Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda.

Tož tak všechno nejlepší mladý pane. Ať se ti už nikdy nepostaví....... .....zlý člověk do cesty! :D

Odesláno

Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda.

Všechno nej pane a ať ti to furt tiká! I když nevím, jestli si tohle nepřejí i pyrotechnici...

Odesláno

Všechno nejlepší Martine. 

Jako mladík budeš ty volby přes víkend zvládat líp než ty předchozí  ;)

Odesláno

Martine, jen to nejlepší a hodně zdraví. Nadělení si nových hodinek považuji v tvém případě za povinnost.

Odesláno

Schvátila mne nemoc, tak jsem si vzal dva dny volno a teď tady ležím doma, děcka a manželka pryč, piju rum s čajem a zjišťuji, že marodit někdy není tak špatné  :)  jasně, je mi blbě (rýmečka je sviňa, zvlášť u chlapů) ale je to takový zajímavý pocit sedět přes týden dopoledne v pracovní den v bytě a vegetit.

Odesláno

Martine, jen to nejlepší a hodně zdraví. Nadělení si nových hodinek považuji v tvém případě za povinnost.

Pánové dík a už se stalo- Oris Williams F1 day date jsou již na cestě- a už se zas cítím jak starej bl..c- já je vlastně nepotřeboval :-)))). Neva, mám z nich velkou radost.

Odesláno

Kuncák7: Všechno nejlepší! Ve 40 prý začíná život, takže jsi na začátku a máš to všechno před seboou, těším se, až se tam taky doklepu...

Odesláno

Tak vše nej, nej nej nej !! a neboj ten pocit Tě brzo přejde :cool02: já bych se taky chtěl ráno cejtit jako když mi bylo 41, jenže to už je tak dávno, že si na to ani nevzpomínám...... :D

Kuncákovi taktéž gratulace a plný souhlas s Mondeem.

Odesláno (upraveno)

Jedu do Blatnice na firemni skoleni do nejaky palirny, ci co. Doufam, ze se neurvu z retezu.

jestli budeš jak já, tak si nebudeš pamatovat víkend, tedy spíš Ti hrozně rychle uteče jakoby v mlhách................. :lol2:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

jestli budeš jak já, tak si nebudeš pamatovat víkend, tedy spíš Ti hrozně rychle uteče jakoby v mlhách................. :lol2:

...alebo ako sa vraví, veľa zážitkov a málo spomienok  :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...