organic Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 U tebe je to jojo Franto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ne u mě jsou to ty tuny čokolády co jsem takříkajíc vdechnul..ale loňskej rok se fakt nepovedl v ničem.. to je na dlouhý nezajímavý povídání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ze jsem slozil zkousky na zbrojak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Kdepak, to je Syndrom spokojených otců. Co dítě, to 6 kilo up Tak to by mně zajímalo, kdo je otcem mých dětí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 ....jedna známá, jejíž manžel obchoduje s palivovým kondicionérem v tabletách, Mě potěšilo že manžel tvé známé neobchoduje s fridexem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ze jsem slozil zkousky na zbrojak takže budeš v růžku stavět ? kdyby se ti nechtělo maj i skládací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Potěšilo mě, že minimálně jedno moje dítě je moje...dneska večer otevřu lednici a budu pracovat na tom druhém Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 takže budeš v růžku stavět ? kdyby se ti nechtělo maj i skládací Ten skladaci je bomba . Akorat ze nemam skupinu C ani loveckej listek, tak nevim, na co bych cihal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ten skladaci je bomba . Akorat ze nemam skupinu C ani loveckej listek, tak nevim, na co bych cihal .Ten bude luxusně vratkej. Ale na kraji paseky, přiopřenej o strom by byl gut. Ale je to už takový americky mastňácký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 nevim, na co bych cihal .na smrady, aby nechodili po trávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 A ty svině ušatý, zajíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ze jsem slozil zkousky na zbrojak Gratuluji! O mě to zcela náhodou šéf zjistil včera, že mám ZP, od té doby se na mě víc usmívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) raději nic Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Jen do mě, Vraby! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Jen do mě, Vraby! nemůžu,jen mě napadla taková píčovina na to ZP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Velice mě těší člen Bedjasson,kterej mi radí ohledně nákupu kola.Je to super,když nic nečekáš a někdo ti sám od sebe pomůže...tak ještě jednou díky Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 ...že jsem si konečně objednal pořádnou raketu na badminton. Doufám, že ji zase nepolámu o jednoho maňase, který se ve 4-hře plete do forhendu uprostřed. Jakou znacku? Obrannou? Utocnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Afri, tak veliká gratulace i ode mne....uzivej si to tam....a bacha až budeš na plech, aby té nenapadlo plavat do australie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) <br /><br />Jakou znacku? Obrannou? Utocnou?<br />...po odzkoušení několika jsem zjistil, že to pro mě nehraje až takovou roli, nechal jsem si nakonec poradit p. Turoněn (tjenél) a objednal Yonnex Nanoray 100.<br /> Dobre ty. To je i moje staj. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 že se mi podařilo přepnout Eurosport do češtiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky