honza71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Mi to přišlo, že křičíš. Tak promiň.To je dobry. Jak jsem psal, jen mi to vyskocilo v hlave v souvislosti s Romanovou akci. Toz tak, sorry :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Co se týče toho Gaba tak se mi to nelíbí, ani s tím nesouhlasím......ale to je asi tak všechno, co s tím mohu dělat, že ano..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 A mne se to libi a souhlasím s tim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Gaba je trochu viac vidieť aj počuť, ale nie je to zlý chlap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Mne az tak nevadilo maxigabrielquovo infantilni komentovani kazdy pitchoviny, ale hodne mne vadily jeho agresivni reakce na jakoukoli kritiku sve osoby. Poslednich par dnu v podstate v kazdym prispevku resil tu straslivou krivdu, ze to nekomu muze bejt protivny. Cloveka s tak nizkou mirou sebereflexe aby jeden pohledal. Jak maly vztekly dite.Edit: Souhlasim, ze to urcite neni zlej clovek. Upraveno 24. září 2015 uživatelem Zmizík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 No ale toto by slo, ne?OK, schvaleno :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 ja neviem. Čím sa previnil? Že diskutoval na verejnom fóre? No toto? A takto ten svet vyzerá....Zakazovať, rusiť, riadiť...... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 ja neviem. Čím sa previnil? Že diskutoval na verejnom fóre? No toto? A takto ten svet vyzerá....Zakazovať, rusiť, riadiť......Kdyby diskutoval byl by tu... Bezduche výkřiky typu"joj" "oj" nejsou diskuzi, promiň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 diskutoval.. Kde a kto určuje Koľko ako a kde sa kedy diskutuje?no toto.... strngajte klucikmi.. demokracia v praxi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Taka blbost. Dal som prvy krat 100ku v benchpresse. Tak sa tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Dneska mě porěšilo, že jsme si s mladou dali pár pivu a pak jsme koukli to jak byla kdysi v Prostřenu Omloubám se za chyby mám trochu upito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 diskutoval.. Kde a kto určuje Koľko ako a kde sa kedy diskutuje?no toto.... strngajte klucikmi.. demokracia v praxi...Tady nejsi na náměstí, ale na fóru, které má svého majitele a daná pravidla. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Tak jsem si to tu s překvapením pročetl. Doma mi říkali, když jsem byl malej: "Tak si ho nevšímej! " Tak to dělám mnohdy dodnes. A ani nepotřebuju třeba ignorlist. No nic. A pánové o mrtvých jen dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Roman I.: lidi, co mě znají, vědí, že mluvím na rovinu.Ke kvalitě Gabovych příspěvků se vyjadřovat nebudu, je to můj kamarád a nebyl bych objektivní.Ale myslím, že tvé rozhodnutí nebylo správné. Rozdělilo fórum na dva tábory a vyvolalo spoustu otázek, polemiky a emocí. Šlo to udělat jinak. Stanovit jasná pravidla, dát mu veřejně ultimátum a pak udělat rozhodnutí podle situace. Takto si sice stojíš za svým rozhodnutím, což je hezké, ale... V některých lidech to vyvolává pachuť.Já si myslím, že by se s tím fórum bylo vypořádalo v krátké době samo... Toť vše. Bez ironie a jinotajů...Varování od moderátorů dostal ale nic se z jeho strany nezměnilo. Příspěvky zůstaly ve stejném obřím počtu ( za 2 měsíce 1000 příspěvků ti přijde ok? )a ve stejném duchu, hlavne co se týká neprimerenych reakcí na jakýkoliv názor, který jeho příspěvky nechválíl. nemyslim že to bylo Romanovo rozhodnutí které rozdělilo fórum. To Gabo ho už dávno dělil mezi ty, a troufám si říci že jich bylo víc, kterým hodně lezl na nervy a ty kterým jeho fbok smajlíky a plácání po ramenou vyhovovalo. Pachuť ve mě a nebyl jsem urcite sám vyvolávaly jeho reakce, ne Romanovo rozhodnutí, které považuju za správné. A pouźívani ignore listu bohužel někdy nestačí, kdyz máš tapatalk tak v citacích stejne vidíš to, co videt nechceš. Howgh. Upraveno 24. září 2015 uživatelem Ondrej71 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 To je všechno pravda. A nevyresil by to 3 denní ban? Full mi přijde moc. To je celé. Já dostal za vulgarismy 3 dny a člověk pak má čas přemýšlet a dá si pozor. Kdybych dostal