Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

no dal bych asi jen tu lávku, tedy ten turistický chodníček kole skal ............možná...............

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Dnešní "sraz" Chronomagu u Gase, po kávě se zákazníkem jsem šel pro doutník a zakecal jsem se tam skoro hodinu .

Odnesl jsem si kousek vína :wine:  a dlouhý kouř  :smoke: .  Večer si to v klidu vychutnal a jsem spokojený.

Jo a jinak, Gas nekecal, ten NUB je dobrota že jsem kulil oči  :eek: .

post-10202-0-52307000-1404502120_thumb.jpg

Odesláno

Pršet bylo třeba,ale plánovaná zahradní párty asi nebude,zatím to tedy nevypadá.Co jsem vylezl z pelechu tak prší(6:00) Hledám v tom pozitivní věci,budu dnes střízliv a ............

Odesláno

Vraby..ty neumíš pít pod střechou jo? tady už je po všem.. tak dvě hodinky..luxusně to spláchlo prach a pyly, vyhnalo to spící omladinu z dětskýho hřiště a mě vykopalo z postele na pěknou procházku po dešti

Odesláno

Asi bych to zvládl pod tou střechou,ale to počasí. Tady furt leje(Chomutov),kde to je u tebe bez deště? Že bych to nějak propočítal :-)

Jinak se omlouvám,že jsem fčera nedorazil do Hospody.

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)
  V 3. 7. 2014 v 19:01, McStinger napsal:

Takéto niečo, len toto už sú luxusné s leopardom, aby si krásavicu nepomýlili s upratovačkou. Ale aj chlapov (aspoň myslím) som v tom videl. Inak aj rozchniapané džínsy sa nosia, jednu prerastenú cicu som videl, skoro z nich vypadávala. Tak tiež musím pozrieť skriňu, či tam nemám nejakú vzácnosť. A dobre si urobil, že si tie kraťasy zo smetiaku vybral, budeš za modela.

attachicon.gifdamske-sede-teplakove-nohavice-so-vzorom-leoparda.jpg

http://jbfashion.sk/damske-leginy-a-nohavice/603-damske-sede-teplakove-nohavice-so-vzorom-leoparda.html

Nekolik dcerecek uz jsem v podobnych modelech potkal. No zezadu to vypada, jako by si tam poradne nadelaly a uz se jim to tlacilo do nohavic. Chodi v tom i padesatky. Hrozna moda, ktera naprosto degraduje krasne zenske krivky. Faktem je, ze te spouste otylych mladych holek, nepomuze uz nic, at si obleknou cokoliv.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno
  V 5. 7. 2014 v 5:53, vraby napsal:

Asi bych to zvládl pod tou střechou,ale to počasí. Tady furt leje(Chomutov),kde to je u tebe bez deště? Že bych to nějak propočítal :-)

Jinak se omlouvám,že jsem fčera nedorazil do Hospody.

Budeš se divit ale není to tak daleko od CV řekněme 80 km vzdušnou čarou.. pro lepší orientaci Mariánské Lázně

Odesláno
  V 5. 7. 2014 v 7:02, Alda napsal:

Nekolik dcerecek uz jsem v podobnych modelech potkal. No zezadu to vypada, jako by si tam poradne nadelaly a uz se jim to tlacilo do nohavic. Chodi v tom i padesatky. Hrozna moda, ktera naprosto degraduje krasne zenske krivky. Faktem je, ze te spouste otylych mladych holek, nepomuze uz nic, at si obleknou cokoliv.

Tak v tom máš absolutní pravdu.Silně mi ty gatě připomínaj ten pytel na h...a pod koňskym ocasem a bezpečně zlikvidujou sebelepší postavu.

Odesláno
  V 5. 7. 2014 v 7:02, Alda napsal:

Přesně tak Aldo.Zrovna jsem chtěl napsat,že mi připadá jak kdyby v nich měly nasráno :-)  To už raději pěkné rifle /jeansy/  z kterých nevylézá celá prdel a nepřetékají špeky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...