď balíček přes EMS nebo FedEx tak jsem vám nabízím 350usd za položku a přepravní náklady .. je to nižší dodací adresa ..Name : Akande SalamiAddress: No 10 Oyo Road MokolaCity: IbadanState: OyoCountry: NigeriaZip Code: +23402Phone Number: +2347084622956tak laskavě vrátit ke mně se svými ful bankovních údajů, takže mohu provést platbu dnes ... Upraveno 3. února 2014 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Že jsem si dal mimo forum interát na ty Tissot z gumou od trenýrek a HNED MI NĚKDO NAPSAL . :-))))))))) ¨hello friend Jsem rád, že slyším od vás a jsem v pořádku s cenou, ale chci, abyste věděli, že kupuji to pro mého manžela, který je pracuje v nás velvyslanectví, které je v západní Africe, a by se loď balíček přes EMS nebo FedEx tak jsem vám nabízím 350usd za položku a přepravní náklady .. je to nižší dodací adresa .. Name : Akande SalamiAddress: No 10 Oyo Road MokolaCity: IbadanState: OyoCountry: NigeriaZip Code: +23402Phone Number: +2347084622956 tak laskavě vrátit ke mně se svými ful bankovních údajů, takže mohu provést platbu dnes ...a to se vyplatí! Předpokládám, že vše je již na cestě do Ibadanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Tak dneska mě potěšilo, že zálohuju, jinak bych si to mohl jít hodit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Taky budu muset zálohovat...Dík za připomenutí. Jinak mě těší, že jsem se po měsíci snad vyhrabal z rýmiček a kašlíků. Měl jsem to snad 3x za sebou, plynule migrující z nosa do krku. Hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Tak dneska mě potěšilo, že zálohuju, jinak bych si to mohl jít hodit ... ZÁLOHOVAT, ZÁLOHOVAT, ZÁLOHOVAT!!! To říkám svým žákům už 20 let. Sám už bych si to bez NASky ani neuměl přestavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 ...že se dají koupit granule pro psa i v Decathlonu.nejspíš nějaký profi-sportovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Po čtyřech letech opět mohu sledovat Premier league živě ve své bedně...První přenos po letech nemohl být lepší.Výborný zápas MAN City x Chelsea, mí tmavěmodří oblíbenci vedou o gól.A jsou lepší, jak domácí, ikdyž Ti zrovna zatápí pod kotel, deset minut do konce.Ještě, že existuje jakýsi program ČobolSport 2HD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Potesilo me oznameni novyho sefa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 SPARTA!!!Hokej i fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Potesilo me oznameni novyho sefa.Satya Nadella Koothrappali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Satya Nadella Koothrappali? Tak nejak. Von je dobrej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Potešilo mně, že jsem nešel do práce, ale flákal se doma se psem a uděla si pořáídek v hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Tak nejak. Von je dobrej .No tenhle asi dvojku v žíle nepotřebuje, aby oslovil ženské ve firmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Ze jsem se shodou náhod ocitl v Bratislavě zrovna v den srazu Chronomagu. Bylo to super , diky to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 (upraveno) a to se vyplatí! Předpokládám, že vše je již na cestě do Ibadanu... Ne ne pan SALÁM BRIKETA odněkud zNigerie ode mne nedostane vůbec nic, tedy respektivě dostane H...OJen mě opravdu pobavilo, jestli si ještě někdo myslí, že jim na to někdo skočí. Že jsem si dal mimo forum interát na ty Tissot z gumou od trenýrek a HNED MI NĚKDO NAPSAL . :-))))))))) ¨hello friend Jsem rád, že slyším od vás a jsem v pořádku s cenou, ale chci, abyste věděli, že kupuji to pro mého manžela, který je pracuje v nás velvyslanectví, které je v západní Africe, a by se loď balíček přes EMS nebo FedEx tak jsem vám nabízím 350usd za položku a přepravní náklady .. je to nižší dodací adresa .. Name : Akande SalamiAddress: No 10 Oyo Road MokolaCity: IbadanState: OyoCountry: NigeriaZip Code: +23402Phone Number: +2347084622956 tak laskavě vrátit ke mně se svými ful bankovních údajů, takže mohu provést platbu dnes ... Upraveno 5. února 2014 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Já bych mu to poslal zadarmo, naplněný semtexem, aby mu to při natohování urvalo obě ruce a nemohl už psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Hele já mu tam chtěl původně poslat igelotový sáček s nelichotivým obsahem ( PLNÝ HO...N ) , ale jsem šetřivý a je mi líto těch 80 USD do Afriky za pošťáka. Já bych mu to poslal zadarmo, naplněný semtexem, aby mu to při natohování urvalo obě ruce a nemohl už psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky