Pafelik Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Trpělivost zrovna není moje silná stránka, a tak jsem si ten sen splnil mnohem dříve než jsem plánoval. Ale šťastnej jsem jak blecha a to je důležitý... 2 1
Hasňa Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Uzasne. Asi nejhezci moderni remake inspirovany puvodnima Beckama.
IWCmann Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Srdečná gratulace, parádní hodinky. A ne jen jakoby letecké, ale opravdové fliegry! Tak to má být, žádné náhražky.
volfda Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 (upraveno) Obrovská gratulace!!! BP jsou můj IWC sen, užívej si je, tohle už musejí být definitivky Upraveno 5. prosince 2010 uživatelem volfda
Donuts Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Big piloty jsou naprosto skvele. Bohuzel tady sen tak trochu pokoril soudnost, k tvemu zapesti pusobi trochu smesne. 11 12
bandicoot Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Paráda. Pro mě by tohle byla konečná. Zrovna nedávno jsme řešili, jestli jsou lepší tyhle nebo ty předchozí "s devítkou".
KFL Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Promiň, nemůžu jinak - hajzle! Moc gratuluju, BP jsou moje dream-watch a na důchod si je koupim. Čirá, ale přející závist .
sibirnaya Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Tez prijmi mou co nejsrdecnejsi gratulaci
gulf Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 V 5. 12. 2010 v 22:30, 'Pafelik' napsal: Trpělivost zrovna není moje silná stránka, a tak jsem si ten sen splnil mnohem dříve než jsem plánoval. Ale šťastnej jsem jak blecha a to je důležitý...
Jarett Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Kritiku velikosti neřeš, nosíš je ty. Fotky navíc dost zkreslují, sám to znám. Jinak skvělá volba, výběr bez kompromisů
FiXilVer Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Uuu, dobreee gratulujem!potom ked budes vediet, postni sem aj denne odchylky. Pocul som ze u 7 dnovych kalibrov u IWC byva okolo 7 az 10 sekund denne, tak ma zaujima, ci je to pravda..
kubson Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 super aristokratická akviczice gratuluju
vraby Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Gratuluji pěkné,ale asi trochu velké.To nevadí pilotky se dají nosit i přes bundu. 2
Josef01 Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Mám podobné rozměrově i provedením pilotky a na ruce sedí dobře (19.5cm), ale jediné co mi vadí je korunka, která mi dře do ruky důlek. Nosím je jen občas, ale víc jak dva dny to nevydržím....
African Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Další splněný sen, jsou super, gratulace" Mohl by jsi také dohodit nějáké detailky spodní strany? :-)
railmaster Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Gratulujem, nádhera. So zápästím môže trochu pomôcť /0,5-1cm/ gumové koliečko alebo loptička na mačkanie. Nosím na zápästí 18cm pilotky 47mm, hoci nie takejto kvalitatívnej úrovne. A naozaj, na fotke zblízka sa to zdá priveľké, ale z mierneho odstupu je to v pohode aj na foto, aj v skutočnosti. A pilotky sú jedna z mála výnimiek, keď proporcie sú vedľajšie.
edgar_23 Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Sakra to je nadhera! Gratulace ke splnenymu snu!
Ejabejaroz Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Gratuluji je splnění snu. Ale jinak teda sorry, vypadá to na Tvé ruce komicky...
Jarett Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 V 6. 12. 2010 v 8:58, 'Josef01' napsal: Mám podobné rozměrově i provedením pilotky a na ruce sedí dobře (19.5cm), ale jediné co mi vadí je korunka, která mi dře do ruky důlek. Nosím je jen občas, ale víc jak dva dny to nevydržím.... Nos je na pravé ruce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se