Ohm-Aztec Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Kamarád zde z fóra mi poradil krásnej strom - a už je v zemi.
Ondoni Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Sedím asi v nejzahulenějsi knajpe ve Vršovicách, v kabele nová akvizice a je mi fajn...to mě fakt potěšilo...
villain83 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 V 16. 10. 2014 v 16:19, Ondoni napsal: Sedím asi v nejzahulenějsi knajpe ve Vršovicách, v kabele nová akvizice a je mi fajn...to mě fakt potěšilo...A copak je v kabelce?
villain83 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Tak jo,pockam si na chlubirnu,no..
villain83 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 V 16. 10. 2014 v 17:08, Ondoni napsal: Od dnešního dne budu sarxasastický Dobra volba,taky jsem nad nima uvazoval:-)
honzyk Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 (upraveno) To je správnej blázen :-) http://xman.idnes.cz/cech-v-africe-chrani-slony-arhur-f-sniegon-f1v-/xman-styl.aspx?c=A141015_150658_xman-styl_fro#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box edit: překlepy Upraveno 16. října 2014 uživatelem honzyk
zhrado Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Konečne sa zamklo aspoň jedno z tých debilnych vlákien tuto...
African Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Moje řeč, myslím, že moderátoři odvádí dobrou práci Začlo to všechno dobře, ale pak se to zvrhlo v osobní útoky... V 16. 10. 2014 v 21:03, zhrado napsal: Konečne sa zamklo aspoň jedno z tých debilnych vlákien tuto...
kloubik Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Po asi mesici neustaleho nachlazeni, rymy a kasle (murphyno zakon - tyden nebo dva predtim jsem se chlubil, ze jsem nebyl vic jak 2 roky nemocny) se konecne vracim do normalu a byl jsem schopny si dat po praci oblibeny lehky vyslap. Hned je cloveku lepe.
mondeo2 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Moc hezká divočina, tam by mě moc líbilo.Jen by me zajímalo, kde v tý divočině pracuješ když jsi to vzal výšlapem...........
SCIFI Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 (upraveno) dnešní probuzení bych nikomu z vás nepřál. rozlepuju oči a přítelkyně která je už hodinu nebo dvě vzhůru otvírá zelenou krabičku a z velkou obavou v hlase mi říká "ty jsi mi někam dal hodinky?" já vyletěl z postele jak nikdy a znovu otevřel zelenou krabičku která byla prázdná a orosilo se mi čelo. "ne miláčku já jsem je nikam nedal, kdy jsi je měla naposled na ruce?" přítelkyně přemýšlí a je na ní vidět že ji není úplně dobře a já se tvářím že o nic nejde, že to jsou jen hodinky a chodíme po bytě a hledáme ale oba dobře víme že by je nikdy nepoložila jinam než do zelené krabičky. a pak to přišlo. "asi jsem byla včera v solárku a tam jsem je měla... .... a asi jsem si je tam sundala...." teď už jsem jen polykal suchý sliny a usmíval se ale byl jsem před infarktem a nejvíc mě mrzelo že jí bude mrzet že mě to mrzí a naopak a viděl před očima jak někomu solárko udělalo radost. abych zastavil slzy v jejich očích jsem navrhl že našetříme na nový že o nic nejde a aby si prohledala kabelku kterou měla včera. nebudu vás napínat byly v kabelce a věřím že už je tam nikdy nedá. takže ten konec mě potěšil. uff edit. kdybych hned neřídil tak jsem si dal panáka i když skoro nepiju Upraveno 17. října 2014 uživatelem SCIFI
African Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 To SCIFI: To potěší, já to mám jednou z maželkou také za sebou a vím, že moc příjemný pocit to není Jsme byli na výletě pod Karlštejnem v nějákým kempu před pár lety, no vysprchovali jsme se, sedneme do hospůdky a asi po půl hodině říkám ženě, kde máš nový Tagy ( měla je asi dva měsíce). Oči navrch hlavy, viděl jsem jak ji začla cukat brada a už pelášila do sprchy, kde se vystřídalo si myslím dost lidí. Zázrak, hodinky tam leželi na poličce
Frostie Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 V 17. 10. 2014 v 9:13, SCIFI napsal: dnešní probuzení bych nikomu z vás nepřál. rozlepuju oči a přítelkyně která je už hodinu nebo dvě vzhůru otvírá zelenou krabičku a z velkou obavou v hlase mi říká "ty jsi mi někam dal hodinky?" já vyletěl z postele jak nikdy a znovu otevřel zelenou krabičku která byla prázdná a orosilo se mi čelo. "ne miláčku já jsem je nikam nedal, kdy jsi je měla naposled na ruce?" přítelkyně přemýšlí a je na ní vidět že ji není úplně dobře a já se tvářím že o nic nejde, že to jsou jen hodinky a chodíme po bytě a hledáme ale oba dobře víme že by je nikdy nepoložila jinam než do zelené krabičky. a pak to přišlo. "asi jsem byla včera v solárku a tam jsem je měla... .... a asi jsem si je tam sundala...." teď už jsem jen polykal suchý sliny a usmíval se ale byl jsem před infarktem a nejvíc mě mrzelo že jí bude mrzet že mě to mrzí a naopak a viděl před očima jak někomu solárko udělalo radost. abych zastavil slzy v jejich očích jsem navrhl že našetříme na nový že o nic nejde a aby si prohledala kabelku kterou měla včera. nebudu vás napínat byly v kabelce a věřím že už je tam nikdy nedá. takže ten konec mě potěšil. uff edit. kdybych hned neřídil tak jsem si dal panáka i když skoro nepijuvšechno zlý je pro něco dobrý. Myslím, že to povede k tomu, že si na ně bude dávat větší pozor...
MJ. Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 V 17. 10. 2014 v 9:13, SCIFI napsal: dnešní probuzení bych nikomu z vás nepřál. rozlepuju oči a přítelkyně která je už hodinu nebo dvě vzhůru otvírá zelenou krabičku a z velkou obavou v hlase mi říká "ty jsi mi někam dal hodinky?"při čtení mě spíš napadlo že než abych byl smutnej že ztratila hodinky ode mne, tak bych byl schizoidní že se někdo vloupal do bytu/baráku v noci a producíroval se tam když sme spali.ale konec naštěstí dobrej
siwi Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 S tím vloupáním mě to taky napadlo, když jsem ten post začal číst. Uf, musely to být nepříjemné chvilky. Už jsem několikrát manželce nabídl, že jí koupím nějaké pěkné hodinky, ale ona to stále odmítá. Asi ví proč a já už teď taky
SCIFI Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Vloupání mě nenapadlo protože vedle její ležela moje zelená krabička a ta byla plná. Na chvilku mě ale napadla paní uklízečka což mě pak mrzelo.
F.B. Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Že sa mi podarilo kúpiť konečne letenky do Prahy z tohto ostrova :-)Teším sa, ešte i psicu môžem zobrať na palubu, zlaté SAS... F.
Doporučené příspěvky