Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mě včera potěšil včerejší koncert pana profesora Štěpána Raka v klášteře na Horní Hedeči u Králík. A korunu tomu dal jeho dnešní poobědový mini koncert s vyprávěním na penzionu kde jsme byli ubytovaní.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Canyoning je bezvadnej. Zažil jsem to jednou kousek od Berchtesgadenu v rámci teambuildingu. V životě jsem neskákal do vody z větší výšky, ale tehdy jsem se překonal a skočil asi za 3,5 metrů do takový malý tůňky. Myslel jsem, že bude po mně. Ale adrenalin s endorfinama zafungovaly spolehlivě a bylo to bezva ;).

Odkaz ke komentáři

by mě asi trefilo... já minulej týden zjistil, že mi nedělají dobře výšky, osmý patro lešení a držel jsem se zábradlí jak přibitej, asi stárnu, dřív mi tohle nedělalo problémy 

Šéfik prodeje firemní pobočky  v Rakousku si to dokáže taky pěkně užít  :clap:

Odkaz ke komentáři

Dcera se ted nejdriv s velkym funenim otocila ze zad na brisko, pak si po dlouhym "eeee - eeeeeeeeh" vyndala rucicky zpod briska a nakonec se straslive cilevedomym vypetim urazila dobre dvacet centaku vpred pidalkovym pohybem:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Dcera se ted nejdriv s velkym funenim otocila ze zad na brisko, pak si po dlouhym "eeee - eeeeeeeeh" vyndala rucicky zpod briska a nakonec se straslive cilevedomym vypetim urazila dobre dvacet centaku vpred pidalkovym pohybem:)

heheh. to su krasne zazitky, pametam....

:cheers:

ale moja uz ma 34 rokov!

Odkaz ke komentáři

To je radosti,ze?Na tohle si pamatuju,jako kdyby to bylo vcera...

Odkaz ke komentáři

Po pěti měsicich čekání přírustek do rodiny v podobě MB :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Á, zachvilku to začne, inventůra skříněk a šuplíků................ :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...