Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 29. 9. 2014 v 12:03, gunman napsal:

V bance jsme se dohodli na úroku 2,39 na naší hypotéce s fixací na 5let. Už jen 12 let.

A to s kým bankuješ?

Odesláno

Kolegyně si dnes všimla nového přírůstku na zápěstí a dokonce se i zajímala co je to zač. Hned se člověku pobývá v takovém kolektivu lépe  :)  

• Dát hlas 1
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

huh, ked je to ta divna blondynka, co ju mas na avatare, tak sa tam zamestnam aj ja?.

Odesláno
  V 29. 9. 2014 v 10:34, Sphinxx napsal:

Vaněk ... myslíš Romana Vaňka? Jeho kuchařky jsou pro mě docela velkým přínosem v kuchyni :) . Srozumitelné, jednoduché a velmi chutné ...

Co se týče Hrušky, tak mu ten úspěch určitě přeju, je to šikovnej bavič a v kuchyni se umí otočit, ale děsí mě kolik lidí mu propadlo, respektive jeho receptům, něco málo o něj jde, ale jinak jsou to šílenosti.  

Nejlepší výsledky ze všech "kuchařek" jsem měl s YT sérii od Gordon Ramsayho, určitě ne všechno je pro mě ale co jsem zkusil to se povedlo, některé recepty dělám pravidelně.
Odesláno (upraveno)
  V 29. 9. 2014 v 14:33, seh1 napsal:

Tohle.

Tak tohle by se líbilo asi každýmu. Taky gratuluju.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno (upraveno)
  V 29. 9. 2014 v 15:54, kuncák7 napsal:

Tak tohle by se líbilo asi každýmu. Taky gratuluju.

přidávám se ke gratulantům, takový nádherný šroubováček (a to balení :cheers: ), to musí potěšit každého

a k tématu - potěšilo, že kapku doma omezujeme cigarety. Zatím nebyl cíl s tím seknout, ale omezit spotřebu 4+ krabičky/den/dvě osoby, no a s přemáháním se to dalo smrsknout na jednu, jednu a půl. A vono je cejtit jestli člověk vyhulí 10 nebo 40 cigár, uvidíme jak s váhou, co se podařilo poladit na rozumnou úroveň ještě před tím pokusem :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Včera jsem se potkal po pětadvaceti letech s kamarádem spolužákem ze základky. Původně z Jaroslavli a nyní z Jeruzaléma.

Strávili jsme spolu sedm hodin, v Lokálu, u Vola, u Hrocha, u Rudolfina, u Tygra... Procházkou po Hradu a Malé Straně.

Ještě teď jsem dojatý, ten kluk je pořád stejně dobrý, jako byl.

Probrali jsme společné klukovské lumpárny, svoje životy poté, co se naše cesty rozešly, změny ve světě, v technologiích...

Díky bohu za internet, jinak bych ho nenašel, mám to se spolužáky ze základky trochu složitější.

Odesláno (upraveno)

máme kuřárnu (televizní místnost/knihovnu, relaxplace) oddělenou od zbytku bytu a jsme oba závislí jak na heroinu.  To uvědomění přišlo někdy v polovině prázdnin, tak na tom makáme přídělovou metodou :D :D

mondeo - byly to dvě a více na osobu, čtyři až šest/den, to dával děda (CLEA a BTčka... masakr, taky ho skolil v 53 letech třetí infarkt)

Edit: dost pomáhá, že nechodíme do klubů a barů, to by se redukovat nedalo :/

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Potěšilo to už v pátek, jenom jsem nebyl online: Náš starý věrný Mišák hladce prošel STK - takže doufám, že nákup nové Dacie se odkládá na celé ty dva roky  :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...