mondeo2 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 (upraveno) no dal bych asi jen tu lávku, tedy ten turistický chodníček kole skal ............možná............... Upraveno 4. července 2014 uživatelem mondeo2
Eman2208 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Dnešní "sraz" Chronomagu u Gase, po kávě se zákazníkem jsem šel pro doutník a zakecal jsem se tam skoro hodinu .Odnesl jsem si kousek vína a dlouhý kouř . Večer si to v klidu vychutnal a jsem spokojený.Jo a jinak, Gas nekecal, ten NUB je dobrota že jsem kulil oči .
stando Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 V 2. 7. 2014 v 19:49, instant napsal: Chlope, tolko parady a plastove pedale..? AU! To su origo Felt kamo....aj ked uz mam vyhliadnite ine...paradne zo zeleznym krizom
Wanderer Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Teda chlapi, já mám tak nádherný kolo (jízdní)... zatím teda furt v kufru, ale mám z něj vážně radost...
FrantisekH Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 uz hodinu a pul bourka a dest...konecne...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Tak jsem byl zvědavej koho a co může potěšit v sobotu kolem šestý ráno a koukám,že přesně to,co mně naopak nas...o.
FrantisekH Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 no ono to bylo od cca pátý už ale byl jsem línej to napsat dřív..
vraby Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Pršet bylo třeba,ale plánovaná zahradní párty asi nebude,zatím to tedy nevypadá.Co jsem vylezl z pelechu tak prší(6:00) Hledám v tom pozitivní věci,budu dnes střízliv a ............
FrantisekH Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Vraby..ty neumíš pít pod střechou jo? tady už je po všem.. tak dvě hodinky..luxusně to spláchlo prach a pyly, vyhnalo to spící omladinu z dětskýho hřiště a mě vykopalo z postele na pěknou procházku po dešti
vraby Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Asi bych to zvládl pod tou střechou,ale to počasí. Tady furt leje(Chomutov),kde to je u tebe bez deště? Že bych to nějak propočítal :-) Jinak se omlouvám,že jsem fčera nedorazil do Hospody.
Daemonultimate Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Vono se to zpamatuje a eště se bude rožnit a chlastat vo stošest.
African Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 U nás modro, konečně čas vypadnout na celý den kolo :-)
Návštěvník Alda Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 (upraveno) V 3. 7. 2014 v 19:01, McStinger napsal: Takéto niečo, len toto už sú luxusné s leopardom, aby si krásavicu nepomýlili s upratovačkou. Ale aj chlapov (aspoň myslím) som v tom videl. Inak aj rozchniapané džínsy sa nosia, jednu prerastenú cicu som videl, skoro z nich vypadávala. Tak tiež musím pozrieť skriňu, či tam nemám nejakú vzácnosť. A dobre si urobil, že si tie kraťasy zo smetiaku vybral, budeš za modela. damske-sede-teplakove-nohavice-so-vzorom-leoparda.jpghttp://jbfashion.sk/damske-leginy-a-nohavice/603-damske-sede-teplakove-nohavice-so-vzorom-leoparda.html Nekolik dcerecek uz jsem v podobnych modelech potkal. No zezadu to vypada, jako by si tam poradne nadelaly a uz se jim to tlacilo do nohavic. Chodi v tom i padesatky. Hrozna moda, ktera naprosto degraduje krasne zenske krivky. Faktem je, ze te spouste otylych mladych holek, nepomuze uz nic, at si obleknou cokoliv. Upraveno 5. července 2014 uživatelem Alda
FrantisekH Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 V 5. 7. 2014 v 5:53, vraby napsal: Asi bych to zvládl pod tou střechou,ale to počasí. Tady furt leje(Chomutov),kde to je u tebe bez deště? Že bych to nějak propočítal :-)Jinak se omlouvám,že jsem fčera nedorazil do Hospody.Budeš se divit ale není to tak daleko od CV řekněme 80 km vzdušnou čarou.. pro lepší orientaci Mariánské Lázně
Daemonultimate Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 V 5. 7. 2014 v 7:02, Alda napsal: Nekolik dcerecek uz jsem v podobnych modelech potkal. No zezadu to vypada, jako by si tam poradne nadelaly a uz se jim to tlacilo do nohavic. Chodi v tom i padesatky. Hrozna moda, ktera naprosto degraduje krasne zenske krivky. Faktem je, ze te spouste otylych mladych holek, nepomuze uz nic, at si obleknou cokoliv.Tak v tom máš absolutní pravdu.Silně mi ty gatě připomínaj ten pytel na h...a pod koňskym ocasem a bezpečně zlikvidujou sebelepší postavu.
Liqid Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Kamarád má pro tyhle divná kaťata trefné pojmenování - Aladin style
bohus76 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 V 5. 7. 2014 v 7:02, Alda napsal: Nekolik dcerecek uz jsem v podobnych modelech potkal. No zezadu to vypada, jako by si tam poradne nadelaly a uz se jim to tlacilo do nohavic. Chodi v tom i padesatky. Hrozna moda, ktera naprosto degraduje krasne zenske krivky. Faktem je, ze te spouste otylych mladych holek, nepomuze uz nic, at si obleknou cokoliv.Přesně tak Aldo.Zrovna jsem chtěl napsat,že mi připadá jak kdyby v nich měly nasráno :-) To už raději pěkné rifle /jeansy/ z kterých nevylézá celá prdel a nepřetékají špeky.
Leclerc Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Dyť se tomu taky říká "nasrávačky". Co mě potěšilo... Koupě lupenů na Hooverphonic v září v Lucerně Baru
quest987 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 JJ Petra Kvitova dnes hrala jak z partesu, skvělé
Doporučené příspěvky