Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 ja po obediku este kavicka dym v Ba a potom uz sa tesim na tu uzasnu D1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Bylo to již včera a zapomněl jsem to sem dát.Ochota několika místních, pomoci s doručením "dávky" pro ně neznámému závislákovi.Díky pánové :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Dávka JLC? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Yes sir :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Hm, to chapu, ze ses na to klepal jak perníkář :-) Gratuluju no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 jdu ven s psem ( fenečkou )!!!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Bylo to již včera a zapomněl jsem to sem dát.Ochota několika místních, pomoci s doručením "dávky" pro ně neznámému závislákovi.Díky pánové :-)nemaš za čo... v pohode! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Maxi: nic ve zlym ale Ty jsi desny pozer clovece )))) jak dlouho Ti trva nez tu fotku tak zvane naaranzirujes? )) Pri pohledu na to presso jsem na nej dostal desnou chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Yes sir :-)Furt cekam,kdy se s nima vytasis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak snad je rekosntrukce spodního patra po třech týdnech v půlce. Vypadá to na týden bez vody, hajzlik na kyblík, voda v hadici. To by šlo... Pak rekonstrukce hořejšku cca dva měsíce a narozky nejstarší dcery na konci listopadu bysme mohli oslavit v novém. Pár týdnů rezerva je tam správně To by chtělo odměnu pro investora, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Maxi: nic ve zlym ale Ty jsi desny pozer clovece )))) jak dlouho Ti trva nez tu fotku tak zvane naaranzirujes? )) Pri pohledu na to presso jsem na nej dostal desnou chut ale ved to som sa tu naucil od vas...ja z minulosti nemam ziadne fotky s hodinkami, ale tu kazdy doutnik vidim s hodinkami, a Kdo co ma na ruke, a Kdo ma aky Rolex, Breitling, a kdo ma IWC....tak sa snazim aj ja, aj ked nic moc kvalita s mobilom...ale uz som dodal fotky aj do kalendara z o zrkadla, tak konecne som splnil Prischerovi slub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Vsak v pohode. Jen me stve ze i presto ze mam doma pressovac tak tak dobrou kavu jako v dobre kavarne neudelam D1 zvladnuta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Vsak v pohode. Jen me stve ze i presto ze mam doma pressovac tak tak dobrou kavu jako v dobre kavarne neudelam D1 zvladnuta?celkom dobre, pomerne velke problemy som videl medzi Brnom a Ba - cize v protismerepodvozok to pekne zvlada, tie panelove casti no vies, origos profi preso stroj je tazko doma nahraditja doma vobec ani sa nesnazim, ani nefajcim - takze rad si zajdem na kavicku do krcmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Dnes mě potěšilo, když při přestupu v metru, mi na eskalátoru pán chválil Seika, že to byly jeho první hodinky, já že moje taky a pár slov o tom, kolik a jaký člověk má a jak nejradši Seiko, žel bohu jsem byl v časovém skluzu, tak jen "báj" a mazal jsem, super chvilka :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Furt cekam,kdy se s nima vytasis?:-) Kluci promtne nabidli pomoc a to me potesilo, ale davku jsem jeste neobdrzel. Vsechno ma svuj cas. Abstak se blizi vrcholu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Dneska mě velmi potěšilo roční review v práci a výše odměn . Eště že už mě hodinky nezajímaj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 :-) Kluci promtne nabidli pomoc a to me potesilo, ale davku jsem jeste neobdrzel. Vsechno ma svuj cas. Abstak se blizi vrcholu :-Dno ked nevolas, nepises.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Dneska mě velmi potěšilo roční review v práci a výše odměn . Eště že už mě hodinky nezajímaj .Gratuluji! Ale ono se neco najde. Dobre boty, nova vretenova sekacka, lepsi zesilovac... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) ohladom RD - prislubil som zopar clenom, ze sem hodim zopar fotiek, ked sa dostanem domov a tak aj po vserajsom telefonickom slube nieco sem na dobru naladu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zopar kusov som poslal Prischerovi na usb do kalendara, tak tie nechcem zatial nahodit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 ohladom RDohladom RD mě potěší až uděláš vlákno v sekci fotografie. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky