JaRooN Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda. Tož tak všechno nejlepší mladý pane. Ať se ti už nikdy nepostaví....... .....zlý člověk do cesty!
Ondoni Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda. Všechno nej pane a ať ti to furt tiká! I když nevím, jestli si tohle nepřejí i pyrotechnici...
VintageLover Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda.Jen to nejlepší Martine a doufám, že si nadělíš něco od Hojeru.
MJ. Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda.Všechno nejlepší Martine. Jako mladík budeš ty volby přes víkend zvládat líp než ty předchozí
Frostie Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Martine, jen to nejlepší a hodně zdraví. Nadělení si nových hodinek považuji v tvém případě za povinnost.
Daemonultimate Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Co by Tě mělo v jednačtyřiceti taky booolet ...vše nej a ať tento stav setrvá co nejdéle.
wizard-ov Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Schvátila mne nemoc, tak jsem si vzal dva dny volno a teď tady ležím doma, děcka a manželka pryč, piju rum s čajem a zjišťuji, že marodit někdy není tak špatné jasně, je mi blbě (rýmečka je sviňa, zvlášť u chlapů) ale je to takový zajímavý pocit sedět přes týden dopoledne v pracovní den v bytě a vegetit.
kuncák7 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Martine, jen to nejlepší a hodně zdraví. Nadělení si nových hodinek považuji v tvém případě za povinnost.Pánové dík a už se stalo- Oris Williams F1 day date jsou již na cestě- a už se zas cítím jak starej bl..c- já je vlastně nepotřeboval :-)))). Neva, mám z nich velkou radost.
wizard-ov Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Hlavně hodně zdraví vinšuju, to je hlavní když už táhne na padesátku . No, mne ta taky zanedlouho (doufám) čeká.
Filip.J Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Kuncák7: Všechno nejlepší! Ve 40 prý začíná život, takže jsi na začátku a máš to všechno před seboou, těším se, až se tam taky doklepu...
Honza.manta Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Tak vše nej, nej nej nej !! a neboj ten pocit Tě brzo přejde já bych se taky chtěl ráno cejtit jako když mi bylo 41, jenže to už je tak dávno, že si na to ani nevzpomínám...... Kuncákovi taktéž gratulace a plný souhlas s Mondeem.
Frantik Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Poslali mi novy katalog Panerai. Moje návštěva Florencie nese ovoce :-))
CEGY Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Jedu do Blatnice na firemni skoleni do nejaky palirny, ci co. Doufam, ze se neurvu z retezu.
mondeo2 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 (upraveno) Jedu do Blatnice na firemni skoleni do nejaky palirny, ci co. Doufam, ze se neurvu z retezu.jestli budeš jak já, tak si nebudeš pamatovat víkend, tedy spíš Ti hrozně rychle uteče jakoby v mlhách................. Upraveno 9. října 2014 uživatelem mondeo2
rooosta Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 jestli budeš jak já, tak si nebudeš pamatovat víkend, tedy spíš Ti hrozně rychle uteče jakoby v mlhách................. ...alebo ako sa vraví, veľa zážitkov a málo spomienok
mondeo2 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 ...alebo ako sa vraví, veľa zážitkov a málo spomienok Jóó asi tak, někdy je to lepší...............
Daemonultimate Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Poslali mi novy katalog Panerai. Moje návštěva Florencie nese ovoce :-)) Taky z něj mám radost, každym rokem, už je to nuda
Micey Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 (upraveno) mondeo a CEGY: Jo.https://www.youtube.com/watch?v=-8B3iIwjwC0 Upraveno 9. října 2014 uživatelem Micey
Frantik Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Taky z něj mám radost, každym rokem, už je to nuda Ja si to budu uzivat porad :-)
Doporučené příspěvky