Ondrej71 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Potěšila mě vratka z finančáku .Gratuluji me furt nic, přiznání podáno v půli února a dávají si na čas
mondeo2 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Gratuluji me furt nic, přiznání podáno v půli února a dávají si na čas Asi tak ňák čekám taky, he ale aspon přišlo vyúčtování služeb s krásným +
KFL Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Tak cas maj do konce dubna . Letos me prijemne prekvapili drivejsi platbou.
siwi Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Moc to tady nevyužívám, ale dnes mám radost - udělal jsem první krůček k řidičáku na pořádný auta a sice, složil jsem zkoušku z pravidel silničního provozu skupiny "C". Zítra mám jízdy s komisařem a údržbu vozidla . Pak se jde na C+E a profesák. Díky kluci, měl jsem z toho nervy, protože to chci dokončit, tak mi to udělalo radost. BTW Wanderer: poctivě se to učím, včera pravidla - 854 otázek + konstrukce 45 otázek. Do toho profesák cca 1200 otázek a znovu C+E - testy, konstukce jízda s návěsem, je toho moc, ale jedu v tom naplno. Bohužel, jako netechnickému typu mi něktré věci nejdou do hlavy, především z údržby nákladního vozidla a přívěsu, takže se obávám, že to zítra neudělám a projdu jen jízdama. Uvidíme, možná budu mít štěstí na otázky . Tak hotovo, jinak díky . Mám velkou radost - "C" je uzavřeno, v úterý na magistrát. Jinak byl tady dotaz na Ečko. Nevím, jak to bylo dříve, ale dnes uděláš Ečko a jezdíš dva roky vnitro, pak teprve ven. Ani nevím, kolik tam mám hodin, ale asi 20, jako u Céčka. Ale je mi to víceméně jedno, dělám si to spíš pro doplnění praxe než že bych vyloženě někam hned nastoupil a šel drandit, člověk nikdy neví. Večer si dám vínko, protože tenhle týden jsem seděl hlavně u knížek a PC, aby se to našrotil, takže trocha oddechu se šikne . Davide, gratulace. Koukám, že je to taková maturita
Sphinxx Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Je toho dost Vojto, mám za ten tejden fakt dost a už se těším až se vyspím . Každopádně děkuji .
African Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Za dvě hodinky, pokud vydrží okénko jdu na nejvyšší jump v Novém Zélandu Žaludek mám jak pingpongáč sakra Večer, u Vás ráno dám věděti, jestli jsem se posral....
African Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 (upraveno) Double, sorry" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. dubna 2014 uživatelem African
tommi_d Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Krásne počasie na Táloch ... To bude Veľká noc...
Návštěvník Alda Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Tak tohle je vykon. Neuveritelne. Borec. http://zpravy.idnes.cz/muz-preplul-atlantik-na-kajaku-dzn-/zahranicni.aspx?c=A140418_214304_zahranicni_hro
KFL Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Za dvě hodinky, pokud vydrží okénko jdu na nejvyšší jump v Novém Zélandu Žaludek mám jak pingpongáč sakra Večer, u Vás ráno dám věděti, jestli jsem se posral....Žiješ?
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Za dvě hodinky, pokud vydrží okénko jdu na nejvyšší jump v Novém Zélandu Žaludek mám jak pingpongáč sakra Večer, u Vás ráno dám věděti, jestli jsem se posral.... Tak přebaluješ se nebo ne?
Sphinxx Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Žiješ? Tak tohle mě teď chonologicky taky napadlo .D ...
kvejkr Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Ze v monaku bude svycarske finale: Wawrinka vs. Federer po dlouhy dobe finale bez djokovice i nadala
mondeo2 Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Buď Afri skočil a nežije...........což mu tedy nepřeju bo by si skazil víkend.Nebo skočil, žije a pak se ožrat tak že nežije.Takže nás tady pěkně šponuje jak to lano na Jump.......................
Chosef76 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Pracuji celý víkend, ale těchto pár fotografií mi vykouzlilo úsměv....klobouk dolů před fotografem. http://news.distractify.com/culture/arts/macro-photos-of-snails/?v=1
zhrado Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Luxusné fotky! Dobre sa na to pozerá. Dík za odkaz.
Juraj11 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Pracuji celý víkend, ale těchto pár fotografií mi vykouzlilo úsměv....klobouk dolů před fotografem. http://news.distractify.com/culture/arts/macro-photos-of-snails/?v=1 Nadherne foto, na tech tresnich nemaji chybu
Doporučené příspěvky