eloga Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Potěšila v minulých dne - silnice z Bruntálu do Rýmařova, paráda, krajina, nový povrch pod koly a príma počasí. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 a to buď rád, že jsi nešel ještě k tomu na rande s příslibem sexuálních radovánek, ..............mohli jste se radovat oba dva........... Kapsaicin je mocné afrodisiakum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Kapsaicin je mocné afrodisiakumAno, řvala by jako nikdy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Vzhledem k mistnim naprosto nepredvidatelnym oteviracim dobam me potesilo to, ze kdyz si vezmu dalekohled, tak presne vidim, jestli uz je zmrzlinar za pultem a palacinkar vyndal stolecky na zahradku! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Dnes za mnou přišel kolega a povídá: ?Heleď, jak si furt jedete v hodinkách, tak já bych taky nějaký chtěl. Ale žádný drahý za bůra jako vy.? Tak mě to trochu pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Možná myslel Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) ChOMUTOV Upraveno 25. září 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 no ..... snad to nebude nějakej dement citovat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Virus nebo se nám Vraby vožral? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 se ti ta tabulka nějak rozhodila ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Hodim vam sem zase jednu lodyharskou...dneska me potesilo, ze jsem se odhodlal a poridil tuhle krasavici. A vzapeti jsem ji zmrzac? strihem..aneb jak ztratit 60 % hodnoty veci behem peti minut . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Virus nebo se nám Vraby vožral? :-)že se ptáš pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Se máš, já jsem na stráži :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 tak ka, woe Afri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 vraby, jdi radši spát...dyť už se ti motají písmenka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Den zeleznice v HK. Monstrakce, spousta masin, dobrej program, pohoda. Nastesti jsme dorazili hned rano, takze jsme se vyhnuli nejvetsimu davu a v poledne v klidu vypadli. Jen skoda, ze jsme nevyhrali zavod drezin . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Že jsme se s manželkou vrátili z měsíčního pobytu v Itálii nezraněni, nenabouráni, nerozhádáni, s třiceti flaškama fantastickýho vína, pěti novými košilemi, novou koženou brašnou, parfémy a několika páry nových botiček.Dobře to uměj, ti kluci italský, necháte tam sto tisíc ani nevíte jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 K tomu asi neni co dodat.Prostě úlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Že jsme se s manželkou vrátili z měsíčního pobytu v Itálii nezraněni, nenabouráni, nerozhádáni, s třiceti flaškama fantastickýho vína, pěti novými košilemi, novou koženou brašnou, parfémy a několika páry nových botiček.Dobře to uměj, ti kluci italský, necháte tam sto tisíc ani nevíte jak.Umějí, navíc to jsou výborní lidé a mají nás rádi :-) jezdím tam velmi rád také, teď už se zrovna klepu na únor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Potěšilo mě, že já, stará kopačka, jsem přišel na chuť rugby. Fajný sport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky