Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

takže sis vlastně ještě polepšil, protože i 10 let staré nebourané Mitsubishi je o několik světelných délek před Dacií...

Odesláno

Mno... ono to Mitsubishi má o dost víc jak 10 let a bourané podle toho nelícujícího nárazníku vzadu taky některým z předchozích 5 majitelů nejspíš bylo... ale pořád je to miláček  ^_^

Odesláno
  V 29. 9. 2014 v 17:51, gougy napsal:

máme kuřárnu (televizní místnost/knihovnu, relaxplace) oddělenou od zbytku bytu a jsme oba závislí jak na heroinu.  To uvědomění přišlo někdy v polovině prázdnin, tak na tom makáme přídělovou metodou :D :D

mondeo - byly to dvě a více na osobu, čtyři až šest/den, to dával děda (CLEA a BTčka... masakr, taky ho skolil v 53 letech třetí infarkt)

Edit: dost pomáhá, že nechodíme do klubů a barů, to by se redukovat nedalo :/

Nechci radit, vůbec. Jen já byl na tom podobně a zkoušel občas všechno možný. A pak jsem si řekl, že prostě nekouřím. A někde na webu našel, od kdy se začne měnit organismus zase k "normálu". A tak jsem si dal cíle podle toho.....ne vydržet, ale cíl....Chodím s kuřáky občas na pivo a vůbec mne nenapadne si zapalit....jinak mám vůli úplně na hov.o. :) Podle mne je nejlepší prostě jen přestat. ....jen tak....

:)

Odesláno (upraveno)

Muj putter (od Millse, neplest se Zmizikem!!) a jeho excelentnich (na me) 24 puttu na hru ... a to jsem jinak docela amater, kratka hra mi lita po celem greenu, kdyz uz se tedy trefim :)

... jo a taky jeste Ondra a jeho remen (uz to bude dyl) a minuly tyden Omega butik, ale tam je to takove dvojsecne, nesplnili, co slibili, ale jako omluvu dali malou soupravicku na hrani ...

post-2492-0-47211800-1412032131_thumb.jpg

post-2492-0-09711500-1412032141_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno
  V 29. 9. 2014 v 20:19, NobodyR napsal:

Nechci radit, vůbec. Jen já byl na tom podobně a zkoušel občas všechno možný. A pak jsem si řekl, že prostě nekouřím. A někde na webu našel, od kdy se začne měnit organismus zase k "normálu". A tak jsem si dal cíle podle toho.....ne vydržet, ale cíl....Chodím s kuřáky občas na pivo a vůbec mne nenapadne si zapalit....jinak mám vůli úplně na hov.o. :) Podle mne je nejlepší prostě jen přestat. ....jen tak....

:)

v poho, my přestat nechceme :) na to je tu i jiné vlákno a já už na pr let cígo opustil a přesně tím, že od okamžiku 0 se prostě jelo načisto. To je jediné možné.

Odesláno

Tak to máte parádně,včera i dnes je tu mlha,že by se dala krájet a možná ještě dál.Už plánuješ nějak tu návštěvu v našem kraji?Když tak SZ.

Odesláno
  V 29. 9. 2014 v 17:51, bandicoot napsal:

Včera jsem se potkal po pětadvaceti letech s kamarádem spolužákem ze základky. Původně z Jaroslavli a nyní z Jeruzaléma.

Strávili jsme spolu sedm hodin, v Lokálu, u Vola, u Hrocha, u Rudolfina, u Tygra... Procházkou po Hradu a Malé Straně.

Ještě teď jsem dojatý, ten kluk je pořád stejně dobrý, jako byl.

Probrali jsme společné klukovské lumpárny, svoje životy poté, co se naše cesty rozešly, změny ve světě, v technologiích...

Díky bohu za internet, jinak bych ho nenašel, mám to se spolužáky ze základky trochu složitější.

Když mi přejedou spolužáci ze Zlína, chodíme skoro stejnou trasu, jen začínáme u Vola a jdeme pak dolů...Kocour, Lokál, Tygr a na doraz Jelínkovi. Jen ten Hroch, za poslední dva roky jsem tam ani jednou netrefil prázdného fleka, jak to děláš?

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 30. 9. 2014 v 16:29, Bedjasson napsal:

...že jsem nasadil brouka do hlavy kamarádovi. Nosí fíky PO, ale chce si pořídit slušné hodinky. Rozebrali jsme Tissot T-Touch a vypadá, že by šel do mechanických. Má kamaráda hodináře v ostravském Dealu...tak uvidíme. Damaska se mu líbily, no. Tak snad něco rozumného vybere.

Zaspival si mu tu nasi? Dobra prace!
Odesláno

V 30. 9. 2014 v 16:29, Bedjasson napsal:

Damaska se mu líbily, no. Tak snad něco rozumného vybere.

Ale tyto 2 věty se vzájemně vylučují ne?
  • Dát hlas 2
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)
  V 30. 9. 2014 v 17:15, sect napsal:

Ale tyto 2 věty se vzájemně vylučují ne?

Uz si dotrel tu spatne striklou GMT rucku na hodinkach za kilopade ? Upraveno uživatelem Alda
  • Dát hlas 1
Odesláno

Afričane gratulace, já jsem KO z Pradědu a to jedu do půlky autem  :lol2:  jinak radost mi udělala nová telka , né sice dnes ,ale v sobotu. Snad si ji na vánoce pustíme. V česku 60.000 sleva prej nejde, ve Vídni 44.000 a ještě si tě váží. Super bylo, že jsem chytil akci záruka na 4 roky , která dnes skončila. Patřím totiž mezi těch pár exotů, kteří uznávájí plazmovou TV. Náš 10let starej Pioneer má hezčí obraz než 99% LED telek. Údajně je to jedna z nej TV kterou kdy vyrobili, tak jsem zvědavej...

post-7459-0-08475500-1412103198_thumb.jpg

Odesláno
  V 30. 9. 2014 v 19:01, utrejch napsal:

Ze jsem se definitivne rozhodl emigrovat ... ted uz to jen zrealizovat!

Můžu vědět, co byla ta poslední kapka?

Odesláno (upraveno)

Uvidime ;-) plan je to do roka

Kazdopadne to neni jen kvuli tomu vychodnimu smerovani co tady ted je a jeste vic bude, ale proste chut se podivat jinam.

V 30. 9. 2014 v 19:05, Hasňa napsal:

Kecy. Nikam neemigrujes.

V 30. 9. 2014 v 19:06, Filip.J napsal:

Můžu vědět, co byla ta poslední kapka?

Upraveno uživatelem utrejch
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...