Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Bylo to již včera a zapomněl jsem to sem dát.

Ochota několika místních, pomoci s doručením "dávky" pro ně neznámému závislákovi.

Díky pánové :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Bylo to již včera a zapomněl jsem to sem dát.

Ochota několika místních, pomoci s doručením "dávky" pro ně neznámému závislákovi.

Díky pánové :-)

nemaš za čo... v pohode!
Odkaz ke komentáři

Tak snad je rekosntrukce spodního patra po třech týdnech v půlce. Vypadá to na týden bez vody, hajzlik na kyblík, voda v hadici. To by šlo... Pak rekonstrukce hořejšku cca dva měsíce a narozky nejstarší dcery na konci listopadu bysme mohli oslavit v novém. Pár týdnů rezerva je tam správně :)

To by chtělo odměnu pro investora, ne? :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Maxi: nic ve zlym ale Ty jsi desny pozer clovece :))))) jak dlouho Ti trva nez tu fotku tak zvane naaranzirujes? :)))

Pri pohledu na to presso jsem na nej dostal desnou chut :)

ale ved to som sa tu naucil od vas...

ja z minulosti nemam ziadne fotky s hodinkami, ale tu kazdy doutnik vidim s hodinkami, a Kdo co ma na ruke, a Kdo ma aky Rolex, Breitling, a kdo ma IWC....

tak sa snazim aj ja, aj ked nic moc kvalita s mobilom...

ale uz som dodal fotky aj do kalendara z o zrkadla, tak konecne som splnil Prischerovi slub

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Vsak v pohode. Jen me stve ze i presto ze mam doma pressovac tak tak dobrou kavu jako v dobre kavarne neudelam :(

D1 zvladnuta?

celkom dobre, pomerne velke problemy som videl medzi Brnom a Ba - cize v protismere

podvozok to pekne zvlada, tie panelove casti

no vies, origos profi preso stroj je tazko doma nahradit

ja doma vobec ani sa nesnazim, ani nefajcim - takze rad si zajdem na kavicku do krcmy

:lol2:

Odkaz ke komentáři

Dnes mě potěšilo, když při přestupu v metru, mi na eskalátoru pán chválil Seika, že to byly jeho první hodinky, já že moje taky a pár slov o tom, kolik a jaký člověk má a jak nejradši Seiko, žel bohu jsem byl v časovém skluzu, tak jen "báj" a mazal jsem, super chvilka :clap: :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

:-) Kluci promtne nabidli pomoc a to me potesilo, ale davku jsem jeste neobdrzel. Vsechno ma svuj cas. Abstak se blizi vrcholu :-D

no ked nevolas, nepises....

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

ohladom RD - prislubil som zopar clenom, ze sem hodim zopar fotiek, ked sa dostanem domov a tak aj po vserajsom telefonickom slube nieco sem na dobru naladu:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

zopar kusov som poslal Prischerovi na usb do kalendara, tak tie nechcem zatial nahodit

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...