Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluji :) me furt nic, přiznání podáno v půli února a dávají si na čas :(

Asi tak ňák čekám taky, he ale aspon přišlo vyúčtování služeb s krásným +

Odesláno

Moc to tady nevyužívám, ale dnes mám radost - udělal jsem první krůček k řidičáku na pořádný auta a sice, složil jsem zkoušku z pravidel silničního provozu skupiny "C". Zítra mám jízdy s komisařem a údržbu vozidla :) . Pak se jde na C+E a profesák.

Díky kluci, měl jsem z toho nervy, protože to chci dokončit, tak mi to udělalo radost.

BTW Wanderer: poctivě se to učím, včera pravidla - 854 otázek + konstrukce 45 otázek. Do toho profesák cca 1200 otázek a znovu C+E - testy, konstukce jízda s návěsem, je toho moc, ale jedu v tom naplno. Bohužel, jako netechnickému typu mi něktré věci nejdou do hlavy, především z údržby nákladního vozidla a přívěsu, takže se obávám, že to zítra neudělám a projdu jen jízdama. Uvidíme, možná budu mít štěstí na otázky :) .

Tak hotovo, jinak díky :) . Mám velkou radost - "C" je uzavřeno, v úterý na magistrát.

Jinak byl tady dotaz na Ečko. Nevím, jak to bylo dříve, ale dnes uděláš Ečko a jezdíš dva roky vnitro, pak teprve ven. Ani nevím, kolik tam mám hodin, ale asi 20, jako u Céčka. Ale je mi to víceméně jedno, dělám si to spíš pro doplnění praxe než že bych vyloženě někam hned nastoupil a šel drandit, člověk nikdy neví.

Večer si dám vínko, protože tenhle týden jsem seděl hlavně u knížek a PC, aby se to našrotil, takže trocha oddechu se šikne :) .

Davide, gratulace. Koukám, že je to taková maturita  :D

Odesláno

Za dvě hodinky, pokud vydrží okénko jdu na nejvyšší jump v Novém Zélandu :clap: Žaludek mám jak pingpongáč sakra :crying_anim02: Večer, u Vás ráno dám věděti, jestli jsem se posral....

Odesláno

Za dvě hodinky, pokud vydrží okénko jdu na nejvyšší jump v Novém Zélandu :clap: Žaludek mám jak pingpongáč sakra :crying_anim02: Večer, u Vás ráno dám věděti, jestli jsem se posral....

Žiješ? :D
Odesláno

Tak přebaluješ se nebo ne? :eek:

Odesláno

Buď Afri skočil a nežije...........což mu tedy nepřeju bo by si skazil víkend.

Nebo skočil, žije a pak se ožrat tak že nežije.

Takže nás tady pěkně šponuje jak to lano na Jump.......................

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...