Baker Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Smutna zprava Byl to spravny typek.
quest987 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Sice jsem vazeneho clena neznal,ale je velmi smutne,kdyz odejde ze sveta dobry clovek.
kulix Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 uprimnou soustrast vsem pozustalym..
jankoxxx Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 nepoznla som ho ale je to sok. uprimnu sustrast rodine
Skipi Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Také jsem ho osobně neznal, ale ten jeho užásný avatar mi tady bude moc chybět. Upřímnou soustrast rodině.
Ondraj Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Život má s námi někdy bohužel úplně jiné plány než my s ním.Mám z toho husí kůži. Upřímnou soustrast rodině.
gas Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 tesne pred nehodou me psal sz, to je k neuvereni, do pr.dele ...
Snow Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Velmi tragická zpráva, bude mi hodně chybět.
vanderB. Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Sice jsem ho neznal osobně, takže nechci znít falešně, ale věřím, že jak většina lidí říká, že to byl dobrý člověk, tak říkám čest památce dobrého člověka. (zní to klišovitě, ale myšleno je to upřímě)
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 ... tak to je smutná zpráva..... Jirku jsem měl možnost poznat - byly to sice pouhé dvě hodiny života, ale rozhodně to nebyly dvě hodiny nudy ...... je mi to líto Upřímnou soustrast Y
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se