Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

takže sis vlastně ještě polepšil, protože i 10 let staré nebourané Mitsubishi je o několik světelných délek před Dacií...

Odesláno

Mno... ono to Mitsubishi má o dost víc jak 10 let a bourané podle toho nelícujícího nárazníku vzadu taky některým z předchozích 5 majitelů nejspíš bylo... ale pořád je to miláček  ^_^

Odesláno

máme kuřárnu (televizní místnost/knihovnu, relaxplace) oddělenou od zbytku bytu a jsme oba závislí jak na heroinu.  To uvědomění přišlo někdy v polovině prázdnin, tak na tom makáme přídělovou metodou :D :D

mondeo - byly to dvě a více na osobu, čtyři až šest/den, to dával děda (CLEA a BTčka... masakr, taky ho skolil v 53 letech třetí infarkt)

Edit: dost pomáhá, že nechodíme do klubů a barů, to by se redukovat nedalo :/

Nechci radit, vůbec. Jen já byl na tom podobně a zkoušel občas všechno možný. A pak jsem si řekl, že prostě nekouřím. A někde na webu našel, od kdy se začne měnit organismus zase k "normálu". A tak jsem si dal cíle podle toho.....ne vydržet, ale cíl....Chodím s kuřáky občas na pivo a vůbec mne nenapadne si zapalit....jinak mám vůli úplně na hov.o. :) Podle mne je nejlepší prostě jen přestat. ....jen tak....

:)

Odesláno (upraveno)

Muj putter (od Millse, neplest se Zmizikem!!) a jeho excelentnich (na me) 24 puttu na hru ... a to jsem jinak docela amater, kratka hra mi lita po celem greenu, kdyz uz se tedy trefim :)

... jo a taky jeste Ondra a jeho remen (uz to bude dyl) a minuly tyden Omega butik, ale tam je to takove dvojsecne, nesplnili, co slibili, ale jako omluvu dali malou soupravicku na hrani ...

post-2492-0-47211800-1412032131_thumb.jpg

post-2492-0-09711500-1412032141_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno

Nechci radit, vůbec. Jen já byl na tom podobně a zkoušel občas všechno možný. A pak jsem si řekl, že prostě nekouřím. A někde na webu našel, od kdy se začne měnit organismus zase k "normálu". A tak jsem si dal cíle podle toho.....ne vydržet, ale cíl....Chodím s kuřáky občas na pivo a vůbec mne nenapadne si zapalit....jinak mám vůli úplně na hov.o. :) Podle mne je nejlepší prostě jen přestat. ....jen tak....

:)

v poho, my přestat nechceme :) na to je tu i jiné vlákno a já už na pr let cígo opustil a přesně tím, že od okamžiku 0 se prostě jelo načisto. To je jediné možné.

Odesláno

Tak to máte parádně,včera i dnes je tu mlha,že by se dala krájet a možná ještě dál.Už plánuješ nějak tu návštěvu v našem kraji?Když tak SZ.

Odesláno

Včera jsem se potkal po pětadvaceti letech s kamarádem spolužákem ze základky. Původně z Jaroslavli a nyní z Jeruzaléma.

Strávili jsme spolu sedm hodin, v Lokálu, u Vola, u Hrocha, u Rudolfina, u Tygra... Procházkou po Hradu a Malé Straně.

Ještě teď jsem dojatý, ten kluk je pořád stejně dobrý, jako byl.

Probrali jsme společné klukovské lumpárny, svoje životy poté, co se naše cesty rozešly, změny ve světě, v technologiích...

Díky bohu za internet, jinak bych ho nenašel, mám to se spolužáky ze základky trochu složitější.

Když mi přejedou spolužáci ze Zlína, chodíme skoro stejnou trasu, jen začínáme u Vola a jdeme pak dolů...Kocour, Lokál, Tygr a na doraz Jelínkovi. Jen ten Hroch, za poslední dva roky jsem tam ani jednou netrefil prázdného fleka, jak to děláš?

Návštěvník Alda
Odesláno

...že jsem nasadil brouka do hlavy kamarádovi. Nosí fíky PO, ale chce si pořídit slušné hodinky. Rozebrali jsme Tissot T-Touch a vypadá, že by šel do mechanických. Má kamaráda hodináře v ostravském Dealu...tak uvidíme. Damaska se mu líbily, no. Tak snad něco rozumného vybere.

Zaspival si mu tu nasi? Dobra prace!
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Ale tyto 2 věty se vzájemně vylučují ne?

Uz si dotrel tu spatne striklou GMT rucku na hodinkach za kilopade ? Upraveno uživatelem Alda
  • Dát hlas 1
Odesláno

Afričane gratulace, já jsem KO z Pradědu a to jedu do půlky autem  :lol2:  jinak radost mi udělala nová telka , né sice dnes ,ale v sobotu. Snad si ji na vánoce pustíme. V česku 60.000 sleva prej nejde, ve Vídni 44.000 a ještě si tě váží. Super bylo, že jsem chytil akci záruka na 4 roky , která dnes skončila. Patřím totiž mezi těch pár exotů, kteří uznávájí plazmovou TV. Náš 10let starej Pioneer má hezčí obraz než 99% LED telek. Údajně je to jedna z nej TV kterou kdy vyrobili, tak jsem zvědavej...

post-7459-0-08475500-1412103198_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Uvidime ;-) plan je to do roka

Kazdopadne to neni jen kvuli tomu vychodnimu smerovani co tady ted je a jeste vic bude, ale proste chut se podivat jinam.

Kecy. Nikam neemigrujes.

Můžu vědět, co byla ta poslední kapka?

Upraveno uživatelem utrejch
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...