napoprvé full to by mě naštvalo. Kdo má pořád vymýšlet nicky. Druhyho psa nemám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Nikdo nic nepochopil... Gabo je celý život na cestách. Chvilku tady, chvilku tam. Nikdy vlastně nikde neměl domov a kamarády kromě dětství. Nakonec se usadil v Praze. Ale zase byl ve společnosti lidí, mezi kterými se nejde otevřít a uvolnit. A najednou našel tuto komunitu. Měl pocit, že našel rodinu. Spoustu kamarádů. Potřeboval se podělit, rozdat to všechno, co měl za ta léta v sobě. A tak to dělal. Dělil se. Bavil se. Lidi ho navštěvovali, měl pocit, že to jsou fakt kamarádi. Jenže toto je stejná komunita, jakou každý zná od školky. Nemá ráda, když je člověk jiný, když se jakkoliv vymyká z normálu. To pak dokáže být krutá. Neodpouští a vylučuje jedince ze svého kolektivu. Pánové mě je fuk, zda měl Gabo tisíc příspěvků nebo jen deset. Netvářím se jako jeho kamarád. Jsem jeho kamarád a proto říkám, že jsem z toho tady zklamaný. A vím, že nejsem sám, jen já jsem už od dětství blbec, který si vždy musí otevřít pusu. Ale vím, že toto fórum by Gaba postupně zvládlo a nebylo by potřeba zásahu z titulu moci i za cenu polarizace fóra a nekonečných diskuzí, jako je tato. Protože místo Gabovych smajlíků tady máme toto. Nevím, zda je to lepší. Já osobně jsem měl raději to, co bylo předtím. Mít tady človíčka, který byl kdykoliv ochotný se bavit a když člověk potřeboval dobrou náladu, vždy věděl, do kterého vlákna jít a s kým se bavit. Vím, že můj názor nic nezmění, ale zkusit to asi musím... 3 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 no když vim, že ty to chápeš, je mi mnohem líp. Bez ironie a jinotajů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Ty wole uz se blizej vanoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Nikdo nic nepochopil... Gabo je celý život na cestách. Chvilku tady, chvilku tam. Nikdy vlastně nikde neměl domov a kamarády kromě dětství. Nakonec se usadil v Praze. Ale zase byl ve společnosti lidí, mezi kterými se nejde otevřít a uvolnit. A najednou našel tuto komunitu. Měl pocit, že našel rodinu. Spoustu kamarádů. Potřeboval se podělit, rozdat to všechno, co měl za ta léta v sobě. A tak to dělal. Dělil se. Bavil se. Lidi ho navštěvovali, měl pocit, že to jsou fakt kamarádi.Jenže toto je stejná komunita, jakou každý zná od školky. Nemá ráda, když je člověk jiný, když se jakkoliv vymyká z normálu. To pak dokáže být krutá. Neodpouští a vylučuje jedince ze svého kolektivu.Pánové mě je fuk, zda měl Gabo tisíc příspěvků nebo jen deset. Netvářím se jako jeho kamarád. Jsem jeho kamarád a proto říkám, že jsem z toho tady zklamaný. A vím, že nejsem sám, jen já jsem už od dětství blbec, který si vždy musí otevřít pusu.Ale vím, že toto fórum by Gaba postupně zvládlo a nebylo by potřeba zásahu z titulu moci i za cenu polarizace fóra a nekonečných diskuzí, jako je tato. Protože místo Gabovych smajlíků tady máme toto. Nevím, zda je to lepší. Já osobně jsem měl raději to, co bylo předtím. Mít tady človíčka, který byl kdykoliv ochotný se bavit a když člověk potřeboval dobrou náladu, vždy věděl, do kterého vlákna jít a s kým se bavit.Vím, že můj názor nic nezmění, ale zkusit to asi musím...Velká škoda že předělali diskuze na Novinkách a nedá se dohledat historie.To by jsi si početl a potřeboval by jsi na to pár dní jak tam exeloval, prostě byl všudeTuhle komunitu "našel" už jednou před léty a jak to dopadlo pamětníci jistě vědí.Je prostě marodnej a na čas to odskáče zase jiné forum jedno o čem,než ho zabanujou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Nikdo nic nepochopil... Gabo je celý život na cestách. Chvilku tady, chvilku tam. Nikdy vlastně nikde neměl domov a kamarády kromě dětství. Nakonec se usadil v Praze. Ale zase byl ve společnosti lidí, mezi kterými se nejde otevřít a uvolnit. A najednou našel tuto komunitu. Měl pocit, že našel rodinu. Spoustu kamarádů. Potřeboval se podělit, rozdat to všechno, co měl za ta léta v sobě. A tak to dělal. Dělil se. Bavil se. Lidi ho navštěvovali, měl pocit, že to jsou ...Jedno oko nezustalo suche, ty vole, to ma forum i socialni funkci? Sorry, musel jsem, jsem porad pod vlivem... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky