Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já Teda žil v domnění že triko/tílko je přežitek z minulých dob nebo tomu tak není?

ja si to bez trika nedokazu predstavit. Kdyz jsi napriklad cely den v obleku tak si tu kosili bez tilka/trika musis propotit. Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky vsem za nazory, znamena to tedy:

a ) prosvitajici prouzky pres ramena od tilka je mensi 'fail' nez prosvitajici kratky rukav?

b ) ta telova barva fakt neni videt? Jako ze v tom pripade muzu mit i teda s kratkym rukavem?

Ja fakt ze jsem myslel, ze tilka uz se prave z duvodu vyse uvedeneho Potmesila uz vubec radsi nevyrabej... manzelka tomu tika 'vasilo' takze pro me je to vlastne stejne no-go...  :lol2:

Upraveno uživatelem Pirx
Odkaz ke komentáři

K riflím :) nebo jiným casual kalhotám nosím bílé triko a košili normálně; zvlášť teď v zimě. Většinu košil "nenapasuju" do svetru, takže aby mi nebyla zima, tak mám pod bundou jenom košili a pod ní právě to bílé triko, které jde u krku samozřejmě vidět.

Odkaz ke komentáři

Já mám tyhle http://www.cupradlo.cz/cs/9-panska-tricka a taky perfektní, velká spokojenost.

Podle mě je špatně i viditelný nátelník, tedy v dnešní době neviditelných triček, navíc díky tričku nejde případně vidět ani pot v podpaží, kdo se třeba více potí, což nátělník nezachytí.

Pirx: Tělová barva, třeba těch triček co postuju, není opravdu vůbec vidět. A košile s krátkýv rukávem maximálně v hodně parném létě na pláž, jinak je to z mého pohledu hnusné. Když, tak si vyhrň rukávy a vypadá to 1000x líp než košile s krátkým rukávem, která snad ještě nikdy nikomu neslušela. 

Odkaz ke komentáři

Když jsme u těch triček. Jaký máte názor, když leze pod krkem z rozhalenky košile bílé tričko? Samozřejmě ne oblek, ale k džínám.

pro mě je to "no go", vždycky se snažím sehnat trika s výrazným "véčkem". Tílka mi drahá vyházela a to je jedině dobře :D 

Odkaz ke komentáři

Když jsme u těch triček. Jaký máte názor, když leze pod krkem z rozhalenky košile bílé tričko? Samozřejmě ne oblek, ale k džínám.

Takhle to nosím běžně a občas si pod černou košili beru třeba červené tričko, aby bylo schválně vidět. Hlavně z jara, kdy je ráno chladněji a odpoledne pak teplo, jen si košili rozepnu a vyhrnu rukávy.

Když, tak si vyhrň rukávy a vypadá to 1000x líp než košile s krátkým rukávem, která snad ještě nikdy nikomu neslušela. 

Když ti košile padne, tak může mít klidně i krátký rukáv (casual samozřejmě).

article-0-1441BF43000005DC-294_306x637.j120809113512-UC702%20Oxford%20Shirt%20sh

Odkaz ke komentáři

Tricka v barve kuze jsou super, akorat cena mi nevyhovuje. Proto jsem trochu experimentoval a pod bilou kosili nosim cerne bavlnene tricko na telo. Maji zpredu trochu vecko, kupoval jsem je v Globusu cca 200kc/ks (uz si presne nepamatuji). Kosile je z T.M.Lewin, takze ma nejakou hrubost. Bile triko je pod ni videt, cerne nikoli.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...