Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty vole nas zariznul mladej Ruza, to je asi osud :-( No ale jeste neni konec, jeste věřím!

Jo,15s pred koncem. Verim taky,co jinyho zbyva?

Odesláno

Na Seznamu jsem si asi před 14 dny dal tip na postupující. Slavia a Chomutov tak snad to vyjde.

Výhra dobrá,ale asi to pěkně sere takhle prohrát a ještě Růžovo golem. Měli jsme dát 4 v první třetině a tak by to nebolelo. Držím vám také palce Slávisti.

Odesláno

Pan doktor, ktery mi podepsal prodlouzeni zbrojaku. Cekal sem nejakou sikanu s psychotrstama po tom co se ted stalo a nakonec z toho byl prijemny rozhovor o zbranich a hodinkach :-)

Odesláno

Pan doktor, ktery mi podepsal prodlouzeni zbrojaku. Cekal sem nejakou sikanu s psychotrstama po tom co se ted stalo a nakonec z toho byl prijemny rozhovor o zbranich a hodinkach :-)

Dnes jsem si byl vyzvednout formulář na zdravotní prohlídku po dvou a půl roce a bylo mi na zbraních oznámeno, že se tato prohlídka dle novely zákona o zbraních ruší a teď už se bude zbroják prodlužovat jednou za deset let a prohlídka bude opět v půlce - po pěti letech. Hurá.

Odesláno

Dnes jsem si byl vyzvednout formulář na zdravotní prohlídku po dvou a půl roce a bylo mi na zbraních oznámeno, že se tato prohlídka dle novely zákona o zbraních ruší a teď už se bude zbroják prodlužovat jednou za deset let a prohlídka bude opět v půlce - po pěti letech. Hurá.

Ja mam jen ABE, takze 10 let oboji, ale spis bych cekal, ze to zase zkrati. Osobne mi to jednou za 5 let nevadilo, ale 2.5 roku uz bych asi zapominal, tak jako zapominam na technickou u aut :-)

Odesláno

Vraby, ty jsi se prestehoval nebo neco horsiho? :-)

Konvertoval k nám :-))))). Ne vážně, taky to přeju jako druhému týmu Chomutovu, kvůli Růžičkům ( nezapomínám na to, že bez Růži staršího by Slávie hrála derby.... s Kobrou ) 

Odesláno

Dnes ma potesilo to, ze konecne som si vybavil novy pausal. 

Za 39CHF (1025kc) mesacne mam neobmedzene hovory do celeho svajciarska, vratane celej Europy (41 krajin, pevne linky a hlavne aj MOBIL operatori).

-smsky neobmedzene do celeho sveta

-1GB data vo svajciarsku

-neobmedzene data cez whatsapp

-nedaju sice k tomu mobil, ale za to nemam ani ziadnu viazanost. 

Odesláno

Dnes ma potesilo to, ze konecne som si vybavil novy pausal. 

Za 39CHF (1025kc) mesacne mam neobmedzene hovory do celeho svajciarska, vratane celej Europy (41 krajin, pevne linky a hlavne aj MOBIL operatori).

-smsky neobmedzene do celeho sveta

-1GB data vo svajciarsku

-neobmedzene data cez whatsapp

-nedaju sice k tomu mobil, ale za to nemam ani ziadnu viazanost. 

A jak je to vlastně ve Švýcarsku s LTE? Je to tam dobře pokryté?

Odesláno

Dnes mě hrozně moc potěšil přístup člena Miroslavka... Hodinky mi poslal dřív než peníze, ale hlavně... Úplně úžasné hodinky :-) Z inzerátu jsem ani nečekal jak skvělé fakt budou... No mám z nich radost jako už dlouho z žádných...

Odesláno

The peak Matterhorn 

Christian Mulhauser vystoupil trikrat na nejslavnejsi horu Svycarska, Matterhorn, v dobe mezi srpnem / augustem ? rijnem / oktobrem 2012, aby natocil tento film. Zustal nekolik noci ve vysce 2700 metru, pri teplote -13 stupnu C. V takove vysce bez svetelneho znecisteni je uzasna viditelnost nocni oblohy. A vsimnete si, kolik meteoritu se tam objevi. Dalsi videa nasleduji, ty si jiz sami rozkliknete. Reknete na zaver sami ? není dilo naseho Velkeho Stvoritele a Pana Boha Abrahamova, Izakova a Jakobova nadherne? Jenom Jemu patri veskera cest, slava a dik!

http://player.vimeo.com/video/53018096?portrait=0&badge=0&color=ff9933

Odesláno

Dnes mě hrozně moc potěšil přístup člena Miroslavka... Hodinky mi poslal dřív než peníze, ale hlavně... Úplně úžasné hodinky :-) Z inzerátu jsem ani nečekal jak skvělé fakt budou... No mám z nich radost jako už dlouho z žádných...

On ti poslal hodinky a potom ještě peníze? :eek: To by mne taky potěšilo! :clap:

Odesláno

The peak Matterhorn 

Christian Mulhauser vystoupil trikrat na nejslavnejsi horu Svycarska, Matterhorn, v dobe mezi srpnem / augustem ? rijnem / oktobrem 2012, aby natocil tento film. Zustal nekolik noci ve vysce 2700 metru, pri teplote -13 stupnu C. V takove vysce bez svetelneho znecisteni je uzasna viditelnost nocni oblohy. A vsimnete si, kolik meteoritu se tam objevi. Dalsi videa nasleduji, ty si jiz sami rozkliknete. Reknete na zaver sami ? není dilo naseho Velkeho Stvoritele a Pana Boha Abrahamova, Izakova a Jakobova nadherne? Jenom Jemu patri veskera cest, slava a dik!

http://player.vimeo.com/video/53018096?portrait=0&badge=0&color=ff9933

nejsou ty meteority spíš letadla?

Odesláno

On ti poslal hodinky a potom ještě peníze? :eek: To by mne taky potěšilo! :clap:

Heh napsal jsem to trošku nejasně, co :-)

Samozřejmě mi poslal hodinky dřív než já jemu peníze :-)

A abyste viděli co mi udělalo takovou radost,..

post-13450-0-22326100-1428584415_thumb.jpg

Odesláno

Snad poprve ceska posta- 2 baliky,oba stihla dorucit pred vikendem,jak jinak-hodinky. Uz se tesim domu na rozbalovani.

Jo a super pocasi venku.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...