roura74 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Mě včera potěšil včerejší koncert pana profesora Štěpána Raka v klášteře na Horní Hedeči u Králík. A korunu tomu dal jeho dnešní poobědový mini koncert s vyprávěním na penzionu kde jsme byli ubytovaní. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Potěšilo, že se mi po 14-ti dnech vrátily zapůjčené 007. Stýskalo se mi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Šéfik prodeje firemní pobočky v Rakousku si to dokáže taky pěkně užít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak to je parada! Snad taky jednou seberu odvahu, tohle bych si rad zkusil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Canyoning je bezvadnej. Zažil jsem to jednou kousek od Berchtesgadenu v rámci teambuildingu. V životě jsem neskákal do vody z větší výšky, ale tehdy jsem se překonal a skočil asi za 3,5 metrů do takový malý tůňky. Myslel jsem, že bude po mně. Ale adrenalin s endorfinama zafungovaly spolehlivě a bylo to bezva . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tvl kofolo já myslel, že tady budou nějaký nový kytky a ty o skákání do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Njn, teď už moc věcí nekvete. Ale neboj, do podzima je ještě daleko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 by mě asi trefilo... já minulej týden zjistil, že mi nedělají dobře výšky, osmý patro lešení a držel jsem se zábradlí jak přibitej, asi stárnu, dřív mi tohle nedělalo problémy Šéfik prodeje firemní pobočky v Rakousku si to dokáže taky pěkně užít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Dcera se ted nejdriv s velkym funenim otocila ze zad na brisko, pak si po dlouhym "eeee - eeeeeeeeh" vyndala rucicky zpod briska a nakonec se straslive cilevedomym vypetim urazila dobre dvacet centaku vpred pidalkovym pohybem:) Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Dcera se ted nejdriv s velkym funenim otocila ze zad na brisko, pak si po dlouhym "eeee - eeeeeeeeh" vyndala rucicky zpod briska a nakonec se straslive cilevedomym vypetim urazila dobre dvacet centaku vpred pidalkovym pohybem:)heheh. to su krasne zazitky, pametam.... ale moja uz ma 34 rokov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Dcera se ted nejdriv s velkym funenim otocila ze zad na brisko, pak si po dlouhym "eeee - eeeeeeeeh" vyndala rucicky zpod briska a nakonec se straslive cilevedomym vypetim urazila dobre dvacet centaku vpred pidalkovym pohybem:)To je radosti,ze?Na tohle si pamatuju,jako kdyby to bylo vcera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 mne to uz je skor predvcerom, ale to nikdy nezabudnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jojo, je to fakt sranda. Si to musim uzit, nez si zacne domu vodit uhrovite chlapce s fejkovejma Diesel hodinkama:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) No jo,ty uz nejses zadnej smrkac. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jojo, je to fakt sranda. Si to musim uzit, nez si zacne domu vodit uhrovite chlapce s fejkovejma Diesel hodinkama:)a hlavne nesetri na foceni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jojo, je to fakt sranda. Si to musim uzit, nez si zacne domu vodit uhrovite chlapce s fejkovejma Diesel hodinkama:)S predstihem si zacnu delat ZP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Po pěti měsicich čekání přírustek do rodiny v podobě MB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Dcera se ted nejdriv s velkym funenim otocila ze zad na brisko, pak si po dlouhym "eeee - eeeeeeeeh" vyndala rucicky zpod briska a nakonec se straslive cilevedomym vypetim urazila dobre dvacet centaku vpred pidalkovym pohybem:)Á, zachvilku to začne, inventůra skříněk a šuplíků................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Krásné BMW Po pěti měsicich čekání přírustek do rodiny v podobě MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Po pěti měsicich čekání přírustek do rodiny v podobě MB Nechci Ti do toho kecat, ale to neděláš moc dobře že fotíš svůj barák s autem, poznávačkou a snad majitelkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky