Návštěvník Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Já Teda žil v domnění že triko/tílko je přežitek z minulých dob nebo tomu tak není? ja si to bez trika nedokazu predstavit. Kdyz jsi napriklad cely den v obleku tak si tu kosili bez tilka/trika musis propotit. Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Já nosím košile do čistírny, tam je vyperou i vyžehlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Pod košili jedině celobavlněné tričko. Nemáš pak divný pocit na bradavkách Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 když slyším tílko, okamžitě se mi vybaví Potměšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Diky vsem za nazory, znamena to tedy: a ) prosvitajici prouzky pres ramena od tilka je mensi 'fail' nez prosvitajici kratky rukav?b ) ta telova barva fakt neni videt? Jako ze v tom pripade muzu mit i teda s kratkym rukavem? Ja fakt ze jsem myslel, ze tilka uz se prave z duvodu vyse uvedeneho Potmesila uz vubec radsi nevyrabej... manzelka tomu tika 'vasilo' takze pro me je to vlastne stejne no-go... Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Když jsme u těch triček. Jaký máte názor, když leze pod krkem z rozhalenky košile bílé tričko? Samozřejmě ne oblek, ale k džínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 K riflím nebo jiným casual kalhotám nosím bílé triko a košili normálně; zvlášť teď v zimě. Většinu košil "nenapasuju" do svetru, takže aby mi nebyla zima, tak mám pod bundou jenom košili a pod ní právě to bílé triko, které jde u krku samozřejmě vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Já mám tyhle http://www.cupradlo.cz/cs/9-panska-tricka a taky perfektní, velká spokojenost. Podle mě je špatně i viditelný nátelník, tedy v dnešní době neviditelných triček, navíc díky tričku nejde případně vidět ani pot v podpaží, kdo se třeba více potí, což nátělník nezachytí. Pirx: Tělová barva, třeba těch triček co postuju, není opravdu vůbec vidět. A košile s krátkýv rukávem maximálně v hodně parném létě na pláž, jinak je to z mého pohledu hnusné. Když, tak si vyhrň rukávy a vypadá to 1000x líp než košile s krátkým rukávem, která snad ještě nikdy nikomu neslušela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Marfael: jojo ja myslim vzdycky kosili s dlouhym, jenom to tricko pod ni ma kratkej rukav, takze v pulce paze je pod kosili videt pruh jak konci ten rukav od tricka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Když jsme u těch triček. Jaký máte názor, když leze pod krkem z rozhalenky košile bílé tričko? Samozřejmě ne oblek, ale k džínám.pro mě je to "no go", vždycky se snažím sehnat trika s výrazným "véčkem". Tílka mi drahá vyházela a to je jedině dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Marfael: jojo ja myslim vzdycky kosili s dlouhym, jenom to tricko pod ni ma kratkej rukav, takze v pulce paze je pod kosili videt pruh jak konci ten rukav od tricka...Tričko je bezešvé, takže rukáv nejde vidět vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Když jsme u těch triček. Jaký máte názor, když leze pod krkem z rozhalenky košile bílé tričko? Samozřejmě ne oblek, ale k džínám. Takhle to nosím běžně a občas si pod černou košili beru třeba červené tričko, aby bylo schválně vidět. Hlavně z jara, kdy je ráno chladněji a odpoledne pak teplo, jen si košili rozepnu a vyhrnu rukávy. Když, tak si vyhrň rukávy a vypadá to 1000x líp než košile s krátkým rukávem, která snad ještě nikdy nikomu neslušela. Když ti košile padne, tak může mít klidně i krátký rukáv (casual samozřejmě). X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Ta propiska! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Ta propiska!jj, čekám k tomu koženkové sandály Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) když slyším tílko, okamžitě se mi vybaví Potměšil Mně Šebánek, ovšem to byl v nátělníku jinej frajer než Potměšil. Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Tak tak, Šebánek to byl tílkař a primkař jak vyšitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Neni.At mas sebelepsi (kvalitnejsi) kosili, neviditelne triko pod ni nic nenahradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tricka v barve kuze jsou super, akorat cena mi nevyhovuje. Proto jsem trochu experimentoval a pod bilou kosili nosim cerne bavlnene tricko na telo. Maji zpredu trochu vecko, kupoval jsem je v Globusu cca 200kc/ks (uz si presne nepamatuji). Kosile je z T.M.Lewin, takze ma nejakou hrubost. Bile triko je pod ni videt, cerne nikoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 košele TH, Gant, Olymp a Springfield pod to biele tričká do V s krátkym rukávom . A teraz z inšpirácie tohto vlákna objednám 4ks Charles Tyrwhitt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 TM Lewin v domovské UK mají teď v akci všechny košile za 20 liber! Když se k tomu přičte ještě kód na -15 % dolů, je to až neslušně levné oproti české nabídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se